QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 03, 09:56)
***Li dar būna, kad dovanų gandras atneša 
****tai Li lengvai prasisuki su maistu
, viena diena aplamai išeiginė, kita jei koldūnai irgi nenusidirbi prie puodų 

****tai Li lengvai prasisuki su maistu

Sveikos,
*** būna, visko būna

**** nesiskundžiu, nes kiekvienos savaitės pradžioje planuoju maisto gaminimą kiekvienai dienai, o tada belieka viską susipirkt ir gamint, o tas darbas man patinka.

patys koldūnai būna labai retai, kartais kokie ravioli ar gnočiai iš Lidl..
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 04, 08:37)
Taip mums kvietme buvo parašyta - cituoju: gėlės graži puošnena tačiau jos greit nuvysta, todėl vietoj jų prašome atsinešti jūsų mėgstamo tauriojo gėrimo . Vat.
Niekas nedėjo to mūsų gėrimo abt stalo. Nu čia šiaip pastebėjimas ☺
Nu puze kaze koks oras kąą. O man atostogos gi
QUOTE(pikkolo @ 2019 07 04, 12:20)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72462908" data-time="1562231209"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.gismeteo.lt/weather-kai%C5%A1iadorys-4161/month/'>va
</a></p></div></blockquote><p>Geriau čia žiūrėk, geresnius orus rodo:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.accuweather.com/lt/lt/kaisiadorys/228195/july-weather/228195'>https://m.accuweather.com/lt/lt/kaisiadorys/228195/july-weather/228195</a></p>

kad ir čia lietus kasdien minimas

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 04, 12:29)
Taip mums kvietme buvo parašyta - cituoju: gėlės graži puošnena tačiau jos greit nuvysta, todėl vietoj jų prašome atsinešti jūsų mėgstamo tauriojo gėrimo . Vat.

Kur mūsų naujokė, ką veikiate
?

Tai chebra neblogai papyldė savo barą tauriais gėrimais jei turėjo savo kažkiek o svečių nedėjo,tai normaliai prasisuko
Šiais laikais į balių butelį nešt, kai balius nesuneštinis? Ir dar patiem to butalio prašyt. Nu *****.. Taip ir norėtųs primest, kad tavo mėgstamiausias gėrimas "monikutės naktys"
QUOTE(Cartman @ 2019 07 04, 17:46)
<p> Taip ir norėtųs primest, kad tavo mėgstamiausias gėrimas "monikutės naktys"
</p>

Kas tas yra 😅😅😅
Na ko. Jo užkniso. Kur ta vasara ???? Grįš kai man atostogos baigsis ???
QUOTE(Cartman @ 2019 07 04, 17:46)
<p>Šiais laikais į balių butelį nešt, kai balius nesuneštinis? Ir dar patiem to butalio prašyt. Nu *****.. Taip ir norėtųs primest, kad tavo mėgstamiausias gėrimas "monikutės naktys"
</p>

Aš irgi taip pagalvojau, tik gal ne naktys, o vaisiukas

o šiaip ką gero nuveikėt per dieną.
Li ką gaminai šiandien.
ks pas kitas meniu.
Pas mane mėsos kepsneliai su bulvėmis ir garintais žiediniais kopūstais+brololis+morkos. Akcija Maxsimoj žiedinių kopūstų, važiavo dukra pro šalį paprašiau nupirkt Kai atvežė nesupratau
na tokio mažumo nesu mačiusi aplamai
kaip 12-kamečio kumštis
Li ką gaminai šiandien.
ks pas kitas meniu.
Pas mane mėsos kepsneliai su bulvėmis ir garintais žiediniais kopūstais+brololis+morkos. Akcija Maxsimoj žiedinių kopūstų, važiavo dukra pro šalį paprašiau nupirkt Kai atvežė nesupratau

Vrine, nu jo svente buco kuria prisiminsi kaop sakant, tik va kokiais zodziais minesi, tai kitas reikalas. Ejo praejo ...🙄
Aha norit vasaros, kai uzkepins vel 35 tai sakysit negerai
Pas mus sia sav 24-25 tai idealu.
Meniu tai majo siandien bulguras, jautienos kotletukai ir pomidoru/grietines/marinuotu agurkeliu garnyras, paskutiniu metu eina pomidorai.
Aha norit vasaros, kai uzkepins vel 35 tai sakysit negerai

Pas mus sia sav 24-25 tai idealu.
Meniu tai majo siandien bulguras, jautienos kotletukai ir pomidoru/grietines/marinuotu agurkeliu garnyras, paskutiniu metu eina pomidorai.