Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laimė,kad maniškis nepasiekia jokių birių produktų laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
As Lejos suknele ir pedkelnes buvau i maisiuka sukisus, tai kai istraukiau, tai buvo du kieti gumulai, galvojau tikrai neatsiskalbs, bet viskas kuo puikiausiai issiskalbe thumbup.gif clap.gif
Ai, kartais galima tiems vaikams leist paisdykaut, juk jiems taip patinka. Ir mes prisijuokem, kad net pilvus skaudejo biggrin.gif
Atsakyti
Fantastika, tokius laimingus vaikus retai kada pamatysi laugh.gif
Net nepajauciau, kaip pati kvatot pradejau biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif NU FAINI VAIKUCIAI laugh.gif laugh.gif laugh.gif
bet kas ta vargse seimininke pas kuria taip pasidarbavo g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Labai faina isdykele heart.gif Graziai augat thumbup.gif As tai saviskiams tokios laimes nesuteikiu...po miltus pasivolioti unsure.gif O jauciu noretu laugh.gif Bet nesu tokia drasi...paskui reiketu namus visa diena valyti...neturiu laiko dry.gif
Atsakyti
Kai užklystu pažiūrėt Lėjos, visada išeinu išsišiepus - FANTASTIŠKA MERGAITĖ thumbup.gif biggrin.gif wub.gif O mamos kantrybė - rolleyes.gif biggrin.gif Smagumėlis vaikui!
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nu, jus mamkos ir geros... rolleyes.gif Kai paskaiciau, kad dar leidot tokias zbitkas daryti - issiziojau blink.gif laugh.gif Mano Adomas taip bedarant pamatytu mano veida, lektu sleptis laugh.gif laugh.gif laugh.gif As, vadinasi, RAGANA prie jus wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viduliukas: 10 gruodžio 2004 - 10:52
Oi mamytes, cia geroji teta Jakuska leido toki bordeliu uzveisti laugh.gif As namie kazkaip nelabai leidziu wink.gif Nu bet kai pamaciau kiek laimes vaikui tai suteikia, tai vakar leidau biskutuka su medum pasitreliot irgi smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 12 10, 12:20)
Oi mamytes, cia geroji teta Jakuska leido toki bordeliu uzveisti laugh.gif As namie kazkaip nelabai leidziu wink.gif Nu bet kai pamaciau kiek laimes vaikui tai suteikia, tai vakar leidau biskutuka su medum pasitreliot irgi smagu buvo thumbup.gif

Su medum blink.gif ,nu mamka ir gera tu thumbup.gif ,isivaizduoju kaip visur lipo ir saldu buvo biggrin.gif ,nu bet svarbu kad linksma buvo laugh.gif
Atsakyti
Nu cia tai geras doh.gif laugh.gif laugh.gif ,ale neblogai zbitku pavare chebryte laugh.gif laugh.gif ,tai gerai kai Pijus buvo pas mane sveciuose nieko nesutvarke laugh.gif ,matyt tavo mergyckos truko jam laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
nu pokstautojai clap_1.gif thumbup.gif Sypsena iki ausu grazuoles heart.gif clap_1.gif laugh.gif
Atsakyti
PAžiūrėjau nuotraukas, prisiminiau ir žvengiu be sustojimo, vėl pilvą skaudės doh.gif biggrin.gif Mamaitės, jei norit tokios tvarkos, pasikvieskit tijulę: DJ Pijų, DJ Editą ir dabar jau irgi DJ Lėją heart.gif tongue.gif
Undine, Pijus į tavo Dovilę žiūrėjo,nebuvo kada mišinio sėti ir minkyti biggrin.gif
Atsakyti