Sveikos gyvos,
pas mus irgi gal lijo-šlapia žemė, bet šiąnakt jau be jokių atvirų langų tai nesušalau ir nieko negirdėjau.
Tik kad vėsoooka. Ryte pro langą pažiūrėjau- kaimynė trumpom rankovėm darban eina, ai sakau užsimesiu aš kardiganą.... tai blin faktiškai striukės reikia, koks dar kardiganas
vakar visą vakarą pas draugus kūdikį lankėm

taip be sąžinės turėjimo-nuo 17,30 (tas laikas buvo pasakytas) iki 22 beveik su pykčiais kad ko taip anksti einat... tada grįžau- blin vaiko pamokos ten reikėjo skaidrėms padėt, indus susiploviau, katę pavedžiojau

tai visai naktinėjau...šiandien miego noriu.
Sunfl va matai kaip greit įgūdžių įgauni ir tuoj būsi profas

nesunku su didele? aš tai kai nuo volvo ant Nissano X-trailo sėdu mane labai nervina tas nisanas pradžioj kol įsivažiuoju......

ypač jautrumu (tai pradžioj užgęstu tris kartus kokis

)
Aš ne tokia- kodėl keiti darbą- sąlygos/alga geresnė ar šiaip?
mūsų skalbenkė irgi jau iš dviejų sudėta, tai visada bijau kad gali ta paskutinioji bet kada ateit... (tfu tfu tfu).
Grange klausei dėl langų ir katės- tai mes ant taip vadinamo laisvo nakčiai paliekam- na kai viršus atidarytas. Nelipa katė, gal nesusapnuos kada nors.... na mūsų tokia baikšti - nelenda bile kur tai ir čia gal supras kad nereik lyst

ji tada guli ant palangės ir klausosi lauką.... tikrai- jai ta taip patinka....jei ryte išeidami neatidarom taip balkono- sėdi prie lango ir kniaukia- kur visą dieną paukštelių klausytis negalės

šiandien žadino 5 val. ateina atsisėda ant krūtinės, kojas į
papus įbeda ir žiūri į veidą.... blin 7 kg manot lengva ir neskauda? kėlausi ėjau balkono atidaryt....tada vėl ramybė