QUOTE(Leksa @ 2019 03 17, 20:53)
1. O tai žmonės dviem frontais varo, kad už rankučių galėtų pasilaikyti? Gal tu ir tiki. Bet aš ne tokia naivi, kad tuo patikėčiau.
2. Aš ir žmogaus nenuzudziau, bet tai nereiškia, kad nieko apie tai nežinau ir negaliu turėt savo nuomonės ar, kad mano nuomonė niekine, nes žinios tik teorija, be praktikos.
Papildyta:
Kažką sumaišė, temos autorė taip toli dar nežiūrėjo.
Taip! Taip, butent uz rankuciu! As sitiek savo laiku bernu turejau ir visi buvo uz rankuciu, koncertai, kavines, baliuskos ir daugiu daugiausia buciniai. O tu kaip - jei jau i pasimatyma, tai butinai savo lytinius organus rodyti?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 03 18, 10:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Vetrėja" data-cid="72380784" data-time="1552415496"><div><p>Labas vakaras.
Mąstau, svarstau situaciją nuo penktadienio....
Pagelbėkit su savo mintimis iš šono.....
Rodo Druskininkai, viešbutis. Parašiau jam,paklausiau ką veikia. Jis atsako, kad dirba savo darbe. Bet matau gi, kad jis Druskininkuose ! Neiškenčiau, parašiau kaip sekasi Druksininkuos.8u jam.
Ir viskas nuo to laiko tyla.
Ką jūs galvotumėte tokiu atveju.

</p></div></blockquote><p>bl.. bl... o tu tikra kad kordinates tikslios ,visos programistes o nieko nesuprantat apie vietos nustatyma .jei turit facebooka paziurekit savo prisijungima ir pamatysit kad apkeliavot puse LT .svieskites daugiau </p>
Pas mumeis namie vienas laptopo (kitu nebandziau) gmaps rodo vyro buvimo vieta

Sitiek metu nebaraškinau, kad xia jis - nu melynas taškelis ir taškelis

Kai supratau ir parodziau vyrui - vos neapsisiusiojau i triusikus

, nukritau ant sopkės aukštyn papais ir tiek juokiausi, kai pamaciau vyro akyse nuostabą
Bet ans vistiek twlefono neisjungia, zino, kad mano pagalastas kirvukas jį atsivys, jei isjunks telefona