Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 26, 21:47)
Sakė  unsure.gif aj, š..a iš manęs gėlininkė, nieko nebus unsure.gif

Vakar kalbėjau su mamuku.
“Tu žinai, ten tos tavo pilkos žoles kur tarp rožių auga.”
“Nu?”
“Tai va, jos be gyvybes ženklų, tai aš jas išroviau ir išmečiau.”
“Mamaaaaa... šiaip tai ten levandos buvo...”
Atsakyti
Nakvisa lotuliukas.gif

Pas mane orches bujoja kaip reikiant. Ka joms bedaryk, kur bedek. Gal tinkama aura pas mane joms biggrin.gif
Atsakyti

Žiauriai gražūs žiedai! smile.gifIr katinai kokie!!!! bigsmile.gif
Pasiilgau jazminų kvapo..

O šiaip liūdna šiandien man...turim nerimą dėl tėčio. 77 metai. Ir jau kuris laikas, gal nuo gruodžio, lyg toks nežymus pokytis jame vyktų: mažėja temų pokalbių, jis lyg traukiasi į vidų, lyg užmiršta kažką, supainioja, tyli paskendęs savyje ar ko nesusigaudo. Paskui vėl lyg normaliau, ypač kai alkoholio kažkiek išgeria-pastebimai pagerėja jame kažkas. Bijau prognozuoti ir bijau nepamatyti, bet čia man labai panašu į demenciją kokią beprasidedančią, neįsivaizduoju kaip jį reikės nuvesti pas gydytoją, kažin šeimos gydytojai eina į namus pas pacientus? Aišku, yra privatūs gydytojai, kad ir nedideliame mieste...

Del tokiu ligu tikrai labai neramu. :unsure: Isivaizduoju, kad seimos gydytoja gali bent jau telefonu pakonsultuoti.

Atsakyti

Kaip savaitgali praleidote? :)

Atsakyti
Mano namie viskas gerai auga. Galiu laistyt ar nelaistyt, nekalbant jau apie tresima, viskas auga ir zydi 😊 siemet balkone jau sesiu valgomu zoliu. Gales maze skint 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 26 balandžio 2020 - 23:37
QUOTE(Nakviša @ 2020 04 26, 21:00)
Vakar kalbėjau su mamuku.
“Tu žinai, ten tos tavo pilkos žoles kur tarp rožių auga.”
“Nu?”
“Tai va, jos be gyvybes ženklų, tai aš jas išroviau ir išmečiau.”
“Mamaaaaa... šiaip tai ten levandos buvo...”

vo, čia aš biggrin.gif
Atsakyti
Labas is ryto

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 27, 08:17)
vo, čia aš biggrin.gif

Gal supainiojai bijunus su jurginais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 26, 17:10)

</p><p> Rytoj keliauju į darbą.Reikalavimai nerealūs, net nežinau,kaip reikės dirbti.
</p><p>Bet ir gerai,labai pasiilgau darbo proceso, savo kolegių ir klientų.

Jo. Savaitgali plusom studijoj, daug pertvarkymo buvo.
Uzbombardavo skambuciai, sms, bet pati nedirbsiu dar.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2020 04 26, 18:10)
<p>Rodau:</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p>Na ir mergos tuo pačiu.</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p></p>

Bijunai kaip bijunai, man jie kaip bobuciu gelynas( nors irgi turiu), bet jau usuotuju grozis wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 04 26, 19:01)

O šiaip liūdna šiandien man...turim nerimą dėl tėčio. 77 metai. Ir jau kuris laikas, gal nuo gruodžio, lyg toks nežymus pokytis jame vyktų: mažėja temų pokalbių, jis lyg traukiasi į vidų, lyg užmiršta kažką, supainioja, tyli paskendęs savyje ar ko nesusigaudo. Paskui vėl lyg normaliau, ypač kai alkoholio kažkiek išgeria-pastebimai pagerėja jame kažkas. Bijau prognozuoti ir bijau nepamatyti, bet čia man labai panašu į demenciją kokią beprasidedančią, neįsivaizduoju kaip jį reikės nuvesti pas gydytoją, kažin šeimos gydytojai eina į namus pas pacientus? Aišku, yra privatūs gydytojai, kad ir nedideliame mieste...

Oi, imk 4u.gif .
Pati pradzia tai vargo vakariene, bent jau mum buvo. Dar mama pati pradzioj ejo pas neurologa, skundesi kad ji pamirsta. Viska nurase ant sukalkejusiu kraujagysliu. Po to jau as su mama ejau pas neurologus - sakau tikrai nenormalu, nes kiti zmones tokio amziaus ne taip pamurasta. Dare blessedo skales ir kazkoki kita testa ( ten i klausimus jai reikejo atsakinet ir uzduoteles atlikt), vel viskas normos ribose.
Taip ir gyveno, kol viena kart pas ja nuvaziavus radau aprukusia virtuve nuo ant ugnies stovincio virdulio. Paskui jau psichiatrai su tom skalem diagnoze nustate. Ilgas procesas, linkiu apsisarvot kantrybe ir sveikatos tevukui 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 26, 20:09)
Bl nu tai juos žiemai iškast reikia? O gal ten nebijūnai?

😂😂
Tu turbut bijunus maisai su jurginais.
Papildyta:

Turbut pati bjauriausia piktzole yra garsva. Gal ir ne taip vadinasi, bet lapai kazkiek panasus i braskiu/ avieciu, tik mazesni. Ir sliauzia saknim po zeme. Isimete i braskyna, ot vargas iskapstyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 27, 11:56)
Turbut pati bjauriausia piktzole yra garsva. Gal ir ne taip vadinasi, bet lapai kazkiek panasus i braskiu/ avieciu, tik mazesni. Ir sliauzia saknim po zeme. Isimete i braskyna, ot vargas iskapstyt.

Oj ne ne ne.
Amerikonka (smulkiažiedė galinsoga)
Daržinė žliugė
Dirvinis asiūklis (ožkabarzdis)
Ir kiaulpienės. Tas galiu naikinti kiek tik noriu pievoje. Bet kai aplink kaimynus visada geltonos pievos - naikink nenaikinus.

Ir tegul man čia skiedžia visi apie tai, kad vaistinės savybės, maistingumas ir bla bla bla. Nu negroja man tai visai. Dar suerzina.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 04 27, 09:55)
Labas is ryto

vartotojo įkelta nuotrauka
Gal supainiojai bijunus su jurginais?  ax.gif

labai gali būti unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
tere, o orientalo ir siamo būdai skiriasi?
Atsakyti

tere, o orientalo ir siamo būdai skiriasi?

Orientalė tikra dama - švelni ir atsargi. O siamė - duracelio prisirijęs chuliganas. Bet. Siamė dievina labai švelnų glostymą, vos pirštų galiukais, o orientalė turi būti tąsoma kuo grubiau, tada lydosi iš pasitenkinimo.

Kita vertus, mano chuliganka sėdėjo ramiausiai kaimynų katę ant tvoros pamačius, o orientalė puolė taip, lyg ji būtų sarginis šuo. :D 

Skiriasi jos labai, bet ar tai veislių ypatumai, ar tiesiog skirtingas charakteris - tikrai nežinau.

Atsakyti
Cambala, ačiū už praktinę info apie ligas. Tikrai svarbu. Ir tikrai jaučiu, kad čia reikės dar nžn kokių įgūdžių, nes tėtis yra nenuvedamas pas gydytojus, porą metų vargom kol dėl prostatos įkalbėjom nueiti, na,jis nieko neklauso ir viską pats žino. Ir taip, labai tiesa tai, kad turbūt šiuo metu ir testai kokie nieko neparodytų, bet kai pažįsti žmogų ir jauti, tai labai gali regėti kaip tie negeri procesai prasideda...

Oi kokių įvairaus charakterio katinų teko turėti. Na, jie nebuvo veisliniai, man kažkaip mieliausi ryžikai, prieš tai buvo baisiai kovingas, net ir kastruotas, bet dabar ryžikas žiauriai meilaus ir gero būdo..
O į orientalus žiūrėdama varvinu seilę-tokie jie keisti ir įdomūs man, labaaaai bigsmile.gif
Atsakyti