QUOTE(dira @ 2009 08 13, 22:53)
O kas jums sakė, kad A - stipriausia? Kaip gali surinkti stipriausius į A ar B ar C einant į pirmą klasę. Tiesiog A ir C klasėje - dvi darželio pagrinde grupės, vienoje - vienos, o kitoje - kitos. A klasė labai judri ir visko ten yra. Tikrai visos 3 klasės yra vienodos.
Aš ten pati dirbu ir žinau. Bent šioje laidoje jokių išskirtinumų nėra. Tiesiog A klasėje daug pasipūtusių Blondinių [iš tėvų pusės].
Aš ten pati dirbu ir žinau. Bent šioje laidoje jokių išskirtinumų nėra. Tiesiog A klasėje daug pasipūtusių Blondinių [iš tėvų pusės].
Sveiki, tai kaip supratau darnaus kolektyvo tarp vaiku ir jų teveliu ten nėra. Labai gaila, nes ten kur mes mokėmes tai tėveliai labai susidraugavę ir visas problemas ir išlikusias bėdas spręsdavome puikiai.
Mes jau net su pavilnio mokyklos tėveliais susidraugavome
Ta N.Vilnia man nepatraukli, net internautu su kuriais gali pabendrauti tik keli
Maniškis tai klasėje buvo lyderis, manau jei A ir C vaikai l.susidraugavę, tai čia jam matyt būtų liūdna.
Na reikia kuo skubiau apsispręsti, nes rugsėjo 1-ą sedėsim namie
Papildyta:
QUOTE(dira @ 2009 08 13, 22:53)
O kas jums sakė, kad A - stipriausia? Kaip gali surinkti stipriausius į A ar B ar C einant į pirmą klasę. Tiesiog A ir C klasėje - dvi darželio pagrinde grupės, vienoje - vienos, o kitoje - kitos. A klasė labai judri ir visko ten yra. Tikrai visos 3 klasės yra vienodos.
Ir dar, kaip supratau tai jūs buvote A klasėje?
Iš to, kad visko ten yra ir panašiai, susidariau nuomonę, kad mokytoja jauna ir nelabai patyrusi. Nes Pavilnio tai mokytoja džiaugiasi, kad daug berniukų, nes juo myli