Ir man dokumentika apie maniakus patinka. Apie aukščiau paminėtą T. Bundy meninį filmą visai neseniai žiūrėjau, bet likau labai nusivylus.
A, maniau ieskai scenariju lovai.

Neee, bet lovoj irgi mėgstu trilerius, ne meilės dramas

Mandabar įdomesnis Zodiakas. Jis taip ir nebuvo rastas
Tas jau isnagrinetas

</p>
Ir? Ką manai

</p>
Aaaa, tuoj mano planas tvarkingai padirbėti sužlugs visai

O va man serialams gaila laiko aisku pasiziuriu, bet va laiko gaila, nors tu ka. O knygas galiu skaityt be jokio sazines grauzimo

Knygas irgi mėgstu tokias

Savaitgalį tujas sodinsim

Raudonasis drakonas, Hanibalas, avineliu tylejimas, Han8balas pradzia.
Siaubo nemegstu, bet sitie man lb patiko.
Nuo ko tversis su tujom?
O va man serialams gaila laiko
aisku pasiziuriu, bet va laiko gaila, nors tu ka. O knygas galiu skaityt be jokio sazines grauzimo
Niekada nebūna taip, kad tik serialą žiūrėčiau. Visada rankos darbo turi - ar mezgu, ar nagus tvarkausi, ar nuotraukas redaguoju.
(P.s. dabar kaip tik žiūriu videoreportažą iš Bolivijos. Tos pačios vietos, kur lankiausi. Ech, noriu vėl į kelią....).
O skaitei J. Katzenbach? Jė vadina vienu ryškiausių JAV psichologinio trilerio meistrų, ten apie maniakus kažkiek visokius, mane tai įtraukė jo knygos.
Kadangi Kingas ir skandinavų detektyvai irgi patinka...
Niekada nebūna taip, kad tik serialą žiūrėčiau. Visada rankos darbo turi - ar mezgu, ar nagus tvarkausi, ar nuotraukas redaguoju.
Oi, ne. As jei ziuriu, tai visu 100 proc. Kai vaikai buvo mazi, juos net suguldydavau kokia valanda anksciau, kad seriala paziuret, kad nemaisytu. O dabar jau patys zino, kada manes trukdyt negalima
na, cia kokiom komedijom negalioja, bet...