Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Visos tik prie jūros ir prie jūros :(​ 

Atsakyti
ANT jooo tau ne kas 😅😅 bet būna ir blogiau 😅

O man pajūris pasivaikščiojimui netinka aš gal kokia durna tuo klausimu, bet jei negali maudytis ir degintis tai aš galiu vaikščiot ir po sodą, ir po mišką, ir po savo kaimą....o per tokių orų savaitę tik žiūrėt į jūrą - nu man būt persunku ir pergaila savęs. Taigi ANT neverk tos šaltos jūros 😅
O poilsiaujančioms aišku bent kiek gero oro ☺
Atsakyti

Man maudytis nebūtina. O pasideginti galiu ir savo kieme, tam nebūtina kažkur trenktis. Man patinka vaikščiot. O ir oras prie jūros visai kitoks. O kai dar nekaršta, tai visai liuks. Tik va, vėjo tokio galėtų nebūti.

Atsakyti
Na matai kiekvienam sava ☺ man jei negali maudytis ir degintis tai ner ko te ir veikt. Pasivaikčiojimai ir tt antram plane jau po jūros vakarais, laisvalaikio pildymui ☺
O kaip šiaip- pilna gyva Palanga ? Ir vyras šįkart atostogauja ? Geros gyv sąlygos ? Jūra toli ? ☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 liepos 2019 - 16:24
Pirmą dieną su dukra braidžiojom, jūra labai šilta buvo. Nesimaudėme nes vėjas didelis buvo.
O šiandien jau namo. Ketvirtadienį mažosios gimtadienis, reik susituokti viską.
Sveikos
Atsakyti

Labas mergaites :)

Po vakarukscio lietaus - snd oras pasaka  :D 

Saule sviecia, vejas nedidelis, nei salta, nei karsta, nu super :)

Man palei jura patinka pasivaikscioti ziema, rudeni arba pavasari. O vasara as prie juros vaziuoju tik pasideginti :) 

Turim tradicija su keliom draugem per mano gimtadieni (rudsejo 26d) vaziuoti prie juros sampano atsigerti. Ilendam i kopas kur ir gurksnojam  :wub: Keli metai kaip tokia tradicija turim, tai tfu tfu tfu visada fantastiskas oras budavo  :rolleyes:  (jauciu dabar jau busiu prisikalbejusi  :laugh:  ir siais metais lietus bus   :laugh:  )

Atsizymejau, einu toliau Uzkalnio zurnalo skaityti. Nu man jis nesvietiskai idomus :rolleyes:   Nu tiesiog labai labai  :wub:​ 

Atsakyti

Man jūra visais metų laikais labai tinka ir nebūtina maudytis  :)​ 

Atsakyti

Vai vai vai koks vėjas. Laukiam nemokamos muzikinio fontano programos. Tai vaikam kiek džiaugsmo kai vėjas papučia ir aptaško.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 09, 13:42)
Gaminu šaltibarščius. Tiksliau va verda bulvės o aš geriu kavą. Šaltibarščiai pagaminti. Dar čičinskus tipo susuksiu.

hm saltibarsciai .. valgiau kelias dienas is eiles bet kazkaip galeciau vel, nors nekarsta man jie tinka kai karsta.
bet va bulves, paminejai... nezinau kas cia darbe paliko, bet jau UZKNISO, ana savaite kasdien buvo kazkas su bulvem!! pirm ir siandien irgi blink.gif niekada taip nera buve.. pirmadieni kroketai, antradieni bulviu kose, trec orkaitej keptos, ketv ir penkt buvo fri ar kaip cia jas pavadint. as ju nemegeja, nors pas mus Belgijoj ta prasme, man rodos kad geriausios bulvytes, siaip jau, kai palygini su kitom salim... vokietijoj, kazkoks pasityciojimas ne bulvytes, prancuzijoj ir nors neaisku kodel vadina French Fries bet belgai kazkaip tuom didziuojas biggrin.gif kad pas juos geriausios, nu kazkaip turiu sutikt man rodos. tai va vakar vel buvo kroketai, o siandien virtos,... aciu die ryt ne nes jau tikrai uzkniso... nu yra ir kitka ka valgyt, ale norisi bent karta per diena karsta ir ne pasta ar steika..

QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 09, 14:52)
<p>Visos tik prie jūros ir prie jūros verysad.gif​ </p>

aha.. norec as ir, bet kazi ar beiseis. nors man maudytis nereikia, siaip niekada ir nesimaudau, bet man pavaiksciot pajuriu, pabraidyt tai galiu puse dienos taip. ana kart kai buvom olandijos pajury tai labai daug meduzu, nervino baisu buvo kad nenudegintu kokia tai atsargiai eit reikejo.
o siaip tai vis dar turiu vizija kad kada nors nuvaziuosim i toki pajury kur vanduo skaidrus skaidrus ir smelis baltas ir vanduo siltas biggrin.gif Graikijoj labai panaisia buvo bet vis tiek dar ne tas ka vizijoj matau, tai ten maudyciaus biggrin.gif
Atsakyti
Grange, bet tai bulves kaip garnyras, ar pas jus darbe jos už pagrindini patiekala buna? Nors man ir košė sueitu o dar geriau ant garu virtos arba keptos su žaliais agurkais smile.gif

Sveikos smile.gif

man jura labiausia patinka stebėti smile.gif ir klausytis
Atsakyti
Labas rytas.
Pliaupia lietus. Va taip.
Vasara....blin.

O pas jus kaip ?
Atsakyti

Ryte lijo, dabar jau ne. Ir vėjas nurimęs. Dangus šviesėja. Tik vėsoka. Net nežinau ką čia veikt.

Atsakyti