Įkraunama...
Įkraunama...

Barboros Radvilaitės mokykla

Dukra eis rudenį į 1-ą klasę.
Gal kas nors leidžiate savo vaikučius į šią mokyklą?
Kokie jūsų atsiliepimai, patirtis?
Atsakyti
Labutis, matau pergyveni dėl dukros. Visoms taip, tačiau jei nusprendei lankyti Barboros Radvilaitės pagrindinę, tai galiu tik nuraminti, kad mokykla nieko nesiskiria nuo kitų. Tiesa, kokią mokytoją gavote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo javitukas: 06 rugsėjo 2006 - 14:24
Gal kas žinot kitais metais kokio mokytojos pradės mokti pirmokėliu? gal kurią rekomenduosit?
Atsakyti
QUOTE(NAUJOKAITĖ @ 2007 01 31, 18:55)
Gal kas žinot kitais metais kokio mokytojos pradės mokti pirmokėliu? gal kurią rekomenduosit?

Labutis. Žinau, kad bus trys mokytojos: Subočienė, Poškienė ir Vaitkevičienė.
Atsakyti
[quote=NAUJOKAITĖ,2007 01 31, 17:55]
[/quot
Zinot geriau vyresne mokytoja negu jauna,kaip pas mus ,mano sunus dabar baigia 1 klase ir pas mus jauna mokytoja,is pradziu kaz kaip buvo ir nieko,bet paskui supratom,kad ji visai neturi patirties ir kartais labai blogai moka bendrauti su mokiniais,pvz pora mokiniu triuksmavo,o po pamoku ,kada buvo gimtadienis ,jie negavo torto,sedejo ir ziurejo kaip visi valgo torta,saldainius,gere limonada,,,...
net nezinau kaip man,kaip mamai elgtis,bandxziau kalbeti su ja,sako tai jis triuksmavo. g.gif dar vienas toks pvz ,klase vaziuoja i Gedimino pili,o mokytoja nepaeme 10 mokyniu del elgesio,ar ji turi teise taip daryti?
Atsakyti
QUOTE(Editoshka @ 2007 05 20, 22:04)
g.gif dar vienas toks pvz ,klase vaziuoja i Gedimino pili,o mokytoja nepaeme 10 mokyniu del elgesio,ar ji turi teise taip daryti?

mano dukra irgi baigia 1-ą klasę, pas mus patyrusi mokytoja, bet į Gedimino kalną (į patį bokštą net neejo.....ko ten buvo aplamaivažiuoti????????) irgi važiavo tik 8 vaikai (ir man atrodo tik mergaitės).....man tas dalykas buvo labai keistas...O KĄ KITI VAIKAI NENORI NUVAŽIUOTI Į EKSKURSIJĄ???????????
Manau mokytojos nenori apsunkinti sau gyvenimo.....
Atsakyti
pastuorju metu taip yar-mokiniai (bent jau dauguma) atsisako ekskursiju.mums,8-okams siule vaziuoti aukletoja labai nebrangiai i lenkija ir is 30mokiniu norejo gal tik 5.juokinga doh.gif
o kad mokytoja neima i ekskursija tai kodel gi ne?jei mokiniai labai neklauso ir elgiasi labai neatsakingai tai mokytoja gal bijo tiek daug atsakomybes! rolleyes.gif
bet tas kur su tortu kur Editoshka pasakojo tai siaubas.gi galejo tada is klases isaryti ir tiek.o poto per gimtadieni au pakviesti. blink.gif
Atsakyti
pati baigiau šią mokyklą (tiesa tada ji vidurinė buvo). Jokių priekaištų, kolektyvas tikrai geras, o direktorė su pavaduotojom pažįsta kiekvieną vaiką ir dar jo šeimos narius. bent jau tvarka ten yra. o dėl pradinių klasių mokytojų, tai man pačiai buvo kliuvus Subočienė. jau tada buvo pagyvenus, taigi dabar manau yra dar senesnė. ir jau tada nesugebėdavo tinkamai bendrauti su vaikais. tyčiotis iš vaiko, kuris nešioja ortodontinę plokštelę bent jau pedagogui manau minimum nedera. o iš manęs pakikendavo sėkmingai. už normalias žinias dėkinga vyresnių klasių mokytojams.
Atsakyti
Pati mokausi sitoje mokykloje nuo 5kl tai nezinau kaip ten su pirmomis klasemis, bet siaip mokykla gera (mano manymu) ypac kai kurie mokytojai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2007 05 30, 10:11)
pati baigiau šią mokyklą (tiesa tada ji vidurinė buvo). Jokių priekaištų, kolektyvas tikrai geras, o direktorė su pavaduotojom pažįsta kiekvieną vaiką ir dar jo šeimos narius. bent jau tvarka ten yra. o dėl pradinių klasių mokytojų, tai man pačiai buvo kliuvus Subočienė. jau tada buvo pagyvenus,taigi dabar manau yra dar senesnė. ir jau tada nesugebėdavo tinkamai bendrauti su vaikais. tyčiotis iš vaiko, kuris nešioja ortodontinę plokštelę bent jau pedagogui manau minimum nedera. o iš manęs pakikendavo sėkmingai. už normalias žinias dėkinga vyresnių klasių mokytojams.

logiška lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, nežinau tiksliai kaip toji mokykla, bet jau Deivydo Milašiaus, lietuvių kalbos mokytojo, nelinkėčiau nei vienam mokiniui bijau.gif swoon.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 05, 17:54)
Nu, nežinau tiksliai kaip toji mokykla, bet jau Deivydo Milašiaus, lietuvių kalbos mokytojo, nelinkėčiau nei vienam mokiniui  bijau.gif  swoon.gif  schmoll.gif

čia tai jau tikrai unsure.gif vaikų siaubas doh.gif
Atsakyti