Įkraunama...
Įkraunama...

Barboros Radvilaitės mokykla

QUOTE(dira @ 2009 08 13, 22:53)
O kas jums sakė, kad A - stipriausia? Kaip gali surinkti stipriausius į A ar B ar C einant į pirmą klasę. Tiesiog A ir C klasėje - dvi darželio pagrinde grupės, vienoje - vienos, o kitoje - kitos. A klasė labai judri ir visko ten yra. Tikrai visos 3 klasės yra vienodos.
Aš ten pati dirbu ir žinau. Bent šioje laidoje jokių išskirtinumų nėra. Tiesiog A klasėje daug pasipūtusių Blondinių [iš tėvų pusės].

Sveiki, tai kaip supratau darnaus kolektyvo tarp vaiku ir jų teveliu ten nėra. Labai gaila, nes ten kur mes mokėmes tai tėveliai labai susidraugavę ir visas problemas ir išlikusias bėdas spręsdavome puikiai.
Mes jau net su pavilnio mokyklos tėveliais susidraugavome 4u.gif
Ta N.Vilnia man nepatraukli, net internautu su kuriais gali pabendrauti tik keli verysad.gif .

Maniškis tai klasėje buvo lyderis, manau jei A ir C vaikai l.susidraugavę, tai čia jam matyt būtų liūdna.
Na reikia kuo skubiau apsispręsti, nes rugsėjo 1-ą sedėsim namie lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dira @ 2009 08 13, 22:53)
O kas jums sakė, kad A - stipriausia? Kaip gali surinkti stipriausius į A ar B ar C einant į pirmą klasę. Tiesiog A ir C klasėje - dvi darželio pagrinde grupės, vienoje - vienos, o kitoje - kitos. A klasė labai judri ir visko ten yra. Tikrai visos 3 klasės yra vienodos.
Aš ten pati dirbu ir žinau. Bent šioje laidoje jokių išskirtinumų nėra. Tiesiog A klasėje daug pasipūtusių Blondinių [iš tėvų pusės].

Ir dar, kaip supratau tai jūs buvote A klasėje?
Iš to, kad „visko ten yra“ ir panašiai, susidariau nuomonę, kad mokytoja jauna ir nelabai patyrusi. Nes Pavilnio tai mokytoja džiaugiasi, kad daug berniukų, nes juo myli biggrin.gif , kaip ir aš.
Atsakyti
Supratau. Manau mokytojos turetu visus vaikus myleti, juolab kad negali visi l. gerai mokytis ir buti judrus, aktyvus ir tuo paciu drausmingi.
Visi jie savotiski,..su savais kaprizais.

O su ekskursijomis, sioje mokykloje tikrai yra taip kaip cia visi raso, nori ima nori neima g.gif
Papildyta:
QUOTE(dira @ 2009 08 14, 15:16)
Kaip tik A klasės mokytoja jau gerokai virš 60 metų. Ji labiausiai myli labai gerai besimokančius ir aktyvius vaikus. Ten klasėje vaikai paprasčiausiai nedrausmingi, o tėvai tai tik tiek draugiški, kad laiku surenka viskam pinigėlius - šventėm, fondui ir t.t., bet bendravimo tarp tėvų nėra. Tarp vaikų yra lenktyniavimas - kuris pirmesnis, kuris geresnis ir visokesnis,
B klasės mokytoja vidutinio amžiaus mokytoja. Na, pas ją tvarka. Irgi patyrusi mokytoja.
C klasės mokytoja jauniausia, bet ji yra metodinio pirmininkė - tai turi daug patyrimo. Čia klasė, manau draugiškiausia.
Taigi, antrokų mokytojos tikrai labai patyrusios.

Tai jusiškiui prastai su mokslais ir lyderiavimu klasėje, kad pabėgot ax.gif
Atsakyti
Sveikinu, šaunuolė, kad nepabijojai ir pasiemei iš tokios klasės 4u.gif

tai gal to vaiko „nesveiko“ tėvelius reikejo informuoti, kad ji pasiimtu, juolab kad mokytojai gi tokio amžiaus sunku g.gif .
Va kokie laikai atėjo jokio supratimo mokytojo profesijai.

Atsakyti
Mano vaikas tai priešinasi ir nenori eiti į kitą mokyklą schmoll.gif . turim dabar vargo. Gal palikti toje pačioje rajonineje, tik važinėjimo daug bus unsure.gif
O po to vistiek į 5 kl. reikės čia leisti, gal mūsų mokytoja busi? mirksiukas.gif

Oi tie centrai dabar bet ko gali prirašyti. Gaila, kad jums dėl to teko keisti, nes vaikui traumos schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū, už patarimus.
Eisim pirmadienį pas direktorę, gal bus galimybė su visomis mokytojomis pabendrauti, tik kažkaip dėl A klasės abejoju ar ten noriu.., Gal tų tokiu blogiukiu jau nebėra g.gif
Atsakyti
Sveiki, kalbejausi su mokyklos personalu del galimybes mokytis sioje mokykloje. Tai jokiu kliuciu nera i kokia nori tik klase. Kadangi pas mus buvo tik A tai vaikui ji piimtiniausia` biggrin.gif .
Klausem del to vaiko, apie kuri sakei, tai patikino, kad kazkoki blogiuka tevai pasieme i kita mokykla. Gal cia ji? tai busit be reikalo klase pakeite doh.gif .

Atsakyti
O tai kiek toj A klasėje tų blogiukų g.gif .
Aš maniau tik vienas tas kaip sakei „nesveikas“. unsure.gif
Atsakyti
Na aš bent jau taip supratau.
Kiek suprantu mokytojai tai būtų geriausia dovana Rugsėjo - 1 proga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, na kaip jums sekasi naujoje klaseje?
Ar nesigailit, kad isejot is 2a?
Atsakyti
Mes taip pat kol kas esame patenkinti savo pasirinkimu thumbup.gif . Ziuresim kaip bus toliau.
Dziaugiuosi, kad nepasirinkim sios mokyklos, nes prisiklausem visokiu baisybiu.
Atsakyti
Sveiki. Gal galėtumėte pagelbėti? Norėtume vesti savo dukrą į pirmą klasę. Gal žinote, pas kurią mokytoją jai labiau tiktų, nes ji labai uždaro būdo. Ačiū už patarimus.
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif Gal kas žino kokios mokytojos nuo rugsėjo pirmokus mokys? ax.gif
Atsakyti