QUOTE(cambala @ 2020 05 29, 14:00)
Mylimuke, tu neatsakei- tai tau vaik9 auginimas jauno 8skepto tevelio butu keist pampius, maitint, vezt i lauka, keltis naktim+ pinigus uzdirbt? Cia butu idealus tetukas? O mamyte tada ka? Spakliaus ant visur ir i trasa su draugem?
O tai kai tevas trali vali, tai normalu?

As kalbejau apie PASIDALINIMA kiek imanoma lygiau priklausomai nuo galimybiu. O tu apie ka?
Na o jei ir į trasa mamyte, tai ką? N tevu tokiu, ir ju niekas nesmerkia
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 05 29, 14:44)
Kadangi galiu atsidurti ir tetuko ir mamytes tevu puseje, tai galiu pasakyt, kad priklauso nuo situacijos.
Jei dukrai butu buve vienkartinis nakties nuotykis ir ji pasiryztu auginti vaikeli, tikrai nenoreciau, kad koks lochatronas pastoviai valkiotusi aplinkui, o dar jei ir jo tevai debilavoti, tai geriau jau uzauginsim ta vaikeli mes. Tad ko gero ramiau visiems, jei vaikinukas nusisalintu ir neskaudintu toliau dukros, kas butu neisvengiama, jei du paaugliai gyventu ir bandytu zaisti seima. zinoma, gali papulti labai subrendes ir atsakingas vaikinas, bet kazkaip mazai tiketina ankstyvoje jaunysteje..
is sunau mamos puses taip pat, nenoreciau, kad anukas augtu su bet kuo ir bet kur. ir tikrai nesidziaugciau, jei sunus nusimuilintu ir visai nesidometu vaiku, nes man, kaip mociutei, tas vaikas tikrai rupetu. tad man, kaip berniuko mamai, turbut maziausia nervu kainuotu, jei ta mergaite negimdytu.
Na, taip, nesinoretu, kad su kokiu oblium susidetu, bet cia is musu perspektyvos, su mamu +30 metu gyvenimo patirtim.
O vaiku klaidos yra ju.
Tai tu kaip mociute negaletum dometis anuku, net jeigu tavo sunus nebendrautu? Ar padeti kazkuo?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 29, 19:08)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Hmmm..." data-cid="72665087" data-time="1590768087"><div><p>Bet tai ir dabar gali dalintis. Tiek, kad pareigos nėra. Realiai žinau ne vieną atvejį, kur antrus metus (ar dalį jų) vaiko auginimo atostogų išėjo tėčiai. Aišku, tai nėra masinis reiškinys kol kas, bet bent jau mano aplinkoje vis dažnesnis.</p></div></blockquote><p>As Lietuvoje zinau tik viena toki atveji. Ir pagal statistika (skaiciu neprisimenu tiksliai), i tevystes atostogas einanciu vyru skaicius yra labai labai mazas.
</p><p>Dar man labai keista stebeti kur socialiniuose tinkluose nuotraukas ir straipsnius "Tetis su dukra zaide restorana". Stebuklas, ***. Mamos su vaikais zaidzia, piesia, kapstosi. Vyras pirstelejo - straipsnis.
</p>
Bijau suklysti, bet gal 5proc iseina, bet cia turbut iskaiciuotas ir tas menesis po gimdymo iskart (ten lyg kazkokios kitokios atostogos vadinasi, nesu tikra).
Realiai pazistu mazai isejusiu, nu tik medioj jei kas pasigiria, tai buna