Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Ir man dokumentika apie maniakus patinka. Apie aukščiau paminėtą T. Bundy meninį filmą visai neseniai žiūrėjau, bet likau labai nusivylus. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 28, 20:05)
Nu. Realybėj mėgstu saugumą, o per tv visokius siaubus dievinu. Tik ne tuos primityvius skerdynių.

A, maniau ieskai scenariju lovai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 28, 19:12)
A, maniau ieskai scenariju lovai.  biggrin.gif

Neee, bet lovoj irgi mėgstu trilerius, ne meilės dramas rolleyes.gif
Atsakyti

Mandabar įdomesnis Zodiakas. Jis taip ir nebuvo rastas unsure.gif

Tas jau isnagrinetas :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 28, 19:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72652355" data-time="1588093831"><div><p>Mandabar įdomesnis Zodiakas. Jis taip ir nebuvo rastas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tas jau isnagrinetas biggrin.gif
</p>

Ir? Ką manai
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 28, 19:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kristi_na" data-cid="72652349" data-time="1588093274"><div><p>Man irgi patinka apie kokius išskirtinius maniakus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p><span>Isskirtinis maniakas: Theodore Robert <em>Bundy</em>  </span>
</p>

Aaaa, tuoj mano planas tvarkingai padirbėti sužlugs visai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O va man serialams gaila laiko  :huh2:  aisku pasiziuriu, bet va laiko gaila, nors tu ka. O knygas galiu skaityt be jokio sazines grauzimo  :D 

Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 04 28, 19:37)
<p>O va man serialams gaila laiko  huh.gif  aisku pasiziuriu, bet va laiko gaila, nors tu ka. O knygas galiu skaityt be jokio sazines grauzimo  biggrin.gif </p><p></p>

Knygas irgi mėgstu tokias biggrin.gif st.kingo, skandinavų detektyvus
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 28, 18:37)
Aišku. Aš vis ieškau gerų siaubo, arba apie maniakus, detektyvinių
Savaitgalį tujas sodinsim biggrin.gif tiksliau vyrai sodins biggrin.gif

Raudonasis drakonas, Hanibalas, avineliu tylejimas, Han8balas pradzia.
Siaubo nemegstu, bet sitie man lb patiko.

Nuo ko tversis su tujom?
Atsakyti

O va man serialams gaila laiko  :huh2:  aisku pasiziuriu, bet va laiko gaila, nors tu ka. O knygas galiu skaityt be jokio sazines grauzimo  :D

Niekada nebūna taip, kad tik serialą žiūrėčiau. Visada rankos darbo turi - ar mezgu, ar nagus tvarkausi, ar nuotraukas redaguoju. 

(P.s. dabar kaip tik žiūriu videoreportažą iš Bolivijos. Tos pačios vietos, kur lankiausi. Ech, noriu vėl į kelią....).

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 28, 19:38)
Knygas irgi mėgstu tokias biggrin.gif st.kingo, skandinavų detektyvus

O skaitei J. Katzenbach? Jė vadina vienu ryškiausių JAV psichologinio trilerio meistrų, ten apie maniakus kažkiek visokius, mane tai įtraukė jo knygos.
Kadangi Kingas ir skandinavų detektyvai irgi patinka...
Atsakyti

Niekada nebūna taip, kad tik serialą žiūrėčiau. Visada rankos darbo turi - ar mezgu, ar nagus tvarkausi, ar nuotraukas redaguoju. 

Oi, ne. As jei ziuriu, tai visu 100 proc. Kai vaikai buvo mazi, juos net suguldydavau kokia valanda anksciau, kad seriala paziuret, kad nemaisytu. O dabar jau patys zino, kada manes trukdyt negalima  :D 

na, cia kokiom komedijom negalioja, bet...

Atsakyti