QUOTE(pempė12 @ 2020 11 25, 09:42)
Labas rytas
Oho, Vrine
Aišku, nesakysi, kuris čia su diplomu
O sirgo sunkiai ar tik besimptomis nešiotojas?
Mano pažįstami, kurie serga, visi sunkiai, su begaliniais skausmais... Aš nenoriu
Vyras, jie gi neatsakingi ir silpnoji lytis
tai va jis su diplomu, dėl jo turėjome kalėjimo 2 sav. ir pesirgome mes su dukra tikrai, sūnus nežinau

Vyras sirgo sunkiai bes su priešistore-susirgo, trečią dieną pasidarė testą, buvo neigiamas, nurašė gripui. Sirgo savaitę - tempa buvo savaitę. Skausmų nebuvo kažkokių tik tas silpnumas ir prakaite visąlaik. Pasveiko, išsigulėjo dar savaitę sveikas, grįžtant į darbą darbas pratestavo- teigiamas:) va tada visi užsidarėm...kaip sakoma visiškai sveiki ir po visko.... nu bet tokia tvarka...
Dukrai buvo 2 d šokinėjanti tempa iki 38, atrodo užkyla- vaistų negeria-po valandos ebėr...net maniau kad abu termometrai sugedę namuose....

, sveikatos nebuvimas baisingas, nosies užėmimas viduje taip ir skonio kvapo nejutimas.
Man nzn ar buvo tempos-nesimatavau...tik sveikatos nebuvimas ir prakaitas- maniau kad nuo nervų del vyro...dar nosis užimta - be ji ma dažnai būna užimta...tokia viduje gniutulas atrodo bet nebėga...bet kai dar skonis dingo ir kvapas, supratau kad ne nervai čia...

tadapradėjau laukti visų blogumų... o bet tačiau tai jau buvo pabaiga pasirodo...esmėj..... bet aš tai labai lengvai manau, pravaikščiojau faktiškai...po 2 d. ir kvapai atsirado...
nu mes tokia įdomi šeima. net korona kaip visi žmonės mums neišeina prasirgt

vis kažkokie nenormalumai...
o šiaip didžiuojuosi kad su vyru neišsiskyriau per tas 2 sav. Nes nervų būt uždarytiems kartu oi kiek reik...