Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 04 23, 09:08)
Dabar jau trecias sezonas. Jo, is darzo laimes daug. Tik as visko tikrai neauginsiu, auginu tik minimaliai kas grazu ( pvz zemuoges) ir ka labiausiai megstam. Va nuo pomidotlru daigu kvapo kaifuoju.
Polikarbonatinis. Bet dabar arkines formos nepirkciau, geriau namuko formos. Nes kai pradeda viskas bujot, tai sonuise vietos mazoka, sunku prieit.

Aa, tai tu naujoke dar galima sakyt biggrin.gif
Galvoju gal ir man ikist pora daigu jau kokiu, nes irgi prisisejau be proto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 23, 07:16)
.Čia panašiai kaip su gripu.Mirtingumas panašus, o kažkodėl neskelbia visuotinio karantino.

Nieko panasaus. Ar matei kiek zmoniu mire jaw, Italijoj, Ispanijoj? Kada sitiek zmoniu mire nuo gripo?
Tik gal pries 100 metu, kazkur po pirmojo pasaulinio karo. Tada nuo gripo mire milijonai zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 23, 08:12)
Aa, tai tu naujoke dar galima sakyt biggrin.gif
Galvoju gal ir man ikist pora daigu jau kokiu, nes irgi prisisejau be proto g.gif

Koks pas tave siltnamis?
Nes anksti rytee pas mane siltnamy buvo 4 silumos. Pamatas yra ir zeme tikrai nuo tokios saules silta.
Atsakyti
Primenu. Šiandiena jurginų sodinimo diena.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 04 23, 08:40)
Primenu. Šiandiena jurginų sodinimo diena.

Aciu!
Atsakyti
Kaip gražu jurginai...Ne, iki šitų dar nepriaugau. Gal kažkada, kai bus visas kiemas po ranka.
Šiuo metu šiltnamyje išdygo jau salotos ir ridikėliai, Cambala va jau valgys juos, super skamba!! smile.gif

Skinam rūgštynes pievoje, svogūnų laiškai ir kažkokie sesers pasėti ridikų valgomi ūgliukai (sakė, kad kažkokie spec ridikai) labai skanu su salotomis.

Jau žinau kelis žmones, kurie tik ir laukė užsirašyti į kirpyklą. Aš dar palauksiu truputį. Bet į miestą kavos atsigerti eisiu smile.gif Akropoliai visi nevilioja, bet įsivaizduoju, kad daug bus einančių...
Sunku čia pasakyti, jei visi bus disciplinuoti, su kaukėmis, dezinfekcija, man atrodo, kad neturėtų būti kažko baisaus, prognozuoja, kad kažkiek gali padidėti. Bet nėra kitos išeities, tik po truputį atidarinėti...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 23, 09:18)
Nieko panasaus. Ar matei kiek zmoniu mire jaw, Italijoj, Ispanijoj? Kada sitiek zmoniu mire nuo gripo?
Tik gal pries 100 metu, kazkur po pirmojo pasaulinio karo. Tada nuo gripo mire milijonai zmoniu.
Papildyta:

Koks pas tave siltnamis?
Nes anksti rytee pas mane siltnamy buvo 4 silumos. Pamatas yra ir zeme tikrai nuo tokios saules silta.

Pas mane metalinis karkasas, plevele dengtas, visa ziema atlaike, o pries savaite ar dvi suplese, buvo audra. Nesugalvojau, kad ziemai reik nudengt, o ir zemei sveikiau taip butu.
Manau jei po savaitgalio nebepranasaus minuso, tai reiks sodint.

Tie zmones kuo toliau, tuo labiau beprociai. Lyg numirs nesikirpe, i akropolius nenuvaziave. Manau dar ilgai niekur neisiu, nes bus apgultis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 23 balandžio 2020 - 11:40
Aš tai puikiai supratau, kad tiek rūbų man nereikia biggrin.gif Nepirksiu, tik vasarai basutes (bet tai vėliau).
Atsakyti

Pomidorai pasodinti siltnamyje. Auga puikiai. Salotos, krapai jau sudygo. Dabar visas geles susodinu i pakabinamus vazonus ir viskas tegul auga.Viska palieku siltnamyje. 

Atsakyti
Pailsejau, einu toliau duobes kast. Yr kas veikt, duobes 40 × 40 .
O kaip su svogunais? Jei laiskus nusipjausiu, ar augs galvos zemej?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 23, 14:21)
Pailsejau, einu toliau duobes kast. Yr kas veikt, duobes 40 × 40 .
O kaip su svogunais? Jei laiskus nusipjausiu, ar augs galvos zemej?

Augs, bet ne tokiu tempu kokiu norėsis (jei galvoms).
Šiltnamis kitą savaitę. Neturiu laiko cackintis.
Ir šiaip šiemet beveik nieko nedariau. Pas mamuką nevažiuoju , tai visai viską apleidau darže. Rožes genėti laikas tuoj bus, raganę sutvarkyti. Lastunę šakas sutvarkyti.
Blyn tas covid’as viską sušiko. Mes (abu dirbantys, bet aš dar ir važinėjanti) sėdim tyliai namie. Jeigu ne mano lakstymas, ko gero būčiau labai laiminga karantinuotis sodyboje. Pasiilgau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 23 balandžio 2020 - 14:04

Augs, bet ne tokiu tempu kokiu norėsis (jei galvoms).
Šiltnamis kitą savaitę. Neturiu laiko cackintis.
Ir šiaip šiemet beveik nieko nedariau. Pas mamuką nevažiuoju , tai visai viską apleidau darže. Rožes genėti laikas tuoj bus, raganę sutvarkyti. Lastunę šakas sutvarkyti.
Blyn tas covid’as viską sušiko. Mes (abu dirbantys, bet aš dar ir važinėjanti) sėdim tyliai namie. Jeigu ne mano lakstymas, ko gero būčiau labai laiminga karantinuotis sodyboje. Pasiilgau.

Papasakok apie rožių genėjimą. Turiu dvi, ką su jom daryti (be laistymo ir tręšimo) nežinau.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 04 23, 15:10)
Papasakok apie rožių genėjimą. Turiu dvi, ką su jom daryti (be laistymo ir tręšimo) nežinau.

Šią / sekančią savaitę (bent jau Lietuvoje) pradės pumpurai sprogti. Vadinasi šalinti reikia visas negyvas šakas. Jeigu yra nušalusių - kerpi šaką iki sveiko žalio pumpuro. Dažnai dar atkarpai vidines šakas, kad sudaryti erdves būsimai lapijai. Kadangi pas tave jos dar jaunos, apie senų šakų pjovimą neverta kalbėti. Esminis - kerpi įstrižai ne horizontaliai, o kampu. Ir kai nekepins saulė ( debesuota, nelyja ir nepučia stiprus vėjas) - nupurkšti vario sulfato tirpalu. Gausiai patręšti laikas. Jos bunda.
Atsakyti