Tereza, tavo kates tokios pat grakscios kaip tu. Juoda i avatara tau tinka
Aišku yra.
Man kai rašo, o tai girdėjau, akd ta ar ta nealergizuoja, sakau bėkit nuo tokių veisėjų. Ar kad pvz nesišeria. Nu blyn, nesišeria tik plikos katėsKitos daugiau ar mažiau, šeriasi
Mano Bestija praktiškai nesišeria. Net šukuojant vos keli plaukai. O va Harpija šeriasi už tris.
Su alergijom irgi sudėtinga. Tie patys orientalai ir siamai priskiriami nealergizuojantiems (su mano katėms alergiškai draugei tai pasiteisino - niurko abi manąsias ir neturi jokių problemų). Bet tai nereiškia, kad neatsiras tokio žmogaus, kuriam jos vis tik alergiją kels. Todėl linkusiems į alergijas reikėtų prasitestuoti nusižiūrėtą veislę.
Mano burma irgi be poplaukio, tai šeriasi mažai. Kita pūkuotesnė.
Buvo svečiuose anksčiau katėms alergiškas, tai burmą irglostė, ir palaižytas buvo- nieko. Bet teigti, kad nealergizuotų kito negalėčiau
Tai taip, 100proc. nėra. Bet yra katės, kurios alergiją kelia ypatingai mažam į alergijas linkusių segmentui.
Bet kas žino, kada suaktyvėtų? Turiu veisėją draugę, jineparduoda kačiukų alergiškiems.
Irgi visaip gali būti - tiek suaktyvėti, tiek išnykti. Bet čia jau reikia įvertinti riziką ir galimas pasekmes.
Veisėją suprantu - ji apsidraudžia nuo atvejo, kad kačiukas bus išmestas/atiduotas/perparduotas velnias žino kam.