QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 29, 09:20)
Oi Montekrista nu

Tai vat ir kalk i galva, kad JIS TAIP PAT naktimis kelsis, keis sauskelnes, priziures atidejes mokslus ir tt.
Kodel automatiskai viska merginai perkeli? Panasu, kad tavo pacios poziuris toks, kad tik merginos cia reikalai? Bernui tik kyst myzt?
Noretum, kad tavo dukrai tik ikistu ir pasiplautu? Ar vistik padetu auginti, baigti mokslus ir tt, jeigu ji gimdytu?
ta prasme, tu įsivaizduoji, kad jie susiženyt turėtų dėl atsitiktinio nėštumo??
jei nuspręstų tuoktis, aišku, kad jis tiek pat dalyvautų. Pavyzdį turi - gerą tėvą, kuris, kaip ir aš, tiek pat skiria laiko ir pastangų vaikams.
Jei visgi gyventų atskirai - tuomet kaip?

Globa per pusę nebent

O aborto atveju tai išvis vien merginai bėda.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 29, 09:30)
Kalti galima daug ką, bet kaip bus realybėje? Tam, kad naktim keltis ir sauskelnes keisti reikia kartu gyventi. Kokia tikimybė, kad merginos tėvai sutiks, jog ji kraustytųsi pas nepilnamečio bičo tėvus arba kad jie priims paauglį svetimą kartu gyvent? Man atrodo čia iš fantastikos srities labiau, nei iš realybės. Kitas variantas - jei vaikas maitinamas mamos, jokie ilgalaikiai buvimai su tėčiu atskirai yra praktiškai neįmanomi. Dar vienas variantas - kad vaiką motina atiduos tėvui auginti irgi... nu kiek jis tikėtinas.
Aš aišku vaikams aiškinsiu, kad ir jie atsakingi ir bla bla bla. Bet už aiškinimų ir teorijos slypi realybė - didžiausios pasekmės labiau tikėtinos yra merginai. Nes tiesiog praktiškai kitaip nesigauna dažniausiai. Nu nebent aišku apžendint, apgyvendint kur nors juos visus tris ir tikėtis geriausio...
apie ką ir kalbu. Gražios kalbos sau, o realybė - nesumetus šmutkių- kitokia.