Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

reikia mintimis saugotis, mergaitės, mintimis biggrin.gif
Atsakyti

Skaiciau, kad Europoje imigrantai bando islaikyti tradicija. O ka UK valdzia daro, kad uzkirstu kelia? 

Nedaug jie padaryt gali.... Post factum dažniausiai būna. Vykdomos visokios švietimo kampanijos, bet šitas siaubas vis dar vyksta. Jei bijo čia, išsiunčia mergaites atostogų pas laukinius, iš kur jos grįžta nepataisomai sužalotos.

Atsakyti

hormonu itin mazos dozes ir jos veikia vietiskai.

siaip as irgi linkusi geriau hormonu nenaudoti, net ir itin mazu doziu. bet tai geriau, nei netiketi nestumai..

prezai butu idealu, bet kad ju nenaudoja paaugliai. tiesiog. prisiskaito, kad su prezu, kaip buciuotis per stikla, kad ne kieta, kad spes istraukt, be to turi stabtelt, issitraukt ta preza, uzsidet, ko daznas nemoka... o su spirale nieko daryt papildomai nereikia.

Kodel esi linkusi vengti hormonu?

As manau, kad del paaugliu apskritai reikia ivesti normalu lytini svietima. Aiskinant apie tarpusavio pagarba, seksa, lytines ligas ir t.t. As nezinau kaip dabar, bet kai as buvau paaugle, tai aplinkiniu poziuris i seksa buvo labai keistas. Vaikinai pastoviai metydavo bajerius, bet tokius kur nesuprasi cia prievarta, ar seksas, o mergina kazkokioje pozicijoje, lyg po sekso butu "padaryta", o vaikinas pakyletas i aukstesni paaugliu hierarchijos lygi. Man sunku isreiksti zodziai ta atmosfera, bet tai buvo taip toli nuo to, kaip as seksa dabar matau. Jei butu pakeistas poziuris, gal ir lytiniai santykiai veliau prasidetu ir kitaip atrodytu - daugiau pagarbos ir smegenu, maziau "kietumo" rodymo.

As atsimenu vienas paauglys pasididziuodamas pasakojo, kad jam po pirmo karto net koju raumenys skaudejo, mol jis ten labai stengesi, greitai ir stipriai. Sake merginai irgi pirmas kartas buvo, ta apsiverke, bet jam cia vistiek atrode ormalus dalykas.

Atsakyti

Man nesuprantama hormoninių kontaceptikų baimė.Juos naudojau visą gyvenimą.Ir vaikų nepageidaujamų nebuvo,nei abortų neturėjau,nei svoris,nei barzda augti nepradėjo.Ten naujojosios kartos piliulėse yra itin mažas kiekis hormonų.

Man irgi taip atrodo. Labai daug mitu apie kontraceptikus. Tik as nenoreciau, kad paaugles saugotusi hormonais, nes nera apsaugos nuo ligu . Mano poziuriu iki rimtu santykiu, prezervatyvai yra must ir taskas. Aisku, turbut geriau spirale, negu nieko.

Atsakyti

Nedaug jie padaryt gali.... Post factum dažniausiai būna. Vykdomos visokios švietimo kampanijos, bet šitas siaubas vis dar vyksta. Jei bijo čia, išsiunčia mergaites atostogų pas laukinius, iš kur jos grįžta nepataisomai sužalotos.

Kaip baisu :huh2: Skaiciau knyga apie juodaode mergina, modeli, kuri labai detaliai papasakojo apie savo apipjaustyma ir problemos po to.

Atsakyti

Kaip baisu :huh2: Skaiciau knyga apie juodaode mergina, modeli, kuri labai detaliai papasakojo apie savo apipjaustyma ir problemos po to.

Dykumų gėlė?

Tokių istorijų daugybė. Deja.

Atsakyti

Dykumų gėlė?

Tokių istorijų daugybė. Deja.

Ta pati :) Buvau pamirsusi pavadinima

Atsakyti
Nemanau, kad hormonai yra visiškai nekalta. Vis tik tai kišimasis iš šono į natūralų procesą, o hormonai - labai galinga jėga, turinti daug įtakos organizmui, nuo fizinių iki psichinių procesų.
Aš tikrai už švietimą, bet labai gerai apgalvotai. Aišku, geriau KT nei abortas, jei imt tik šiuos du pasirinkimus. Bet lyt švietimas manau neturėtų apsiribot tiesiog priemonės įgrūdimu paauglei į rankas.
Be to, kodėl vaikinai lieka viso reikalo užribyje (ir vėl)? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 28 gegužės 2020 - 15:12
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 28, 15:12)
Nemanau, kad hormonai yra visiškai nekalta. Vis tik tai kišimasis iš šono į natūralų procesą, o hormonai - labai galinga jėga, turinti daug įtakos organizmui, nuo fizinių iki psichinių procesų.
Aš tikrai už švietimą, bet labai gerai apgalvotai. Aišku, geriau KT nei abortas, jei imt tik šiuos du pasirinkimus. Bet lyt švietimas manau neturėtų apsiribot tiesiog priemonės įgrūdimu paauglei į rankas.
Be to, kodėl vaikinai lieka viso reikalo užribyje (ir vėl)? g.gif

gimdyt ar abortuotis ne jiems gi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 28, 16:22)
gimdyt ar abortuotis ne jiems gi.

Bet dulkinimosi malonumas tai abiems.
Boogai, kad viskas verciama vienai lyciai, nejaugi manai kad tai normalu?
Ar nereiketu skatinti atsakomybes pasidalijimo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 28, 17:54)
Boogai, kad viskas verciama vienai lyciai, nejaugi manai kad tai normalu?
Ar nereiketu skatinti atsakomybes pasidalijimo.

Nu nėra normalios lytinio švietimo programos. Nėra. Ir nebus dar ilgai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 28, 15:54)
*Boogai, kad viskas verciama vienai lyciai, nejaugi manai kad tai normalu?
**Ar nereiketu skatinti atsakomybes pasidalijimo.

* Pritariu. Tai nera normalu ar siektina.
** Butent. Taip pat pagarbos sau ir kitam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild DreaMer: 28 gegužės 2020 - 17:03