Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos gražuolės smile.gif
Pikkolo dėl spintelės- eiktu sau verysad.gif švelniai tariant...
man tai irgi buvo geras vakar- užsisakiau kremo/pudros nes senoji baigias, stikliniam buteliuke. nu ir aš ten žiūrinėju- išimu senąją bonkutę iš spintutės, sakau atsuksiu pažiūrėsiu kiek ten dar jos, pasidėsiu naują....abu buteliukai rankoje ir jaučiu kaip vienas išslysta ir teškias ant grindų ir aišku dužta į visas puses...ir bijau pažiūrėt kuris- jei naujasis tai ......
bet tai buvo senasis, džiaugiausi kaip vaikas smile.gif

Gerange įkelta nuotrauka- antroj foto antakiai iš karto deda ryškumą, gali patikti gali nepatikti forma- mados ir skonio reikalas, bet iš karto jie yra, ne kaip pirmoj foto- ir iš karto yra kitos akys, kitas veidas smile.gif tongue.gif

Pikkolo- tik tu nepyk, aš gerbiu bet kokį pasirinkimą- bet tau pvz vyras nieko nesako- kad galėtum plaukus pasidažyt pvz..... arba mama? man mamai tai pasako , net mao dukrai pasako....kad nu kaip če atrodai nepasitvarkius.... nors paprasta kaimo babytė smile.gif

Pempe sekmės tau su tais tautiniais ...smile.gif a šnd net be pėdkelnių atėjau. Irgi gerais vaizdas- sijonas ofisinis, kojosplikos. Bet kas te amn mata.... kojos nebe peštos vištos mėlynumo- buvau soliariume smile.gif tai jau labai į akis nekrenta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 birželio 2019 - 08:17

Tegu sako jei nori, ne jiem paskui į kirpyklą vaikščiot reiks. Beje, mano mama irgi nedažo plaukų, pražilus jau visai.

Ir ką reiškia nesysitvarkius? Susitvarkius, galvą išsiplovus, nusiprausus, dantis išsivalius, kasdien drabužius keičiu. Kur čia nesusitvarkymas? Man gaila pinigų tokiem dalykam. Va kokiem siūlam tai negaila.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 06, 10:16)
<p>Tegu sako jei nori, ne jiem paskui į kirpyklą vaikščiot reiks. Beje, mano mama irgi nedažo plaukų, pražilus jau visai.</p><p>Ir ką reiškia nesysitvarkius? Susitvarkius, galvą išsiplovus, nusiprausus, dantis išsivalius, kasdien drabužius keičiu. Kur čia nesusitvarkymas? Man gaila pinigų tokiem dalykam. Va kokiem siūlam tai negaila.</p>

aišku, kiekvienam savo. Suprantu kad esi tvarkinga, ne ta prasme "nesusitvarkius smile.gif
mano mamai net dukros bakstės priaugintos lb gražu smile.gif man negražu...tiksliau gal brangu smile.gif tai dabar vėl nesiaugina smile.gif manau todėl kad pinigų neturi tam smile.gif paskutinis topas- dukros plaukai lb ploni, tai mama sako mano -gi prisiaugink, dabar įmanoma...tai jau babytę bariau, sakau tai skirk kelis šimtus jos dirbtiniam grožiui kas mėnesį ...aš tiek neuždirbu smile.gif
arba man duoda pastabą- dukra su nagais geliniais, aš be- tai tipo kodėl tu be.... "o galėtum..."
kieta baba ar ne smile.gif
tai jei nueič be antakių tai sakyt tu kąąąąą.. smile.gif
gerai klad papai į mamą-nu mae, tai anų nesiūlo didint smile.gif smile.gifb

Bet aš tai būč baisi jei nesidažyčiau plaukų, nes žilstu nevienodai o - vienam šone kuokštas, kitam kuokštas... smile.gif būč kaip dalmantinas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 birželio 2019 - 09:35
bet tai tavo mama Vrine "krūta" biggrin.gif, vyresnio amžiaus žmones dazniau buna prie švis tuos priklijavimus ir pripūtimus tongue.gif
Atsakyti
Laba diena,

baigės mūsų karalaičiui mokslo metai, tai dabar laimingas...
ech, atrodo tiek mažai jiems trūksta iki pilnos laimės, bet gi aš ir pati tokia buvau. atostogos, o ypač vasaros man jau būdavo kažkas tokio wub.gif

nu jau galvojau prasmuksiu, ale... gal žinot kur "Černobilį" galima pažiūrėt ? 4u.gif

ech, jau vien tie autobusai LAZ, ar kaip jie wub.gif

aplamai jaučiu nostalgiją visiems seniems jau dabar neesantiems dalykėliams
Atsakyti
per rusu puslapius jei rusiškai supranti galima pasiieškok rusu k, tikrai mačiau yra nuorodų, man nepatinka lietuviu igarsinimai man, jei tik yra galimybe žiuriu rusu k.

o jau lazu geriau nepriminkite, kaip mane juose pykindavo nuo tos benzino smarves unsure.gif , kaip bebūtų keista jokios nostalgijos tam laikmečiui nejaučiu...tiesiog ėjo ir praėjo mirksiukas.gif
Papildyta:
beje skaitet kad rusai labai nepatenkinti šituo filmu ir aplamai pačia įvykių interpretacija ir dabar kuria atsakomąjį filąma pie černobyli 12 serijų biggrin.gif kur tipo cžv bando ji susprogdinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 birželio 2019 - 14:13
aš aplamai niekam nostalgijos nejaučiu, gal nenormali kokia esu unsure.gif unsure.gif

o vakar prisimiau vasaros "malonumus" kai grįžti ir prasideda- maaaaamaaaaa nuvežk maudyyytis rolleyes.gif rolleyes.gif užknisa iki negalėjimo...aplamai pvz nuo kokio amžiaus vaikus nebijojot/nebijote leisti vienus maudytis? ašpamenu nuo kokios 2 klasės varydavom su fviračiais su broliais (2 m vyresnis ir 4 m jaunesnis) į paupy ir kaip tie tėvai nebijodavo... ir paupys buvo už 2 km ir telefonų nebūdavo mobilių kišenėse.... dabar maniškiui jau eina 12-ti, plaukti puikiiai oka bet vistiek bijau....Prigrasdinu nuvežus į sodą kad jei nėra suaugusių nebandai lysti į upę ir eini tik kur nėra gilu- vienoj vietoj yra truputį giliau. Jei suaugusių nėra grįžti ir eisim abu....bet ten populiari maudykla soduose, tai faktiškai pastoviai būna suaugusių...tai kol jis pasiturškia aš pasilaistau, pasiraviu... bet tas kasdiensi zyzimas žinokit į neviltį varo...
Atsakyti

Jau rašiau: filmai.in, torrent.ai ar bet kuri kita nelegali filmų talpyklė.

Sovietiniams laikams nejaučiu nostalgijos. Nebent vaikystei, bet turbūt visi jaučia nostalgiją vaikystei. O visa kita buvo tada baisu.

Atsakyti

Per "ruskiji filmi"

Atsakyti

Aš jei yra galimybė žiūriu lietuviškai. Man visai patinka TRL komandos įgarsinimas. Aš net paremiu kai kuriuos vertimus.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 06, 16:18)
o vakar prisimiau vasaros "malonumus" kai grįžti ir prasideda- maaaaamaaaaa nuvežk maudyyytis  rolleyes.gif  rolleyes.gif

sveikos, pas mus būna tėti nuvežk maudytis. va ir vakar jau norėjom, bet užlijo ne laiku.... nu jau kitą savaitę rodo 30+ , tai tikrai maudynių sezoną atidarysim biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena :4u:   noriu dirbti bet šiuo metu geriausia gulėti prieš vėjelį :B  nei karštą nei ką  :nail:  viskas podana tik norus spėk galvot :lady:​ 

Atsakyti