Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija ar tinginystė

Sveikutės labai reikia jūsų pagalbos esu visiškoj nevilty nebežinau ką daryti.

 Su vaikinu esu jau metai laiko.Kartu gyvenam 9 mėnesius. Jis dėl manęs atsikraustė iš kaimo Rokiškio rajone didmiesti. Pradžioje ieškojosi darbo,aš jam padėjau ir radom bendrom jėgom. Dirbo labai pavargdavo,bet viskas buvo gerai. Aišku kartodavo,kad nepatinka darbas,kad ne jam pardavėju būti,bet,kas šiais laikais mėgsta darbą,beveik niekas. Bandžiau palaikyti jį drąsinau,kad dirbtų,kad kai norėjo,kad išeiti iš darbo. Labai nustebino jo atleidimas iš darbo,nes pirmadieni pasakė atleistas,trečiadieni paskutinė diena,ir neprisipažino iki paskutinės minutės,kol nepagavau ryte anksti atsikėlusio uniformos ieškant,kad gražintų. Sakė nenorėjo manęs nervinti ir bijojo man prisipažinti. Atrodė susinervinęs tad patikėjau,nors atrodė įtartinai.

Bandžiau kalbėti,kad ieškotusi naujo darbo skatinau aš,skatino mano tėvai,skatino jo mama,jaunėlė sesuo. Viskas veltui buvo nuėjas į vieną pokalbi,bet kol sugalvojo,kad nori sutikti vieta jau buvo užimta. Po to nei cv siunčia ,nei žiūri skelbimų. Visaip bandau kalbėtis naudos jokios. Visi atsakymai,nežinau,sunkus klausimas,reikia pirma apsispręsti,kur gyvent noriu.

Juokingiausia,kad nėra ko spręsti,nes turim nuosava butą,kuris yra mano,tai yra mano tėvai jį nupirko mum.

Žinoma,jis padėjo daryti remontus bute,įdėjo daug darbo,atrodo lyg ir nori mieste likti,bet vis kartoja traukia kaimas.

Apie sužadėtuves ,vestuves taip pat išgirsi sunkus klausimas viskas ką išgirsi iš jo,kai klausi apie ateiti. Tačiau sako,jog mane myli,nenori-bijo prarasti mane,kad esu jam reikalinga.

Kita bėda jog nenori niekur keliauti,vasara,kai jis dirbo ir su finansais viskas gerai buvo,jis niekur nenorėdavo važiuoti vos ištemdavau,tik su jo mamos pagalba išvykdavom kur ,nebent kokia proga būdavo ar pasikviesdavo mano tėvai ir nebūdavo,kur dingti jam. Vienintelė vieta,kur norėdavo važiuoti tai kaimas.

Jei ankščiau su juo susikalbėdavau bent kažkiek padėtis dabar tapo sunkesnė jis praktiškai į viską sako nežinau. Tai įvyko po jo sėdėjimo kaime savaitę.Padėjo sesei kelias valandas į dieną su gyvūliais,kol tėvai buvo išvykę,o daugiau miegodavo per dienas.Paklausiu ar darbo ieškosis nežinau sako. Dažnai atrodo be nuotaikos. Nesenai buvo savaitę kaime tai gryžo numetęs daug svorio,ten beveik nieko nevalgė,visas išbalęs. Dabar,kai minusinė temperatūra nevilki šiltos striukęs,kad ir kaip prašau,tik vasarinę plonytę.Miegoti nuvaryti neimanoma iki 3 nakties.  Keliasi vielai diena miega tai ant sofos,tai ant kėdės.gal kaltas mano pamaininis darbas,nes kai naktį dirbu išleidžia mane ir nemiega,kol negrįžtu ir neeinu miegoti. Sėdi prie kompo.

Atrodo prislėgtas. tarsi paskutinė kelionė į kaimą jį pagadino.Nors ir dabar kartais erzina mane,kad ten važiuos.Kai ką tik ten buvo  žino,jog labai nenoriu išleisti ypač,kai planuojam gruodžio 7d. ten važiuoti. Beto noris vonia susitvarkyti pabaigti,kad galėtume normaliai nusiprausti nusimaudyti. Tuo pačiu ir kitus smulkius darbelius bute pasidaryt.

Manau,kad kalti jo tėvai,kad kokius 6 metus dirbo pas juos. Jie jį palepino tai aptingo. ir dabar duoda pinigų už kokius darbus ūkyje,pripila kuro,kai atvažiuoja,nes ūkininkai turi pigaus. Vyrui 30 noris,kad susiimtų. jauniausia duoda velnių,kad nedirba,bet retai ją mato,tai įtakos labai nepadaro.Jo mama arba nieko nesako,jam arba liepe dirbti susiimti. Tėvas jo parazitas mėgsta erzinti nervus gadinti. Matyt jis iš jo bjaurią madą perėmė. Jo  tėvas vis pasako,kad nepatiks mieste dirbk Rokiški ar pas juos į namus grįžk ir išlaikytinis būk. Vėl jam algą mokės. Arba išleisk į kaimą užsidirbs. Aš nenoriu iš jo tėvų pinigų melžti. Vyriausia sesuo ir tai užleisiu vieno kambario butą savo ar kaime gyvenkit pas jo tėvus. Kaime jokių perspektyvų,nei šilto vandens nėra,kai pečius nedega. jau nuomojomės mano mieste vieno kambario butą vargom. dabar turim nuosavą dviejų atsigavom. Kaime jis degraduoja. negaliu žiūrėti,kaip žmogus kūrį myliu ir kuris buvo nuostabus tapo nežiniuku. galbūt tai tik depresija ir ją gydant viskas susitvarkytų? Kaip elgtis? esu vienintelė dirbanti tai iš mano algos ir jo santaupų gyvenam.Prisideda prie baldų pirkimo jis prie mokeščių,nors aš ant išleidau daugiau. Kalbėtis su jo tėvais? Kalbėtis su juo ir tikėtis stebuklo,kad padės pokalbis ir išgirs?

Atsakyti
baisoka situacija, gadinate jūs tik savo gyvenimą. Ar bent įsivaizduojate kas būtų, jei vaikas gimtų jums? o jei kokie 2, trys iš karto? būna juk ir taip
gal ir depresija, gal ir tėvų sugadintas, bet ar jūs turite pati jėgų, kad jį ištraukti iš to? traukti galima tik labai imlų žmogų, kuris pats kabinasi, seka viską, info gaudo, stengiasi. Jei jam 17 metų būtų, būtų vilties, bet kai trisdešimt?
Na galite paklausti kokį jis mato savo gyvenimą kaip idealų? Kas jį padarytų išties laimingą? Arba sakykime kokio gyvenimo jis pavydi kažkokiam vyrui? Gal atsivers. Gal dar paaiškės, kad visai ne kaimo jam reikia, o kokios vilos ant vandenyno kranto mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad dabar tu neissilavinusiu zmoniu mazai reikia.
Dar nelabai suvokiu koks cia kaimo miesto paskirstymas siais laikais. Nebent koks glushkaimis.
Mano zmona miestu taip pat nemegsta, na gyvenam mieste bet prie pacios ribos. Irenginejam normalia sodyba. 40+km iki Vilniaus
Rokiskio rajonas tai tolokai...
Kiek suprantu jo tevai gyvena ubagyne, jei neturi net karsto vandens isirenge. SIldytuvas kainuoja nuo 50 eur. Reikia ttik rankas suu teisingai atsukenkianciais nagais tureti...

Mieste tai as nenoreciau dabar gyventi, nors gimiau ir uzaugau Kaune, tada taip miestas buvo gyvenimas, dabar kazkokia slyksti grustelyne.
Ir uzsienyje UK mano sefas pardave namus mieste ir nusipirko sodyba, visai kitas gyvenimo lygis. Vokietijoje gyvenom kaime, kur neet parduotuves nera, bet namas buvo irengtas liuks.

Tai va kaimas kaimui nelygu, i glushatynus tai gal tikrai neverta keliauti... Bet kur netoli centru tai idealiausia vieta - namas uzmiestyje
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2019 11 26, 02:47)
<p>Sveikutės labai reikia jūsų pagalbos esu visiškoj nevilty nebežinau ką daryti.</p>
<p> Su vaikinu esu jau metai laiko.Kartu gyvenam 9 mėnesius. Jis dėl manęs atsikraustė iš kaimo Rokiškio rajone didmiesti. Pradžioje ieškojosi darbo,aš jam padėjau ir radom bendrom jėgom. Dirbo labai pavargdavo,bet viskas buvo gerai. Aišku kartodavo,kad nepatinka darbas,kad ne jam pardavėju būti,bet,kas šiais laikais mėgsta darbą,beveik niekas.

Uzteko tiek paskaityti, 3 menesius padraugavot, jis atsikele, suradot jam darba, jums ka taip desperatiskai reikejo vyro kvapo namie ar kas jums? blink.gif
kaip kazkas gero gali issirutlioti is tokios situacijos? ka jus mastet? gyvensit is minimumo visa likusi gyvenima, stumsit vyra? Paleiskit jus ji, lai subresta, lai tampa vyru pirma, isigyja kokia profesija, ar susiranda darba normalu, uzsidirba, susitaupo kazkiek, jums dega kas? ko tas smutkes reikejo taip greit usimesti?
Papildyta:
QUOTE(Fibse @ 2019 11 26, 02:47)
Dažnai atrodo be nuotaikos. Nesenai buvo savaitę kaime tai gryžo numetęs daug svorio,ten beveik nieko nevalgė,visas išbalęs. Dabar,kai minusinė temperatūra nevilki šiltos striukęs,kad ir kaip prašau,tik vasarinę plonytę.Miegoti nuvaryti neimanoma iki 3 nakties.  Keliasi vielai diena miega tai ant sofos,tai ant kėdės.gal kaltas mano pamaininis darbas,nes kai naktį dirbu išleidžia mane ir nemiega,kol negrįžtu ir neeinu miegoti. Sėdi prie kompo.
Atrodo prislėgtas. tarsi paskutinė kelionė į kaimą jį pagadino.Nors ir dabar kartais erzina mane,kad ten važiuos.Kai ką tik ten buvo  žino,jog labai nenoriu išleisti ypač,kai planuojam gruodžio 7d. ten važiuoti. Beto noris vonia susitvarkyti pabaigti,kad galėtume normaliai nusiprausti nusimaudyti. Tuo pačiu ir kitus smulkius darbelius bute pasidaryt.


tas tai pritrenke lotuliukas.gif Jis suauges vyra,s jei jam bus salta, jis pasirengs, Apalmaia , jei vyrui bus blogai, jis ka keis, matyt jam, taip gerai tevai silaiko , mergina islaiko, ka nori ta veikia per dienas, mergina susipergyvenusi, neneustebciau, jei jus ir valgyti dar jam darytumet, KO JAM STENGTIS, KO JAM KAZKA KEISTI, KO JAM JUMS PIRSTIS? jis jau viska turi, jus su juo apsigyvenot ir tebegyvenat, reiskia priemet ji toki, kodel jis turetu kazka keisti?

Jus ji dar ir islaikot? berna 30m? blink.gif Jum vaiko reikejo? ar vyro is vis? blink.gif kas per idomus santykiai, jus dar tik metus kaip surpantu pazystam, tai prima galvokit apie vestuves kita karta, paskui apie gyvenima kartu, suprantat tie dalykai eina tokia tvarka, gerai dar , kad bent vaiku pirma nerisgimdet doh.gif

Maziukas nevalges, isbales, ir striukytes nedevi ir kepurytes gal , o pirstines nuolat pameta. biggrin.gif Jus mama jo? Leiskit jus jam gyventi kaip jis nori, lai vaiziuoja pas tevus, PALEISKIT.

As irgi nieko gero mieste nematau, turi kaima turi savo uki, jam ten gal daug mieliau gyventi, kas gali noreti is kaimo i miesta??? O jus, jei nemegstat kaimo nieko nesigaus gero, karstas vanduo ne problema ,boileriai nebrangiai kainuoja, klausimas ar jus norit ukiskai gyventi? kas jus mieste laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 lapkričio 2019 - 12:52
Fibse, sveikinu sutikus, ir ant savo pečių užsivertus aukštos kategorijos tinginį-profesionalą.Galvojau,kad tokių jaunimo tarpe nebebūna, bet va, pasirodo yra.Daugiau nėra ką bepridurti.
Atsakyti
QUOTE(Fibse @ 2019 11 26, 02:47)
Visi atsakymai,nežinau,sunkus klausimas,reikia pirma apsispręsti,kur gyvent noriu.</p>
<p>Juokingiausia,kad nėra ko spręsti,nes turim nuosava butą,kuris yra mano,tai yra mano tėvai jį nupirko mum.</p>
<p>Žinoma,jis padėjo daryti remontus bute,įdėjo daug darbo,atrodo lyg ir nori mieste likti,bet vis kartoja traukia kaimas.</p>
<p>Apie sužadėtuves ,vestuves taip pat išgirsi sunkus klausimas viskas ką išgirsi iš jo,kai klausi apie ateiti. Tačiau sako,jog mane myli,nenori-bijo prarasti mane,kad esu jam reikalinga.</p>
<p>Kita bėda jog nenori niekur keliauti,vasara,kai jis dirbo ir su finansais viskas gerai buvo,jis niekur nenorėdavo važiuoti vos ištemdavau,tik su jo mamos pagalba išvykdavom kur ,nebent kokia proga būdavo ar pasikviesdavo mano tėvai ir nebūdavo,kur dingti jam. Vienintelė vieta,kur norėdavo važiuoti tai kaimas.</p>

<p>Atrodo prislėgtas.

Tai gal su jumis jam tuose jusu namuose blogai, kad i kaima nori?

Gal jis jusu tiesiog nemyli, nenori susiet ateities su jumis, todel bega i kaima, depresija ar kas jam issivyste del to kad nepatogu pries jus ar jusu tevus, nes buta jums nupirko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 26 lapkričio 2019 - 14:40
Fibse, jis neatvirauja su Tavim, tai vargu, ar forume yra aiškiaregių, kurie žinotų kas jo galvoj. Kiek aprašei, į depresiją panašu. Bet kas iš to panašumo ar nepanašumo?
Išsiaiškinot, kad nėra apsisprendęs, ar nori tavame bute gyvent, ar kaime.
Apie vedybas po vos metų pažinties, o dar ir tokioj situacijoj neadekvatu mąstyti, o ir kam tau jos, kai jau ir taip kartu gyvenamt?
Gali išsikalbėti, pasiguosti forumuose, bet į keliamus klausimus niekas kitas apart to vaikino neatsakys.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 26, 16:48)
Tai pasimasturbuok, jei sujaudino. Nes smegenu matosi nera vis tiek, kad tokius vejus rasineji

Vadybininkelis nenusisekes sm paskutinio siaudo griebiasi .
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2019 11 26, 17:03)
Fibse, jis neatvirauja su Tavim, tai vargu, ar forume yra aiškiaregių, kurie žinotų kas jo galvoj. Kiek aprašei, į depresiją panašu. Bet kas iš to panašumo ar nepanašumo?
Išsiaiškinot, kad nėra apsisprendęs, ar nori tavame bute gyvent, ar kaime.
Apie vedybas po vos metų pažinties, o dar ir tokioj situacijoj neadekvatu mąstyti, o ir kam tau jos, kai jau ir taip kartu gyvenamt?
Gali išsikalbėti, pasiguosti forumuose, bet į keliamus klausimus niekas kitas apart to vaikino neatsakys.

Joa, nuperka senai mergai tevai buta ir galvoja tuo butu dukteri istekint...
Neveltui apie ateiti kalbet nenori, nafig tas butas, jam stengtis dirbt, jei meiles nera.
Atsakyti

Joa, nuperka senai mergai tevai buta ir galvoja tuo butu dukteri istekint...
Neveltui apie ateiti kalbet nenori, nafig tas butas, jam stengtis dirbt, jei meiles nera.

Nuo kada gi 30 metų senmergė skaitosi?

Elementarus tinginys, su egoizmu didesniu už jį patį.Ką jis panai gali pasiūlyti?Vyro kvapą namuose?

Panelė dirba, dar gi turi sužiūrėti,kad bernaitis striukytę ir kepuraitę užsidėtų.Tipiškas verktinis.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 26, 18:50)
Nuo kada gi 30 metų senmergė skaitosi?
</p><p> Elementarus tinginys, su egoizmu didesniu už jį patį.Ką jis panai gali pasiūlyti?Vyro kvapą namuose?
</p><p>Panelė dirba, dar gi turi sužiūrėti,kad bernaitis striukytę ir kepuraitę užsidėtų.Tipiškas verktinis.
</p>

jai visos tokios, kurios ne 20 kaip ji ištekėjo biggrin.gif
ir dar pasirodo, kad jei tėvai butą perka, tai išpiršti nekokį sūnų/dukrą nori blink.gif biggrin.gif tai jinai gi irgi savo sūnyčiui butą tipo nupirko, tai vadinasi irgi toks nevykęs, kad taip anksti vos dvidešimt perkopus jau išpiršinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 26, 18:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72553199" data-time="1574786448"><div><p>Joa, nuperka senai mergai tevai buta ir galvoja tuo butu dukteri istekint...
Neveltui apie ateiti kalbet nenori, nafig tas butas, jam stengtis dirbt, jei meiles nera.
</p></div></blockquote><p>Nuo kada gi 30 metų senmergė skaitosi?
</p><p> Elementarus tinginys, su egoizmu didesniu už jį patį.Ką jis panai gali pasiūlyti?Vyro kvapą namuose?
</p><p>Panelė dirba, dar gi turi sužiūrėti,kad bernaitis striukytę ir kepuraitę užsidėtų.Tipiškas verktinis.
</p>

Panele dirba, bet priklausoma nuo tevu. Pas tevus tempia per atostogas, nes jam nepatogu atsakyt.
Man si situacija kitaip ziurisi, per kita prizme. Mano vyras pries mane irgi draugavo su mergina. Ten irgi zyze apie vedybas po metu draugystes, jos tevas zadejo buta nupirjt, jei jie apsives.
Taip kad iv situaciju buna. Atbaido vyrus tas priverstinis pririsimas( nestumas, turtai).
Kai moteris bus reikalinga - tai ir stengsis del jos, del bendro gerbuvio, ateities planavimo.
O cia padare remonta bute, bet traukia i kaima...Po kaimo pasikeites, kompe sedi..Tai gal kaime mergina myli?
Sako, kad bijo prarast.. Maza kas ka sako. As irgi galiu pasakyt, kad Idomuc myliu..
Reikia i faktus ziuret, ne zodzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 26 lapkričio 2019 - 19:06
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 26, 18:50)
Nuo kada gi 30 metų senmergė skaitosi?


Senmerges nuo 25 cia senoje kartoje.

Dabartineje po 20 jau ne senmerges o nusivalkiojusios vadinasi
Atsakyti