QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 31, 06:44)
Pempe išverdu bulves, atvėsinu, sutarkuoju, dedu varškės, kiaušinį, šaukštą miltų, sumaišau viską, darau apvalius blynukus ir verdu. Tiekiu su sviesto ir grietinės padažu.
Labas rytas. Mažoji prikėlė šiandien 5 ryto
Labas rytas. Mažoji prikėlė šiandien 5 ryto

O verdi vandeny ar riebaluose?
QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 31, 12:51)
Grange, tai aišku tada bulvės netinkamos
O tu žemaičiams naudoji faršą?
Negaliu patikėti, kad mano 10 mėnesių kūdikis jau vaikstinėja, aišku prisilaikydama

O tu žemaičiams naudoji faršą?
Negaliu patikėti, kad mano 10 mėnesių kūdikis jau vaikstinėja, aišku prisilaikydama

Stiprus kūdikis

QUOTE(pikkolo @ 2019 05 31, 14:20)
<p>O kokius priedus mėgstat prie valgių? Na kiti be kečiupo daug ko nevalgo. Mes tai nenaudojam jokių padažų. Krienai greit sueina, net vienus kartais valgau
Dabar gerulių turguj nusipirkau, kad net akys ant kaktos iššokt gali
</p>

Jalapeno pipirus. Mažoji kaparėlius labai mėgsta prie skaldytų kruopų košės. Naudojam pomidorų padažą (ne kečupą), patį brangiausią, kur be krakmolo. Bet tą labiau ne prie patiekalo, o į. Prie kiaušinių ir majonezo nebrokiju, "naminis" skanus, arba seniau dar būdavo "su alyvuogių aliejum". O šiaip salotas prisikandam.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 14:25)
retsykiais naudojam kečiupą tiek namini, tiek pirktini, o šiaip jokiu padažų nei perkam nei gaminu juos, krienai man su virtais kiaušiniais patinka
geriau prie to pačio pakomentuokit ar kavą, arbatą vieną geriat ar būtinai turi būti kokia bulkutė, saldainis ir pan dalykai

geriau prie to pačio pakomentuokit ar kavą, arbatą vieną geriat ar būtinai turi būti kokia bulkutė, saldainis ir pan dalykai

kavą iš ryto su pelėsiniu sūriu, arba varškės sūriu, arba kokį turim sūriu

QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 31, 17:38)
Labo.
Ot tai blin man tipo įdomu ką skanaus restorane valgot.... 😄
Pavargau šnd.
Aš nemėgstu važiuot. Patiktų nuo taško Aį tašką B nulėkt akimirksniu...o ne važiuot...dairytis ir panašiai. Tai Li kelionių nenorėčiau 😅😅😅😅
Pas mus vaikų dienos proga buvo visokiausių renginių ir už valandos turi būt 8 kambario koncertas lauke Ir blyyyn lija.. va tep. vaikas zyzia nori o nabęs visai negundo...bet reiks imt skėtį iir eit šventės švęst 😅
Ot tai blin man tipo įdomu ką skanaus restorane valgot.... 😄
Pavargau šnd.
Aš nemėgstu važiuot. Patiktų nuo taško Aį tašką B nulėkt akimirksniu...o ne važiuot...dairytis ir panašiai. Tai Li kelionių nenorėčiau 😅😅😅😅
Pas mus vaikų dienos proga buvo visokiausių renginių ir už valandos turi būt 8 kambario koncertas lauke Ir blyyyn lija.. va tep. vaikas zyzia nori o nabęs visai negundo...bet reiks imt skėtį iir eit šventės švęst 😅
Mes unisef prabėgom per lietų, o dešimtai valandai važiuosim į nuostabų nuostabų koncertą - Ansamblių vakarą(kaip Dainų šventėje) vasaros estradoje. Miesto šventė prasideda.