Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 31, 06:44)
Pempe išverdu bulves, atvėsinu, sutarkuoju, dedu varškės, kiaušinį, šaukštą miltų, sumaišau viską, darau apvalius blynukus ir verdu. Tiekiu su sviesto ir grietinės padažu.
Labas rytas. Mažoji prikėlė šiandien 5 ryto  bigsmile.gif

O verdi vandeny ar riebaluose?

QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 31, 12:51)
Grange, tai aišku tada bulvės netinkamos  mirksiukas.gif
O tu žemaičiams naudoji faršą?
Negaliu patikėti, kad mano 10 mėnesių kūdikis jau vaikstinėja, aišku prisilaikydama bigsmile.gif

Stiprus kūdikis bigsmile.gif . Mano mažoji jau neprisilaikydama nuo 10 varė. Bet kiti ne, tik nuo metų.

QUOTE(pikkolo @ 2019 05 31, 14:20)
<p>O kokius priedus mėgstat prie valgių? Na kiti be kečiupo daug ko nevalgo. Mes tai nenaudojam jokių padažų. Krienai greit sueina, net vienus kartais valgau  laugh.gif Dabar gerulių turguj nusipirkau, kad net akys ant kaktos iššokt gali  blink.gif​ </p>

Jalapeno pipirus. Mažoji kaparėlius labai mėgsta prie skaldytų kruopų košės. Naudojam pomidorų padažą (ne kečupą), patį brangiausią, kur be krakmolo. Bet tą labiau ne prie patiekalo, o į. Prie kiaušinių ir majonezo nebrokiju, "naminis" skanus, arba seniau dar būdavo "su alyvuogių aliejum". O šiaip salotas prisikandam.

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 14:25)
retsykiais naudojam kečiupą tiek namini, tiek pirktini, o šiaip jokiu padažų nei perkam nei gaminu juos, krienai man su virtais kiaušiniais patinka  mirksiukas.gif

geriau prie to pačio pakomentuokit ar kavą, arbatą vieną geriat ar būtinai turi būti kokia bulkutė, saldainis ir pan dalykai  bigsmile.gif

kavą iš ryto su pelėsiniu sūriu, arba varškės sūriu, arba kokį turim sūriu biggrin.gif . Sūrio tik riekutę 3-4 kąsniukų. O dieną kavą su tuo, ką turiu- saldainiu, šokoladu, sausainiu, pyragu, kartais obuoliu. Ar ir be nieko.

QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 31, 17:38)
Labo.
Ot tai blin man tipo įdomu ką skanaus restorane valgot.... 😄
Pavargau šnd.
Aš nemėgstu važiuot. Patiktų nuo taško Aį tašką B nulėkt akimirksniu...o ne važiuot...dairytis ir panašiai. Tai  Li kelionių nenorėčiau 😅😅😅😅
Pas mus vaikų dienos proga buvo visokiausių renginių ir  už valandos turi būt 8 kambario koncertas lauke Ir blyyyn lija.. va tep. vaikas zyzia nori o nabęs visai negundo...bet reiks imt skėtį iir eit šventės švęst 😅

Mes unisef prabėgom per lietų, o dešimtai valandai važiuosim į nuostabų nuostabų koncertą - Ansamblių vakarą(kaip Dainų šventėje) vasaros estradoje. Miesto šventė prasideda.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 05 31, 14:17)
<p>Nesu dariusi cepelinų  blush2.gif​ </p>

Kodėl?
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2019 05 31, 14:20)
<p>O kokius priedus mėgstat prie valgių? Na kiti be kečiupo daug ko nevalgo. Mes tai nenaudojam jokių padažų. Krienai greit sueina, net vienus kartais valgau  laugh.gif Dabar gerulių turguj nusipirkau, kad net akys ant kaktos iššokt gali  blink.gif​ </p>

Labai daug, grietinė, pomidorų padažas, majonezas, krienai, garstyčios ir t.t.t.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 14:25)
retsykiais naudojam kečiupą tiek namini, tiek pirktini, o šiaip jokiu padažų nei perkam nei gaminu juos, krienai man su virtais kiaušiniais patinka  mirksiukas.gif

geriau prie to pačio pakomentuokit ar kavą, arbatą vieną geriat ar būtinai turi būti kokia bulkutė, saldainis ir pan dalykai  bigsmile.gif

Viena
Papildyta:
Pempe tik vandenyje verdu.
Man labai nuostabu, kad taip anksti. Nes vyresnėlė tik nuo metų pradėjo vaikščioti mirksiukas.gif
Atsakyti

Deginatės? Matėt, kad kitą savaitę rodo iki 30? Kepsim  :karsta:  Nenotiu visai. Reiks kažkaip vaikį priversti šorts apsiauti.

Šiandien su mažiukų nuėjom iki pardės, nusipirkom ledų, suvalgėm ir grįžom. Nešti nereikėjo šį kartą  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Nesideginam, šventę švenčiam biggrin.gif . Mieste vaikų rojus - milijonas skirtingų batutų, karuselių, rutulių vandenyje ir pan, ir viskas nemokamai bigsmile.gif . Dvi dienas. Vaikai siaučia bigsmile.gif

Dar buvo labai geras džiazo pasirodymas, amerikietis su lenkais, jau koncertavo pas mus jie gal prieš tris metus.

O vakar vakarą- patyliu biggrin.gif , super super, bet tik pirmą nakties grįžom. Šį vakarą vėl 9 koncertas, važiuosim, bet jau vos valioju biggrin.gif , o dar ryt intensyvi programa su kapinėm, giminėm, o mieste vėl mugės, kariniai orkestrai, vėl batutai - gyvenk ir mėgaukis.

A, dar šiandien baikerių melejonai buvo, o kiek mocų, o kokios aprangos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 01 birželio 2019 - 19:08
sveikos, blin Pempe kas ten pas jus per šventės tokios...ir aš noriu smile.gif miesto kokios dienos ar kas

klausėt dėl padažų/priedų tai laaabai retai kečupo, na pvz prie makaronų su sūriu. Majonezo beveik nevartojam (nebent baltai mišrainei ar mėsai marinuot), krienų garstyčių aš negaliu, men per stipru smile.gif tų pirktinių visokių vėl viaaaau. Aš daržoves mieliau vietoj padažų prie kažko smile.gif aplamai pas mus namuose padažų ir tų bolonijos ir pan nėra na kai pila ant mėsos ir pan. Kam to reikia...
Atsakyti
mirksiukas.gif pempe smagiai laika leidi, gerai smile.gif

Musuosr ir grazu siandien, buvau nagu pasipildyt, bet nepatenkinta kaip padare... netvarkingai, neisiu daugiau, teiks kito ieskot..vyras dare..na ne tame esme
Ryt zadam i Olandijos pajuri vaziuot, atradau viena vieta kur grazus papludimiai ir siaip fainas miestukas, paziuresim.langu valymas palauks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 01, 19:33)
aplamai  pas mus namuose padažų ir tų bolonijos ir pan nėra na kai pila ant mėsos ir pan. Kam to reikia...

Turbut nelabai zinai kas yra bolonijos padazas rolleyes.gif jei taip sakai, jo nepila ant mesos...
Tai yra atskiras ir labai populiarus patiekalas - bolonijos spageciai.... rolleyes.gif
https://www.takeaway...etti-bolognese/

Kaip ir carbonara pvz.bet ne visi megsta ir mieliau bolonese renkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 01 birželio 2019 - 20:40

Labas vakaras damos :4u:  skaičiau skaičiau apie maistus,bet nesikišau,nes pas visko pilna ir visi skirtingai valgo,tai reik atskirų valgių karti,na išskyrus,balandžius,kugelį,plovą,kalafiorą po kurio vyrs mėsos eina ieškot, padažai ir sūriai būtini :B  todėl nekūstu...niekaip,bet jau majonezą smažinau,tik sūriai liko ir bešemelio padažas :B 

Pas mus ir mieste šventės bet mieliau  guliu,nes įtariu negerą dalyką,kurį patvirtinsiu tik rytoj :huh2:​ 

Atsakyti
Tokie dalykai buna tik geri, jei apie ta pati dalyka kalbam bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jezau mergos numirsiu iš smalsumo nes nesuprantu apie ją jūs 😅😅😅😅
Jo Grange sumaišiau pavadinimus ☺ tą baltą turėjau galvoj. Nu esmėj jokių padažų pas mus. Su padažu valgau gal 3 kart metuose - pas uošvie😩nę ..ana mėgsta 😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 birželio 2019 - 21:50
Tai pala gal as ir ne taip supratau biggrin.gif tongue.gif palauksim rytojaus...

O del padazu, aha besamelio turi omeny tada. Nu jo toks jis daznai nereikalingas, as is vis ji darau tik kai darau lazanija, o tas buna gal 3 kart per metus, ne dazniau Jauciu...

Atsakyti

Ne džiaugsminga žinia deja  :huh2:​ 

Atsakyti
Hm tada nekas, bet tikiuos kad issipresi.. 4u.gif
Atsakyti