Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 18, 06:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72660118" data-time="1589776321"><div><p>Reikia lietaus būtinai, tegu lyja. o po to saulė tegu vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas, kol kas mano sporto klubas tyli, atsidaro ar dar ne vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jeigu mano kaime gym'ai atsidaro, tai pas jus sostinėje tai jau tikrai.Aš tai iki rudens nebeisiu.Tingiu, o be to nesiekiu jokių sportinių aukštumų,tegul kačialinasi tie,kas turi ambicijų.
</p><p>Naktį pas mus buvo kruša.Labai 'sveika 'žydinčioms obelims verysad.gif
</p>

na žiūrėsim. Aš sportuoju ne dėl aukštumųsmile.gif energija, sveikata, tonusas, va kas mane domina.
Manau, kad kelis klg per sėdėjimą namie užsimečiau. Telpu į visus rūbus, bet pasisvėriau, skaičiai didesni biggrin.gif ir negaliu guostis, kad tai-raumenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 16, 22:18)
Matomai Ispanija šiemet liks tik svajonėse.Draugė taip pat.Tas prakeiktas virusas visus planus sujaukė.

O man Amerika nuplauke verysad.gif verysad.gif verysad.gif na dar gal ne, bet moraliskai jau pasiruosus, nes liepos pradzioj butume skride. Tikiuosi, bent uz bilietus atgausim, nes 4 bilietai ne tokia maza suma verysad.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 17, 12:34)
Man karantinas sudirbo visus planus.Turėjau išvykti pas draugę, nepavyko,turėjau susitvarkyti vonią- visi planai velniop nuėjo.Turėjau viryklę pasikeisti,vėl viskas ne vaga.Viryklė nuo kovo vidurio garaže kėpso.Iš pradžių bijojau meistrą kviesti į namus.Galvojau virusą atneš.Mama mano metuose, tai kažkaip nesinorėjo svetimo žmogaus namuose.Kai visi pamatėm,kad ne taip ir baisu, meistro neprisišaukiu, tas darbuose prapuolęs.Sakytum kažkas iš mūsų visų planų juokiasi.

o va namu darbams man karantinas pasitarnavo biggrin.gif antras siltnamis stovi, tujos susodintos, braskiu zemiu privezta, kelis baldus nusidaziau, planuose dar, vyras terasa atnaujina, o jei tikrai neisvaziuosim i ta Amerika, tai namie remonta darysim biggrin.gif kad ner vasaros, tai ner biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O man Amerika nuplauke verysad.gifverysad.gifverysad.gifna dar gal ne, bet moraliskai jau pasiruosus, nes liepos pradzioj butume skride. Tikiuosi, bent uz bilietus atgausim, nes 4 bilietai ne tokia maza suma verysad.gif

o va namu darbams man karantinas pasitarnavo biggrin.gifantras siltnamis stovi, tujos susodintos, braskiu zemiu privezta, kelis baldus nusidaziau, planuose dar, vyras terasa atnaujina, o jei tikrai neisvaziuosim i ta Amerika, tai namie remonta darysim biggrin.gifkad ner vasaros, tai ner biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

O kur turejot vaziuoti? 

Vasara tai Lietuvoje galima atostogauti. As turbut LT budama i uzsieni vaziuociau vasario menesi, jei toli, arba rugseji, jei i europos pietus. Aisku, su vaikais rugseji nepriatostogausi. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 18, 11:46)
O kur turejot vaziuoti? </p><p></p><p>Vasara tai Lietuvoje galima atostogauti. As turbut LT budama i uzsieni vaziuociau vasario menesi, jei toli, arba rugseji, jei i europos pietus. Aisku, su vaikais rugseji nepriatostogausi. </p>
[right][snapback]72660223[/snapback][/right]

o, turejo buti gyvenimo tripas. liepos 4, per nepriklausomybes diena butume buve Washingtone. paskui keliave iki Floridos, kur draugai gyvena, o is ten keliais automobiliais i vakarine pakrante 66 keliu, pro didyji konjona, las vegas, los Angeles, kelis nac. parkus. ir rugpjucio pirmom dienom is san francisko namo.... o dabar jau net nezinau ar ir kitais metais pavyks, jei ta korona ilgam stabdys turizma. kazkaip kova dar maniau viskas issispres, laiko daug, bet dabar jau nebeturiu vilties...

ne vasara negalim vaziuot, nes vaikams mokslai, o kokiai savaitei nebent i koki egipta gali nuskrist pailset.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 18 gegužės 2020 - 11:10
QUOTE(Žu žu @ 2020 05 18, 12:09)
o, turejo buti gyvenimo tripas. liepos 4, per nepriklausomybes diena butume buve Washingtone. paskui keliave iki Floridos, kur draugai gyvena, o is ten keliais automobiliais i vakarine pakrante 66 keliu, pro didyji konjona, las vegas, los Angeles, kelis nac. parkus. ir rugpjucio pirmom dienom is san francisko namo.... o dabar jau net nezinau ar ir kitais metais pavyks, jei ta korona ilgam stabdys turizma. kazkaip kova dar maniau viskas issispres, laiko daug, bet dabar jau nebeturiu vilties...

ne vasara negalim vaziuot, nes vaikams mokslai, o kokiai savaitei nebent i koki egipta gali nuskrist pailset.

Pries 10 metu vaziavau 66 keliu, fantastika. Tai viena is igyvendintu mano didziausiu svajoniu. Dar nuo mazumes svajoju pakeliauti po Tibeta, cia matyt Jurgos itaka, bet greiciausiai tai liks tik svajone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 gegužės 2020 - 11:24

Turesiu atsiimt savo zodzius, mat pas mus pliaupia jau gal antra trecia savaite. Anadien cia kada sniego buvo biggrin.gif

Šią savaitę pas mus +25-26 žada. Lafa.  :wub:

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 05 18, 12:24)
Pries 10 metu vaziavau 66 keliu, fantastika. Tai viena is igyvendintu mano didziausiu svajoniu. Dar nuo mazumes svajoju pakeliauti po Tibeta, cia matyt Jurgos itaka, bet greiciausiai tai liks tik svajone.

mano viena is svajoniu pamatyt grand canyon. ir jau taip dziaugiaus, kad vaziuosim ir kad vaikams parodysim, ir va..... verysad.gif
Atsakyti

Jeigu mano kaime gym'ai atsidaro, tai pas jus sostinėje tai jau tikrai.Aš tai iki rudens nebeisiu.Tingiu, o be to nesiekiu jokių sportinių aukštumų,tegul kačialinasi tie,kas turi ambicijų.

Ambicijos ne prie ko. Tiesiog nesinori įdirbio prarast. Nes po ilgesnės pertraukos praktiškai viską iš naujo pradedi.

Atsakyti

Amerikoj labiausiai norėčiau aplankyti San Franciską ir Naująjį Orleaną. 66, žnoma, ir bent kelis nacionalinius parkus bei Antilopės kanjoną. (Antrą pagal dydį pasaulyje kanjoną mačiau, didelio įspūdžio nepaliko, tai ir Didysis nelabiai domina). Niujorkas ir Vašingtonas susidomėjimo nekelia.

Bet pirmoje norų sąrašo vietoje puikuojasi Patagonija. Ir esu 100 proc. tikra, kad ten apsilankysiu. Anksčiau ar vėliau.

Atsakyti
Šiąnakt sapnavau, kad keliauju po Ameriką...Periodiškai sapnuoju, kad keliauju būtent ten smile.gif Net nesuprantu kodėl. Nes lyg nėra ta šalis pirmoje vietoje.
Prieš kelis metus mano draugai važiavo tuo žymiuoju 66 keliu-3 savaitės kelionės, pamatė daug, važiavo labai daug laiko, pavydėjau..
Šiandieniniame sapne buvo tokių įdomių žmonių/personažų, labai įdomu, kaip seriale bigsmile.gif

Aš šiaip jau pasiilgau kelionių-darbinės kuriam laikui užsidarė dėl karantino, laukiam, tikimės..
Na, bet iki rudens nieko neplanuojam, tik LT.
Atsakyti

Fuuuu, pagaliau ledai pajudėjo. :karsta: Pasigavau meistrą,išsprendžiau viryklių klausimą.Viena liko namie,kita  iškeliavo į sodybą, o senoji į šiukšlyną.Gal ir vonios remonto reikalai pajudės.

Žiūriu visos esate pakalę keliautojos.Labai smagu Terezzos kelionių aprašymus paskaityti.O aš norėčiau, ten kur daug saulės, šilto vandens, ir kur galėčiau pabėgti nuo savęs.Bet deja,tokios vietos pasaulyje nėra.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 05 18, 13:05)
<p>Šią savaitę pas mus +25-26 žada. Lafa.  wub.gif</p>

Nenervyk.
Atsakyti