Taigi nebūtina vesti vaikučius į Užupiuką,niekas to neverčia Jus daryti.Samdykite auklę ir nereikės vaikščioti tokiais šaligatviais arba pykti ant viso pasaulio ir kaltinti direktorę.Bus ir "taupiau" ir kojos nesuluš arba pačios daugiau laiko praleisite su savo atžalom...Aš patenkinta darželiu ir ten dirbančiomis auklėtojomis,o jeigu mano vaikui gerai,tai man irgi gerai... Sėkmės visiems ir geros nuotaikos...
sveikos visos uzupiuku mamos
mes gyvenam Filaretu g., gal pries 1,5m. parasem prasyma i si darzeli. buvau neseniai nuejusi, tai vis tiek direktore tvirtina, kad nera vietu.. man rodos, kad duoda susiprast, jog be kysio niekaip nepraslysim..
ir kelios kaimynes sake, kad be kysio ten nepateksi arba reik uzsirasyt nuo gimimo.. tik va idomu man pasidare, kiek to kysio reiktu duot, 100Lt tai juk nenesi, dar isgrus pro duris

QUOTE(Ingulka21 @ 2009 09 11, 16:38)
mes gyvenam Filaretu g., gal pries 1,5m. parasem prasyma i si darzeli. buvau neseniai nuejusi, tai vis tiek direktore tvirtina, kad nera vietu.. man rodos, kad duoda susiprast, jog be kysio niekaip nepraslysim..
ir kelios kaimynes sake, kad be kysio ten nepateksi arba reik uzsirasyt nuo gimimo.. tik va idomu man pasidare, kiek to kysio reiktu duot, 100Lt tai juk nenesi, dar isgrus pro duris 

Nežinau, mes kyšių nenešėm nė karto, direktorė labai geranoriška. O vaikų tikrai nemažai aplinkui gimė, darželis labiau prestižinis pasidarė. Gi ne guminis

QUOTE(mamulka10 @ 2009 09 09, 22:08)
aj del tos grpes geriau nesakyk

todel liekam savo grupej, Lukas apsirgo biski tai name tupim, prasidejo darzelis vadinasi

o jus kaip laikotes ?
Lukas dabar man sako kad geriausias draugas tai BENEDIKTAS IR ADOMAS kazkos naujas berniukas
aj dar dirktore sake kad musu nykstukai sujugti su nauja kazkokia grupe ? ar zinojot kazka apie taip ? atseit dabar 25 vaikai

Aš žinojau ,kad 2 lopšelio grupės buvo,kita yra pirmam aukšte,kai tik pro tvora įžengi

Dėl ligų nieko naujo nepasakei,dvi dienos ir jau turėjom snarglinę po nosim

Kad grupėj yra Adomas tai negirdėjau,gal čia Benedikto brolis bus

Beprotystė 25 vaikai grupėj,kaip juos sužiūrės

Jamaja, galima paklaust,kiek laiko jusu vaikai eina į šį darželį?
QUOTE(Jamaja @ 2009 09 10, 21:22)
Taigi nebūtina vesti vaikučius į Užupiuką,niekas to neverčia Jus daryti.Samdykite auklę ir nereikės vaikščioti tokiais šaligatviais arba pykti ant viso pasaulio ir kaltinti direktorę.Bus ir "taupiau" ir kojos nesuluš arba pačios daugiau laiko praleisite su savo atžalom...Aš patenkinta darželiu ir ten dirbančiomis auklėtojomis,o jeigu mano vaikui gerai,tai man irgi gerai... Sėkmės visiems ir geros nuotaikos...
niekas aukeltoj neeikia, labai geros ir man patinka, tik va aplinka drzelyje nuo to negereja

Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2009 09 13, 19:13)
Aš žinojau ,kad 2 lopšelio grupės buvo,kita yra pirmam aukšte,kai tik pro tvora įžengi
Adomo auklėtoja ten su jais dirba

apie Adoma cia tikraiusiai apie broliuka jusu

o del darzelio as shoke

Buzuka o kaip tau 300 lt rinkliava?

pazistu daug zmoniu kurie sedi savivaldybej jie skao kad direktore tubut pati nenori kad darzelis grazetu , nes tie langai mediniai ..jjau seniai antikvaras pagal mane, markuciose super viskas priziureta, dar ol mazius nelanke maniau ji ten vest, nes ir direktore geranoriska buvo o musiske kaip neateini vietu nera

QUOTE(mamulka10 @ 2009 09 18, 19:52)
Buzuka o kaip tau 300 lt rinkliava?

pazistu daug zmoniu kurie sedi savivaldybej jie skao kad direktore tubut pati nenori kad darzelis grazetu , nes tie langai mediniai ..jjau seniai antikvaras pagal mane, markuciose super viskas priziureta, dar ol mazius nelanke maniau ji ten vest, nes ir direktore geranoriska buvo o musiske kaip neateini vietu nera

Buvau susirinkime ir balsavau už tas loveles,nors pati tų pinigų pertekliaus neturiu

Ir kaip Jamaja pasakoja,kad jei nepatinka auklę samdyt,tai aš ne iš tų žmonių ,kad ir š... blizga,auklėtojos labai geros ir t.t. bet kalba eina apie patį darželį ir panaudojamus pinigėlius ,kuriuos mes tėvai mokam.Kiekvieną dieną mes mokam po 1lt, paskaičiuokim kiek tai gaunas kas mėnesį plius ,kai eina du vaikai suma nemaža,tai būkim biedni ,bet teisingi,o dar juk pamiršau 2 proc. pridėt,tai ar aš negaliu reikalaut ,kad ir tų pačių plyteliu,kad butu saugu eit mano vaikams,nes jau nesyki ,toj vietoj pagautas zuikis?????O kas bus ,kai prasiskels kaktą ar prasimuš nosį???
Mergaites nesipykit
Pagal mane ir naujos durys yra gerai - nes ziema gi bus silciau
eina vaikai per koridoriu i visokius burelius, o pro durys pucia - negerai. Del vietu tai tiesa - kad pilnos grupes ir su vietom striuka..., bet kas patikrins kaip ten skirtsto tas vietas? Pagal uzsirasymo eile, ar pagal kitus prioritetus???? Cia jau direktores sazines reikalas...
Musu vaikas i darzeli noriai eina, buna visko ir su vaikais ir siaip oziuku, bet cia tai normalu manau, nebuna kad viskas idealiai
Aukles daugumoj geros - yra pora @piktu senu bobuciu@ kaip mano vaikas sako
Man patinka kad siais metais daug bureliu yra, ir berniukam ir mergaitem. Uzsiimineja su vaikais, stengiasi.

Musu vaikas i darzeli noriai eina, buna visko ir su vaikais ir siaip oziuku, bet cia tai normalu manau, nebuna kad viskas idealiai

QUOTE(anzelite @ 2009 08 17, 18:00)
DAR IR KAIP LAUKIA KYSIO ,VIS : "NEZINAU-NEZINAU,VIETU NERA ATEIKIT VELIAU" TIPO NEJAUGI NESUPRANTI KAD REIKIA PINIGU ATNESTI.
PAIP RUPUZE IR NE PRIEME MUS NORS GYVENAM SALIA DARZELIO!
PAIP RUPUZE IR NE PRIEME MUS NORS GYVENAM SALIA DARZELIO!
taip taip viena mamyte ca jua buvo paiisakiusi bet nematau jos zinute kad ji gimusi yra 2006. o dar iki siol direktore jai sako kad vietu nera nors vika jau prirase darzely prasyma ta kai vaikuj buvo 3 svajtes, va cia tai apsurdas is didziosios raides

Buzuka sutinku su tavim

Papildyta:
QUOTE(Kalinka2006 @ 2009 09 20, 14:47)
Mergaites nesipykit
eina vaikai per koridoriu i visokius burelius, o pro durys pucia - negerai. Del vietu tai tiesa - kad pilnos grupes ir su vietom striuka..., bet kas patikrins kaip ten skirtsto tas vietas? Pagal uzsirasymo eile, ar pagal kitus prioritetus???? Cia jau direktores sazines reikalas...
Aukles daugumoj geros - yra pora @piktu senu bobuciu@ kaip mano vaikas sako
Man patinka kad siais metais daug bureliu yra, ir berniukam ir mergaitem. Uzsiimineja su vaikais, stengiasi.

Papildyta:
QUOTE(Ingulka21 @ 2009 09 11, 14:38)

taip jusu situacija tai mane ivede i soka

QUOTE(mamulka10 @ 2009 09 21, 20:31)
taip taip viena mamyte ca jua buvo paiisakiusi bet nematau jos zinute kad ji gimusi yra 2006. o dar iki siol direktore jai sako kad vietu nera nors vika jau prirase darzely prasyma ta kai vaikuj buvo 3 svajtes, va cia tai apsurdas is didziosios raides
tokios dar kiaulystes eesu girdejusi ir nebijau apie tai rasyti reikia sakyti tiesa i akys

Nežinau, kaip yra šios konkrečios situacijos atveju, tačiau manau, kad tai visai įmanomas variantas, nes dar yra toks dalykas, kaip pirmenybė eilėje. Mes pakliuvome į darželį, nors užrašėme tikrai ženkliai vėliau - kaip vaikams gal 1 metai buvo, tačiau turime 3 vaikus - taigi pirmenybė. O kur dar auginančios vienos, karininkų šeimos ir pan. Neatsimenu tų visų egzistuojančių lengvatų, kai vaikas priimamas be eilės, bet tikrai žinau, kad tai egzistuoja ir visai legalu.
Manau, kad naudos tikrai daugiau būtų, jeigu pozityviai nueitumėte pas direktorę ir pasiaiškintumėte viską, dėl ko čia dabar liejate emocijas. O gal kažkuo ir prisidėti galite daugiau? Gal ta direktorė neturi draugų savivaldybėj

Na tikria nereikia tiek emociju, mamulka
Vienas dalykas - daugelis mamų nežino tvarkos - taip, užsirašyt gal ir užsirašė (o gal tik taip pasakė jums), bet į darželį priimama pagal gyvenamą vietą, gal jos gyvenama vieta nedeklaruota pvz? Ir teisingai Restar sako, gi pirmumo eilė dar yra...
Ir dar pagalvokit logiškai, jei vaikas gime pvz. gruodzio men, ir ji uzrase 3savaiciu, kad jis eis nuo 3 metuku - tai vadinasi visi vaikuciai nuo sausio iki lapkricio tais metais gime jau buvo uzrasyti PRIES tos mamos vaika, na ir susidare eile, ir nepateko.

Vienas dalykas - daugelis mamų nežino tvarkos - taip, užsirašyt gal ir užsirašė (o gal tik taip pasakė jums), bet į darželį priimama pagal gyvenamą vietą, gal jos gyvenama vieta nedeklaruota pvz? Ir teisingai Restar sako, gi pirmumo eilė dar yra...
Ir dar pagalvokit logiškai, jei vaikas gime pvz. gruodzio men, ir ji uzrase 3savaiciu, kad jis eis nuo 3 metuku - tai vadinasi visi vaikuciai nuo sausio iki lapkricio tais metais gime jau buvo uzrasyti PRIES tos mamos vaika, na ir susidare eile, ir nepateko.
QUOTE(Ingulka21 @ 2009 09 11, 14:38)

Nemanau, kad turetumet duoti kysi

Antra vaika uzrasem poros menesiu, kad vel nekiltu neaiskumu. Nesenai pasiteiravau direktores del sarasu, tai ji pasake, kad kitiems metams (nuo kito rudens leisiu antra vaika) jau dabar susidare daug vaiku, o del musu - uzsirase, kad brolis eina i ta pati darzeli. Taigi antram vaikui pirmenybe sarasuose.

Man atrodo, kad sitas darzelis pakenciamas, noretusi, kad butu geriau, bet...kai girdim visokius pazadus del remontu, o po to kazkaip planai pasikeicia, na kaip cia pasakius

P.S. vaikas nelankes darzelio buvo truputi palepintas aukles ir seneliu, nuejes i darzeli tapo zymiai savarankiskesnis ir draugiskesnis!!!