Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

Kolkas maniskis i mokykla eina noriai,nes dar nelabai supranta kas ten tie per mokslai,mat visa pirma savaite tik piese ir zaide.Vat kaip dabar bus tai neaisku,nes jis nera is tu labai norinciu mokintis g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif mane tas pats klausimas kamuoja unsure.gif kaip bus toliau? unsure.gif
Atsakyti
Pas mus klasėje pažystamo nebuvo nei vieno, ale greit susidraugavo thumbup.gif , dabar net į papildomą grupę eina noriai, ko pirmom dienom tikrai nebuvo noro unsure.gif . Penktadienį jau buvo užduota namų darbų smile.gif , nelabai mane tai gąsdina, aš galvoju, kad netgi reikalingi , išmoks valdyti rankytę bigsmile.gif , liepė namie su žyrklėm pakarpyti ką nors, kad rankytė kuo labiau lavėtų, dar nupirkau iš knygyno visokių pirmoko bloknotų, tokios liuks užduotėlės, kad net savaitgaliais noriai rašinėja thumbup.gif , skaičiuoti mokam daugiau nei iki 20, bet kai prasidės sudėtis atimtis, tai turbūt suvargsim unsure.gif nes ir pati nebuvau labai gera skaičiuotoja schmoll.gif , na bet juk tam ir yra pirmokėliai, išmoks visko, ir stengiuosi į ateitį žvelgti su nuotaika, nors žinau, kad bus visko g.gif .
Tiesa, rašo pas mus tik su pieštukais.
O rugsėjo antrą dieną važiavo į ekskursiją, į Dariaus ir Girėno tėviškę, nes mūsų mokykla to pačio vardo, tai net į laikraštuką pateko, tai sako man: "matai mama, koks aš įžymus, visas miestelis mane matys", na vienu žodžiu, žiūrėsim kaip bus toliau g.gif
Sėkmės ir stiprybės visoms mamytėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tima1: 07 rugsėjo 2008 - 10:33
Sveikos mamytės 4u.gif
pradžia pirmokui visada įdomi, kai kam bauginanti, reikės daug kantrybės ir ištvermės ir vaikams, ir tėveliams...Noriu palinkėti sėkmės jūsų mažyliams, o jums supratingumo ir kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu mamytems uz palaikyma ir padrasinima 4u.gif ,jo tkrai dar reikes mirksiukas.gif .as iki siol pabundu su mintim kad reikia eiti i darzeli o ne i mokykla blink.gif hihihi.gif ,dar kazkaip man nesitiki kad tas vaikas taip greit uzaugo unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Na stai praejo ir mano pirmokelio pirma savaite thumbup.gif Jau gavo pratybas ir po truputi pradejo jas spresti. Namu darbu neuzdave ir neuzduos, veliau sake jau prades pratinti prie to 4u.gif
Pazymiu pas mus neraso, bet ivertina raidelem, tai mano dar nelabai supranta ka reiskia vertinimas, nes suzinojau tik is Aukletojos apie gera ivertinima is matematikos ir lietuviu k. biggrin.gif O matematika mano vaikui labiausiai patinka, nes jau atkeliavo i mokykla mokedamas skaiciuoti, prideti ir atimti, nors spiceliai nemokinau, bet kadangi taupe pinigelius tai skaiciuodami ismokom, o dar ir paruosiamojoj mokino, siaip iki tukstacio mes suskaiciuojam ax.gif
Lietuviu truputi tingi, nelabai patinka jam raides rasyti, ir sake labai patiko pasaulio pazinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 08 rugsėjo 2008 - 11:40
Laba visoms,na mano pirmokelis siendien sunkiai atsikele po savaitgalio, doh.gif .O mokykloje pradejo piesti trikampiukus na o namie pabaigem,bet va truputi pailsejes pradejo ruosti pamokeles,bet ir skubom kad tik greiciau i kiema,bet kol nepadarem kaip turi but nieks jo neisleido ax.gif Del skaitymo sake kad mokykloje skaite visi po truputi,bet kaip sekes nezinia,na nieko 4-dieni bus susirinkimas,tai manau kad mokytoja apibendrins viska biggrin.gif
Na sekmes ir kantrybes visoms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O maniskei tai jokiu namu darbu neuzduoda g.gif , net pratybu sasiuvinius mokykloj palieka, tik karta buvo atsinesusi parodyti, ka dare
Atsakyti
Pirmokams ir antrokams namų darbai neturi būti užduodami, bet ne visi mokytojai to reikalavimo paiso, ypač, kad ir patys tėvai pageidauja, kad jų vaikai gautų namų darbų smile.gif
Atsakyti

Mano vaikui namu darbu neuzduoda ir teveliams pasake, kad tikrai neuzduos. Veliau kai apsipras i antra pusmeti duos viena kita darbeli, uzduotele, kad jiems nebutu tai naujiena kitose klasese.
Bet iskilo man kita beda, pas mus yra praiilginta kuri man labai aktuali, nes dirbu ir nelabai kas i aukles siulosi. Ji yra iki 16.00, bet nuo 12.30 o jam pamokos pasibaigia 11 val kai keturios pamokeles (tris kartus savaitei) tai ta pusantros valandos nera nei klases nieko kur jam buti, juk nebus lauke, o ziema ka daryti reikes doh.gif Dabar dar mociute padeda mums, bet neilgai. O as dirbu iki 18.00. Pareit jis pareina nes netoli.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 09 09, 11:10)
Bet iskilo man kita beda, pas mus yra praiilginta kuri man labai aktuali, nes dirbu ir nelabai kas i aukles siulosi. Ji yra iki 16.00, bet nuo 12.30 o jam pamokos pasibaigia 11 val kai keturios pamokeles (tris kartus savaitei) tai ta pusantros valandos nera nei klases nieko kur jam buti, juk nebus lauke, o ziema ka daryti reikes  doh.gif

tai keistai mokykloje padaryta su ta pailgintos dienos grupe-neapgalvota viskas g.gif
Atsakyti
Labai keista dėl prailgintos grupės. Šiaip tai turėtų būti viskas suderinta ir vaikai pasibaigus pamokoms keliauja ten. manau tėveliams reiktų kreiptis į direktorių ir pareikšti savo pageidavimus. Pas mus prailginta grupė prasideda po 4 pamokų ir baigiasi penktą. thumbup.gif
Atsakyti