Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

QUOTE(jakuska @ 2005 01 12, 13:28)
Bliamba,ziuriu reikes man pirkt Tavo megstamiausia gerima ir eiti pas Ieva i svecius ir ant keliu maldauti,kad foto sesija padarytu Tomui

Che che, nu gal kaip nora siandien sutarsim, gal ant keliu ir nereiks, a wink_3.gif
O siap dekoju visoms uz pagyras, taip smagu, nors iki fotografes man kaip iki saules rolleyes.gif
Atsakyti
Gražiai mamaite padirbėjai, reikia tau dažniau netą atjungti megalol.gif drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Niu,meninykė,ir nekiteip biggrin.gif
Atsakyti
Nu, kas cia per ciotkas menas. Ciki... thumbup.gif Pastebejau, kad dabar visur vyrauja toksai menas, tokia banga...
Ewa, o tu paciam fotike nuotraukyte paredaguoji, ar ant kompo su programyte fotiko?
Gal ir mano kokia fotke taip pataisytum? rolleyes.gif Buciau baisiuliskiausiai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
Navi, ner fotike tokios funkcijos, pati taisiau smile.gif Jei nori, galesiu ir tau padaryti, nes kai igundi visai greitai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 01 12, 13:36)
Navi, ner fotike tokios funkcijos, pati taisiau  smile.gif Jei nori, galesiu  ir tau padaryti, nes kai igundi visai greitai gaunasi  smile.gif

Jooo?.. Kaip ciki thumbup.gif
Grizus po darbo reiks po fotkes pasiknisti smile.gif Susirasiu kokia nors ir atsiusiu ryt meistrui (t.y. tau) taisyti biggrin.gif Ok?
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 01 12, 13:16)
O cia naturoj  smile.gif

Nu ir faina ta tavo Leja ,man ji tokia razbainike biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

haaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif

tokio buciavimosi budo dar nemaciau megalol.gif maniske siektiek paprasciau, ji visa gerkle issizioja tongue.gif
Atsakyti
Grazuuuuuuuuu blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif ,eisim pas tave tikrai kursuosna doh.gif
O kur su teciu buciuojasi tai ner lygiu thumbup.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMAŠKA @ 2005 01 12, 14:33)
user posted image
Ewaaaaa,  thumbup.gif  thumbup.gif taip grazu kad konstatuoju- tikrai turi fotografo talenta smile.gif Ir dar labai nuostabu modeliuka smile.gif

Oi koks grozis thumbup.gif labai grazu thumbup.gif grazios jusu nuotraukytes biggrin.gif mazyle labai grazi biggrin.gif
Atsakyti
tokio buciavimosi budo dar nemaciau  maniske siektiek paprasciau, ji visa gerkle issizioja 

Svarbiausia, kad Leja tik su vyrais sitaip buciuojasi, ka tai galetu reiksti doh.gif doh.gif
Atsakyti
nu liuks nuotraukos, nera ka ir pridurti rolleyes.gif

ziuriu jau irgi su segtuku vaidinat nail.gif
Atsakyti