As Lejos suknele ir pedkelnes buvau i maisiuka sukisus, tai kai istraukiau, tai buvo du kieti gumulai, galvojau tikrai neatsiskalbs, bet viskas kuo puikiausiai issiskalbe Ai, kartais galima tiems vaikams leist paisdykaut, juk jiems taip patinka. Ir mes prisijuokem, kad net pilvus skaudejo
Labai faina isdykele Graziai augat As tai saviskiams tokios laimes nesuteikiu...po miltus pasivolioti O jauciu noretu Bet nesu tokia drasi...paskui reiketu namus visa diena valyti...neturiu laiko
Nu, jus mamkos ir geros... Kai paskaiciau, kad dar leidot tokias zbitkas daryti - issiziojau Mano Adomas taip bedarant pamatytu mano veida, lektu sleptis As, vadinasi, RAGANA prie jus
Oi mamytes, cia geroji teta Jakuska leido toki bordeliu uzveisti As namie kazkaip nelabai leidziu Nu bet kai pamaciau kiek laimes vaikui tai suteikia, tai vakar leidau biskutuka su medum pasitreliot irgi smagu buvo
Oi mamytes, cia geroji teta Jakuska leido toki bordeliu uzveisti As namie kazkaip nelabai leidziu Nu bet kai pamaciau kiek laimes vaikui tai suteikia, tai vakar leidau biskutuka su medum pasitreliot irgi smagu buvo
Su medum ,nu mamka ir gera tu ,isivaizduoju kaip visur lipo ir saldu buvo ,nu bet svarbu kad linksma buvo
PAžiūrėjau nuotraukas, prisiminiau ir žvengiu be sustojimo, vėl pilvą skaudės Mamaitės, jei norit tokios tvarkos, pasikvieskit tijulę: DJ Pijų, DJ Editą ir dabar jau irgi DJ Lėją Undine, Pijus į tavo Dovilę žiūrėjo,nebuvo kada mišinio sėti ir minkyti