Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos . prisedau paskaitinet.. bet ziu kad citatos dingo ir tik viena liko.. nebegrysiu tiek psl atgal..

gryzom i rutina, po visos sunkios savaites, bet siandien islydziu saviski i gimtine, 3 savaites nebus.... unsure.gif nesu tiek viena buvus, tai bus keista.

kokie karsciai uzejo eina peklon, vakar 40-41 buvo, masina prikepinta 46 rode vienu momentu. i vakara tipo lijo, penki lasai. siandien gal 3 laipsniais maziau, vistiek virs 35.. kaip laukiu kitos sav kada bus normali vasra, su max 26..

QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 26, 08:26)
Pikkolo nieko gero, metastazės jau yra. Taip pavargo, nieko nemato, tik vaistus ir namus. Alergiška net saulei pasidarė.... net į lauką išeiti negali.....

kaip liudna verysad.gif bet kazkiek suprantama jai viska reikia isgyventi ir jei nera jokiu pozityviu prognoziu ateiciai ziauriai sunku verysad.gif
Papildyta:
manes ir laukia tvarkymasis, bet tik jau ne dabar, gal sekm atves daugiau. ryt vaziuosiu nagu tvrkytis, dar pro miesta ir dienos neliks.
ka valgyt reiks gamint tai ir nesiivaizduoju kai vienai tai suplanuot viska teks.

vrine, kiek tu dar atostogauji?
Atsakyti
Grannge kita savaitė man jau paskutinė. Tada dar rugpjūčio paskutinė savaitė. mano stažas ilgas jau toje pat įsiaigoje, atotogų turiu daug ir mums privalu visada visas išnaudoti.
pas jus mažiau namai apsiknisa, mažiau knisančių. O aš kasdien siurbliuoju- tai žinokit vien smėlis ir katės plaukai verysad.gif o tų daiktų daiktų....blin kada tas jaunuolis mano užaugs,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 liepos 2019 - 11:13
otu Vrine siurbliuok kas antra diena, pamatysi ne ką daugiau surinksi ir pačiai lengviau bus biggrin.gif

Grange aš viena gyvendama nieko negaminčiau, na bent dabar taip galvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 26, 12:19)
otu Vrine siurbliuok kas antra diena, pamatysi ne ką daugiau surinksi ir pačiai lengviau bus biggrin.gif

negaliu, kačių kraikas lb nešasi ant kilimėlio prie durų - nes iš wc kai eina eina per kilimėlį prie durų. faktiškai kiek katė eina į savo wc tiek kartų reiktų siurblent. Kokį kraiką naudojat kad nesineštų jūs...nes nervina neklauskit.... reiktų gal ant silikoninio pereit, kaip suprantu silikoninio kraiko kačių sysiaus visai nereik rinkt, o tai pokelių dienų tada reikia visiškai pakeist. nes mano sysioja kaip priklauso didelei 6 kg moterei... jei ten kas antrą ieną kokią tai brangiai atsiet... unsure.gif
Atsakyti
manau nešiosis nuo visu kraiku, dar skaičiau kačiu grupėje, kad mažiau nešiotu reikia iš pedučių tuos šerelius iškarpyti ir bent jau iškapstymui man labai padeda uždaras tualetas , tiesa dar prie jo dureliu patiestos tokios ala groteles, ir ant ju liekas dalis o visa kita vistiek nešasi, bet aš laikau rusi tai kol užlipa laptais tai ant ju ir nukrato biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
šitą jau keli metai naudojam ir kvapus gerai sugeria ir šiaip patinka, nes dar yra grupe kraiku kurie priscementuoja prie dežes dugno ir sunku juos atskusti
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 26, 12:56)
manau nešiosis nuo visu kraiku, dar skaičiau kačiu grupėje, kad mažiau nešiotu reikia iš pedučių tuos šerelius iškarpyti ir bent jau iškapstymui man labai padeda uždaras tualetas , tiesa dar prie jo dureliu patiestos tokios ala groteles, ir ant ju liekas dalis o visa kita vistiek nešasi, bet aš laikau rusi tai kol užlipa laptais tai ant ju ir nukrato biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
šitą jau keli metai naudojam ir kvapus gerai sugeria ir šiaip patinka, nes dar yra grupe kraiku kurie priscementuoja prie dežes dugno ir sunku juos atskusti

ar lb smulkus šis. Nes būdavo Cento kraikas buvo pats pačiausias mums- nes kuo smulkesnis tuo labiau nešiojasi, o anas stambesnis būdavo ir kokia kaina. interu perki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 liepos 2019 - 11:58
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 26, 11:33)
laiko klausimas, pvz pas mus 2 žmones suneša 4 tonas briketu per valandą, kas su malku tiek misija neimanoma būtų, švaru, nes supakuota i maišus, imetei ir ramu, susideda talpiai ir tvarkingai, malku taip irgi nesudesi tokio kiekio  na ir al kaitriau, bet del šito punkto labai nesiginčiju...

ai beto briketai buna ant palečiu tai nenorint nešt kur arčiau pečiaus smile.gif, juos tiesiog su visa palete istumia tie kas atveža i garažą, ka paskuitniais metais ir darome ir aplamai jokio nešimo tuo momentu smile.gif

Mes sode užsisakinėdavome briketus, tai vistiek abu su vyru į rūsį nešdavome. Tai man atrodo darbo tiek pat.
Atsakyti
Vrine, cia pasižiurek

https://www.zooplus....u/mit_duft/3187

jis tokio vidutinio stambumo, yra kita jo pozicija kur dar stambesnis, dar girdejau kiti aplamai perka triušiu karika bet man ponios i toki nejo tipo užpakalius bado biggrin.gif

Sun tai dabar ne soduose gyvenat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 liepos 2019 - 12:03
V-Rinė aš geriau patylesiu, kaip mane biesina buitis. Vakar tik susitvarkiau, šiandien vėl reik tvarkytis doh.gif Nu aišku pas mane vaikai, nu bet vistiek rolleyes.gif
O tu čia virtinius gaminsi?
Papildyta:
Žinok grange stengiuosi tiesiog apie tai negalvoti 4u.gif
Nu bet ir karščiai, aš 30 Jau nepernešu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 26, 13:02)
Vrine,  cia pasižiurek

https://www.zooplus....u/mit_duft/3187

jis tokio vidutinio stambumo, yra kita jo pozicija kur dar stambesnis, dar girdejau kiti aplamai perka triušiu karika bet man ponios i toki nejo tipo užpakalius bado biggrin.gif

Sun tai dabar ne soduose gyvenat?

Oi ne, su mama Kaune
Atsakyti
Sunfl jo. Virtinius 😈😈😈😠😠😠 nekenčiu jų gamint ir gaminasi jie man sunkiai....
O sodas jūsų dabar vuenas liūdi? Ar gal kam išnuomavote pvz, ar pardavėt? Vyras įprato kituos namuos- viskas jau gerai ?
Atsakyti

Vrine, nedirba. Žinok, kai pavarai 2 metus be atostogų ir paskui gauni išeitinę už daugiau nei metų atlyginimą, tai nesiplėšai labai greit imt ir įsidarbint :)

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 26, 13:55)
Sunfl jo. Virtinius 😈😈😈😠😠😠 nekenčiu jų gamint ir gaminasi jie man sunkiai....
O sodas jūsų dabar vuenas liūdi? Ar gal kam išnuomavote pvz, ar pardavėt?  Vyras įprato kituos namuos- viskas jau gerai ?

Nu jo darbo prie jų yra, bet verta.
Atsakyti