Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

QUOTE (Viktualina @ 2004 02 24, 11:34)
Springlet, sudominai su tuo "šaltinėliu" - o ar tų kompaktų būna pirkti?

Yra, ale jo kainele tai rolleyes.gif 59Lt
http://www.patogupir...n=5-430-03771-0

Idomu gal kuri nors jau turite ir bandete smile.gif
Atsakyti
Labutis Doma,mano pirmokas dabar atostogauja.
O kai is mokyklos grizta,tai negaliu sakyti,kad nieko nepasakoja.
Kai nueini i mokykla tai mokitoja sako,kad jis vis per pamokas juda,kraiposi ir supranti taip toliau,nieko gero. huh.gif dry.gif
Bet jis lanko dramos bureli,tai vadove sake,yra patenkinta(nors visko buna).Jam vaidinti net nereikia savaime gaunasi,todel sekasi gerai,jis drasus.O dauguma vaiku nori,bet bijo ir daznai issigasta.O drasumu nuo pat mazens pirmas seniui salciui eidavo deklamuoti eilerasti.
O del fizinio,tai pagal jo pasakojima saiposi is tu kurie su piedkelnemis ateina(tipo jie kaip mergaites).Tai jis niekada nera uzsidejas(nebent ta diena nera fizinio).Ir dar sake kad is triusikeliu saiposi(sake kaskuris berniukas atejo su baltais,tai sake kaip leliuko).
Turiu labai isdykusi,bet geros sirdies vaika.Tikiuosi isaugs ir pasikeis.
Nosr sendien buvau uzdavusi skaityti,tai jis neismoko,tai dabar skaito,o as prie kompo.
Malonu pabendrauti,kad ne tik mano toks neklauzada yra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (nesta-g @ 2004 02 24, 14:00)
O del fizinio,tai pagal jo pasakojima saiposi is tu kurie su piedkelnemis ateina(tipo jie kaip mergaites).Tai jis niekada nera uzsidejas(nebent ta diena nera fizinio).Ir dar sake kad is triusikeliu saiposi(sake kaskuris berniukas atejo su baltais,tai sake kaip leliuko).

jei nesivelka pedkelniu, tai ka tada velkasi - juk salta nuogom blauzdom vaikscioti? Maniskis rudeni irgi sake, kad nesimaus, bet ikalbinau ir jokiu tokiu problemu nebuvo, o jau buvau apatines kelnes nupirkusi - bet jos dar baisesnes nei pedkelnes ohmy.gif
Maniskis atostogaus tik kita savaite, siandien mokykloje su vaikais uzgavenes linksmai atsvente.. biggrin.gif
Atsakyti
Kai labai salta,tai uzsidedavo plonas sportines kelne,o ant virsaus kitas.Ir tu nieko negali padaryti.
O daznai isedavo taip,kad tevelis iki mokyklos su masina nuveza,tai blausdos nespeja atsalti.

O kaip tavo,del akiu?Ar regejimas neblogeja?
Atsakyti
as pati i toli neprimatau, jau vien del to okuliste liepe kas met sunaus regejima tikrinti, o zinant kiek su kompu zaidzia, dar telika spangina, tai visko gali buti, o ka taviskis jau neprimato? ohmy.gif

Pirmai rasei, kad neprisimena vaiku vardu ir pavardziu, musu klaseje (sunaus klaseje biggrin.gif ) dauguma vaiku kartu lanke ta pacia darzelio grupe ir tevai labai norejo, kad kartu eitu i ta pacia klase - bus drasiau ir pns. Rasem direktoriui pareiskima, nors vedeja bande atkalbeti - sake jau buvo pries kelis metus tokia klase ir mokytoja negalejo susitvarkyti, toje klaseje buvo daug bedos del drausmes.. bet musu teveliai nesutiko ir dabar kartu mokosi gal 10-12 bendragrupioku. Bet klaseje vis tiek musamasi ir saipomasi ne maziau negu kitose, kartais galvoju gal net daugiau..
Atsakyti
Labutis matau ,kad mes bendra kalba ranbame,is kokio tu miesto?As tai is Klaipedos.
O akis mes tikriname jau pora metu,kas puse metu.Sako bus ateityje trumparegis, kaip ir as.
Mano regejimas taip pat mokykloje sugedo,tai galvoju reikia vaiko tikrinti.
O prie kompo tai as neleidziu dau jam sedeti.
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 02 18, 15:16)
Super-teti, tai as irgi tikiuosi, kad viskas bus gerai. O apie kokias pastangas kalbi?

svarbiausia, reik kantrybes...
nors man tai jos truksta... reikia jiems nenusileisti, bet ryte kartais tenka, nes nebuna laiko reikalauti, kad pats viska susidetu ar apsirengtu...
dar manau, kad svarbu pripratinti kuo anksciau tureti galva ant peciu ir nemetyti savo daiktu...
mes pvz. bijojom del mobilaus, kad nepamestu, ar kokiu nors zaislu, bet kai kontroliuoji, patikrini, tai lyg ir labiau kreipia demesi... bet cia jau reikia gerokai pakalti i galva...
kaip nekeista, manishkis, dar ne vieno parkerio nepamete!!!! (tfu tfu tfu) tiesa, namie porakart buvo "dinges", bet mokykloj dar ne...
Atsakyti
QUOTE (Super-Tetis @ 2004 02 27, 18:53)
reikia jiems nenusileisti, bet ryte kartais tenka, nes nebuna laiko reikalauti, kad pats viska susidetu ar apsirengtu...
dar manau, kad svarbu pripratinti kuo anksciau tureti galva ant peciu ir nemetyti savo daiktu...
mes pvz. bijojom del mobilaus, kad nepamestu, ar kokiu nors zaislu, bet kai kontroliuoji, patikrini, tai lyg ir labiau kreipia demesi... bet cia jau reikia gerokai pakalti i galva...
kaip nekeista, manishkis, dar ne vieno parkerio nepamete!!!! (tfu tfu tfu) tiesa, namie porakart buvo "dinges", bet mokykloj dar ne...

Super-Teti, nejaugi sunus i mokykla nesasi mobilu? musu mokytoja paprase, kad nesinestu, ne del to, kad gali pamesti, o del to kad pats vaikas nenukentetu nuo vyresniuku, kad netaptu masalu chuliganams sad.gif
o dinges parkeris dar niekis, mano drauges pirmoke dukrele visa fizinio apranga sugebejo pamesti, todel busimu pirmokeliu mamos bukit pasiruosusios ivairiems praradimams biggrin.gif jiems (vaikams) tai gaunasi kaskaip naturaliai..

Nesta_q, esu buvusi klaipediete, o dabar vilniete.. biggrin.gif (viskas kas susije su Klaipeda man artima artima clap.gif clap.gif )

Atsakyti
Jus ka apie mobilu kalbat,as pries nesiojima.Pas mus namie yra mano dar vienas mobiliakas,bet as sunui draudziu nesiotis,nes kaip sako Doma dideles vagystes ir dar gali primusti ir atimti,tai butu siaudas. blink.gif
Supar-teti mes visos suprantam,kad kantrybe tai privalumas,bet kartais ji baigiasi... rolleyes.gif
Taip paziurejau Doma ,kad tu vilniete,mano brolis Vilniuje gyvena,tai kita meta leis savo pirmoka.
Dabr nezinau,ka rasyti,nes sia savaite mano pirmokas atostogauja.As vis tiek liepiu jam eiti skaityti ir parasyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Doma @ 2004 02 27, 23:32)
[Super-Teti, nejaugi sunus i mokykla nesasi mobilu? musu mokytoja paprase, kad nesinestu, ne del to, kad gali pamesti, o del to kad pats vaikas nenukentetu nuo vyresniuku, kad netaptu masalu chuliganams sad.gif
o dinges parkeris dar niekis, mano drauges pirmoke dukrele

taip, kartais neshasi, bet tik del to, kad eina i tvarkinga pradine mokykla, kurioje nera didziuliu teroristu ir visos pamokos vyksta vienoje klaseje...
o po pamoku mes ji pasiimam...
Atsakyti
Sveikuciai,

Na is tiesu smagu zinoti, kad ne tik mano vienos pirmoke "ziopla". wink.gif Teisybe pasakius, maniau, kad bus lengviau... g.gif su ta pirma klase. Pirmiausiai tai dukra nieko nepasakoja, ir nieko neprisimena, ka liepe mokytoja, arba prisimena tik ryte, kai jau stovime prie duru. Aisku, nieko nebespejame.
Kitas dalykas - kompanija klaseje - keturios mergaiciukes, jau pirmoje klaseje samoningai apgaudineja mokytoja. Kai suzinojau, plaukai pasisiause. Atrodo ir auklejame, ir aiskiname, kad meluoti negalima, o pasirodo jau pirmoje klaseje reikia ziureti kad per daug laisves nepajaustu.
Dar vienas atsitikimas: padaviau 20 Lt sumoketi uz gimanstikos treniruotes - klaseje dingo. Mokyklon nejau, nes panele pasisake, kad buvo ant stalo pasidejusiu, kazkur nesiojosi ir pan.. - neklauso, nors kuola ant galvos tashyk.
Labai svarbu, kad ismoktu saugoti savo daiktus.

Apie mobilaus telefono nesiojimasi tai kalbos buti negali, nes baisu, kas vyksta - atimineja is maziuku vidury dienos, o dar kai manishke taip saugo - tai tik bedos bus daugiau.
Viena namuose palikti baisu, nes buna pilnas butas draugiu.

Bet del mokslu - skustis negaliu. Ir skaito ir raso ir skaiciuoja ir noriai ir gerai, tik reikia salia sedeti. Daznai pasimoko "i prieki", taciau tvarkele.... ir kuprineje ir sasiuviniuose - nekokia. Kartais pamirsta, kad reikia i treniruotes nueiti ir pan.

Ka galeciau patarti? - daugiau kontroles pirmokeliams, kol isivaziuos i moksleiviu ritma, mes is pat pradziu stengemes, kad dukra butu kuo daugiau savarankiska, bet toli grazu taip neiseina. unsure.gif
Atsakyti
Super-teti mano taip pat visa diena sedi vienoje klaseje ir mokosi darzelis/mokykla yra,ten ketvirtokai didziausi.Bet as vis tiek neduociau nestis telefono,jei jam neatims tai is zioplumo gali pamirsti kur nors.O siaip jau ir pirmokai kiti siauba kelia.

Labutis Tukana,gerai kad prisijungiai kuo tuoliau tuo daugiau.

Mano siandien gryzo is mokyklos,tai galva skauda sake(visa savaite turejo atostogas).Tai dabar vel.kol ivaziuos i ta ritma tai atrodo,kad pavarges.
O kai is mokyklos pareina tai jei klausineji tai papasakoja,taip jie daug ka pamirsta,bet kai pradedam sneketis tai kartais ir pradeda atsiminti.O jei kas idomaus mokykloje buvo, tai nei klausti nereikia viska pasakoja.Siandien sako po atostogu mergaite atejo su veidu apkandziotu,sake suo uzpuole,kai ji ejo i svecius pas mociute,koks siaubas.

Atsakyti