Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

QUOTE (Springlet @ 2004 03 04, 00:51)
Gudruole smile.gif dabar visos speliosim kokiu biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Saltrune tu mane paguodei,mano super judrus nuo tad kai vaikscioti pradejo.
As vakar nuejau ir patingejau sulaukti mokytojos,bet su ja as tikrai rimtai pasisnekesiu.O tavo istorija,man siurpa kelia.Negaliu patiketi,kad mokytojai taip elgesi.
Gal kas is Klaipedos?Gal zinot daugiau apie pradines?

Super-teti ir jo zmona,man susidare toks ispudis,kad jusu vaikai super ir pas jus nera problemu smile.gif As truputi pavydziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesta-g: 04 kovo 2004 - 07:23
O mes savo būsimai pirmokei išrinkom mokyklą šalia namų A. Kulviečio. Nu ir ką - neužrašo, nes atseit mes nepriklausom jau pagal gyvenamą vietą. Tai aš niekaip nesuprantu, kaip kiti žmonės iš centro vežioja vaikus į mokyklą Fabijoniškėse?
Nežinau, ka daryti? Vyras ir atvirai siūlė "pagalbą". Norėtusi, kad dukra eitų į tą mokyklą, o negali, nes kažkokia direktorė neužrašo.... sad.gif
Atsakyti
Lisa nenuleisk ranku,jei ko nori pasieki,kiek tai bekainuotu. thumbup.gif
Atsakyti
Lisa nesuprantu, jeigu mokykla salia namu, kodle sako kad nepriklausot? blink.gif

o ka sveitime situo klausimu sako, nebandei?
Atsakyti
Taigi vat, kad yra 2 mokyklos prie namu: Fabijoniškių ir Kulviečio. Ir tipo yra kažkoks Švietime nutarimas, kad vaikai rašomi pagal gyvenamą vietą. Mes priklausome Fabijoniškių vid. m-klai. O kadangi šios m-klos yra viena šalia kitos, Kulviečio vidurinė neseniai pastatyta ir nauja, turbūt dėlto,kad nebūtų perpildyta, o kita tuščia, taip ir padarė.

Mes pasiruošę ir sumokėti, kad tik priimtų, bet ne - direktorė vieną giesmę gieda ir vsio - pagal adresą. Supykau, sakau, jei aš pasakysiu, kad nuomojuosi butą ir neturiu registracijos, priimtumėte, sako taip. Matot, kaip išeina, gražiuoju neišeina susitarti, bet nenoriu aš leistis ir į apgavystes. Tik šiaip jai taip pasakiau, kad įmanomi tokie dalykai. Ai, žodžiu nervas ima.........ir svyra rankos.
Atsakyti
Siūlau pasiskambinti į švietimo sk. ir dar kartą pasitikslinti, ar tikrai jūs nepriklausot tai mokyklai. Be to oficialiai deklaruojama, kad tėvai gali pasirinkti mokyklą, tad jei nesiseka susitarti, pasidomėkite oficialia procedūra, ir dar kartą nuėjus į mokyklą kalbėti švelniai bet tvirtai, parodant kad žinote ir oficialius kelius.
Mano draugei pernai labai tai padėjo, nors tiesą sakant smulkmenų nežinau, bet pabandyti galima?
Atsakyti
Saltrune, skaitai mano mintis smile.gif
Lisa, tikrai pabandykit issiaiskinti ar jus nepriklausot, o jei nepriklausot, tai juk vis viena yra ir kitokiu budu. Sekmes.
Atsakyti
Labutis kaip tau Lisa sekasi,ar kas pasistumejo link mokslu ar ka nors sutvarkei?

Doma kaip tavo pirmokei sekasi?

Na mano pirmokas susirgo,kaskokia bakterija pagavo,tai kosi.O kai buvo poliklinikoje tai viena mama atvede vaikus su vejaraupiais,tai gyditoja isbegusi i priimamaji sako kas nera sirge ati susirgs po 10 dienu.Tai mes laukiam dabar.

O treciadieni vaidino dramos burelyje.Visai neblogai suvaidino,buvom su vyru paziureti,man patiko. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Lisa @ 2004 03 05, 07:50)
O mes savo būsimai pirmokei išrinkom mokyklą šalia namų A. Kulviečio. Nu ir ką - neužrašo, nes atseit mes nepriklausom jau pagal gyvenamą vietą. Tai aš niekaip nesuprantu, kaip kiti žmonės iš centro vežioja vaikus į mokyklą Fabijoniškėse?
Nežinau, ka daryti? Vyras ir atvirai siūlė "pagalbą". Norėtusi, kad dukra eitų į tą mokyklą, o negali, nes kažkokia direktorė neužrašo.... sad.gif

Lisa, ar cia ne ta, kuri labai nauja ir grazi fabioniskiu gale? Tai ten be 500 Lt. kysio nepateksit niekaip, reikia eiti tartis is karto su didektore, kad yra toks "mokestis" mes jau darzelyje budami zinojome, nes mums si mokykla irgi butu patogi, bet nepriklauso pagal gatve - ty jie sako, kad priima tik is atitinkamu gatviu aplink mokykla, o is tikro vaikai vazineja is viso miesto ir net rajonu mad.gif

mano drauges mergyte irgi pimoke, bet letoka ir nedrasi, nes namie uzaugus, i darzeli tevai neleido, pagailejo.. tai va, mokytoja eme sneketi, kad reiketu dar metus namie palaikyti, nes nemoka susikaupti, nespeja su kitais, pasiule tevams pabandyti leisti i darzeli, nors vaikui jau 7 metai ir tt. - drauge nepasimete, paskambino i svietimo skyriu ir issiklausinejo kokios gi ju teises tokiu atveju ir jai pasake, kad mokytoja neturi teises siulyti tokius dalykus, o turi daugiau indivudualiai dirbti su tokiu vaiku, pasilikti po pamoku ir tt.. bet aisku tingi ir pudrina tevams smegenis..

Doma kaip tavo pirmokei sekasi?
Na mano pirmokas susirgo,kaskokia bakterija pagavo,tai kosi.O kai buvo poliklinikoje tai viena mama atvede vaikus su vejaraupiais,tai gyditoja isbegusi i priimamaji sako kas nera sirge ati susirgs po 10 dienu.Tai mes laukiam dabar.

mes irgi virusa pasigavom - baisu kokia sloga ir ausu uzdegimas ir dar biesai zino kas.... blink.gif o vejaraupiais dar darzely persirgom visa grupe is karto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doma: 14 kovo 2004 - 15:40
QUOTE (Doma @ 2004 03 14, 15:37)
[QUOTE=Lisa,2004 03 05, 07:50] Odaugiau indivudualiai dirbti su tokiu vaiku, pasilikti po pamoku ir tt.. bet aisku tingi ir pudrina tevams smegenis..

Cia jau kazka netaip suprato blink.gif . Kiek zinau mokytojai po pamoku neturi teises vaiku palikti. Zinoma, mokytoja su tokiais pasiulymais turetu nesisvaistyt. bet tevai, jei jau mokytoja taip issiziojo, galetu susirupint ir dar paaugint mergaite, jos pacios labui. Netikiu, kad ta pudrintoja rezga planus kip ta vaika suzlugdyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 03 14, 13:45)
Cia jau kazka netaip suprato blink.gif . Kiek zinau mokytojai po pamoku neturi teises vaiku palikti. Zinoma, mokytoja su tokiais pasiulymais turetu nesisvaistyt. bet tevai, jei jau mokytoja taip issiziojo, galetu susirupint ir dar paaugint mergaite, jos pacios labui. Netikiu, kad ta pudrintoja rezga planus kip ta vaika suzlugdyt wink.gif

uola, kad mokytoja su vaiku turi daugiau individualiai padirbeti sake svietimo skyriuje, ne mes sugalvojome. Dabar ta mergite isdrasejo, gal ir ne viska speja kartu su visais vaikais, bet puikiausiai ismoko ir skaityti ir rasyti, isiliejo i kolektyva ir noriai lanko mokykla, taigi mokytoja paskubejo su isvadomis. O beto idomu, kaip psichologiskai butu paveiktas vaikas, jei visa vasara kliedejo mokykla, ruosesi jai ir setau - menesi pasimokiusi mokykloje pervestu i darzeli ar dar blogiau, vel sedetu namie?
Atsakyti