Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Aš būsiu irgi prie tų senamadiškų matyt. Nesuprantu aš aktų fotosesijų - nei kam jos reikalingos, nei kodėl aš turėčiau norėti tokią darytis smile.gifMan visiškai nuogų žmonių nuotraukos nėra gražios, estetiškos, aš į jas neturiu jokio noro žiūrėti. Ten, kur pridengta kažkiek, palikta paslapties - ok, yra gražių, bet kur visai nuoga, tai nežinau... nieko baisaus, bet nieko ir ypatingo. Turbūt jau akivaizdu, kad pati nesu dariusis ir neplanuoju darytis tokios fotosesijos - kur tas nuotraukas paskui dėt? Nei kam parodyt, nei pačiai į jas žiūrėt...

Didzioji dalis nuotrauku nuogos ar apsirengusios galu gale bus idomu tik tau paciai. Mano draugai megsta surengti ju atostogu nuotrauku perziura - nors nusisauk. Cia prie sienos, cia prie dramblio. Ju atostogu nuotraukos, kaip ir ju nuogu, rupi tik jiems

patiems. :) 

Atsakyti

Visiškai nuoga. Negražu?

101803840_1201089813566312_3435083802222

As daugiau apsviesciau. :)

Atsakyti

Didzioji dalis nuotrauku nuogos ar apsirengusios galu gale bus idomu tik tau paciai. Mano draugai megsta surengti ju atostogu nuotrauku perziura - nors nusisauk. Cia prie sienos, cia prie dramblio. Ju atostogu nuotraukos, kaip ir ju nuogu, rupi tik jiems

patiems. :)

Jo, čia sutinku. Visiems įdomu leopardas, dramblys ar gatvės prekeivis, tačiau nieko nedomini tu šalia to paties objekto.

Tai parsivežu 5-6 tūkstančius nuotraukų iš kelionės, o pati esu tik tose, kur pas kelionės kompanjonus į kadrą patekau. Tokių būna 20-30. Atsirenku 5. 

Aišku, retkarčiais būna ir pozuotų/specialiai režisuotų, bet čia absoliučios išimtys.

Pvz. va šita:

49947610_2289539127725441_51006612160789

Atsakyti

Jo, čia sutinku. Visiems įdomu leopardas, dramblys ar gatvės prekeivis, tačiau nieko nedomini tu šalia to paties objekto.

Tai parsivežu 5-6 tūkstančius nuotraukų iš kelionės, o pati esu tik tose, kur pas kelionės kompanjonus į kadrą patekau. Tokių būna 20-30. Atsirenku 5. 

Aišku, retkarčiais būna ir pozuotų/specialiai režisuotų, bet čia absoliučios išimtys.

Pvz. va šita:

49947610_2289539127725441_51006612160789

Sita nuotrauka yra nepaprastai grazi. Manau mazai kas tokiu padaro. :)

Atsakyti

Sita nuotrauka yra nepaprastai grazi. Manau mazai kas tokiu padaro. :)

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 08, 10:50)
Visiškai nuoga. Negražu?

Tai nėra visiškai nuogo žmogaus nuotrauka apie kurias aš kalbėjau. Realiai ji yra pridengta. Tamsa. Po rūbais mes visi nuogi, tai tokio principo laikantis visos nuotraukos - aktai biggrin.gif

Nuotraukos, apie kurias kalbėjau (kur man negražios) - tai pvz. sėdi nuogas diedas ant kelmo kiaušinius pakabinęs. Nu žvilgsnis ten gal ir mąslus koks, bet aš toliau kiaušinių kabančių ir nebematau tokioj nuotraukoj biggrin.gif Čia pvz. realus, kažkada kažkur matytos aktų nuotraukos. Aš tiesiog esu visiškai ne meno žmogus, kaip jau kažkur esu rašiusi SM Malevčiaus kvadratas man ir yra tik tiek - kvadratas. Nu o kažkam - šedevras. Tai ką dabar smile.gif

Nežinau, man fotosesiją jei jau darytis tai tam, kad bent kažkur tas nuotraukas galėčiau dėt - įsirėmint pvz. bent porą patikusių, į albumą įsidėt (neturiu tokio jau n metų, bet gal pasidaryčiau biggrin.gif) ar foto knygą pasidaryt. Prisifotkinus visiškai nuoga nežinau kur jas dėčiau. Turbūt ten, kur nugula tūkstančiai mėgėjiškų pačios darytų foto. Tai kam man ta fotosesija ir kam už tai pinigus mokėt? biggrin.gif
Atsakyti
l graži foto. Tarp žemės ir dagaus
Atsakyti
Nuotraukos netampa maziau vertingesnes nuo to, kad jas ziuri tik tu arba dar koks partneris. Labai grazia ir subtilia galima net ir miegamajam pasikabinti. O tokia kur Tere idejo, as net ir svetainej kabinciau biggrin.gif
As ir video turiu, bet paziuriu nebent kada ko kito ieskau ir prie progos prasieinu per nuotraukas. Siaip retai kada atsimenu, bet paziureti smagu visada.

Tere o kur tu saugai daugybe savo foto?
Atsakyti

Tai nėra visiškai nuogo žmogaus nuotrauka apie kurias aš kalbėjau. Realiai ji yra pridengta. Tamsa. Po rūbais mes visi nuogi, tai tokio principo laikantis visos nuotraukos - aktai biggrin.gif

Nuotraukos, apie kurias kalbėjau (kur man negražios) - tai pvz. sėdi nuogas diedas ant kelmo kiaušinius pakabinęs. Nu žvilgsnis ten gal ir mąslus koks, bet aš toliau kiaušinių kabančių ir nebematau tokioj nuotraukoj biggrin.gifČia pvz. realus, kažkada kažkur matytos aktų nuotraukos. Aš tiesiog esu visiškai ne meno žmogus, kaip jau kažkur esu rašiusi SM Malevčiaus kvadratas man ir yra tik tiek - kvadratas. Nu o kažkam - šedevras. Tai ką dabar smile.gif

Nežinau, man fotosesiją jei jau darytis tai tam, kad bent kažkur tas nuotraukas galėčiau dėt - įsirėmint pvz. bent porą patikusių, į albumą įsidėt (neturiu tokio jau n metų, bet gal pasidaryčiau biggrin.gif) ar foto knygą pasidaryt. Prisifotkinus visiškai nuoga nežinau kur jas dėčiau. Turbūt ten, kur nugula tūkstančiai mėgėjiškų pačios darytų foto. Tai kam man ta fotosesija ir kam už tai pinigus mokėt? biggrin.gif

Tai va ir yra skirtumas, kur fotografija, o kur taip vadinamas snapshot.

Nuotraukos netampa maziau vertingesnes nuo to, kad jas ziuri tik tu arba dar koks partneris. Labai grazia ir subtilia galima net ir miegamajam pasikabinti. O tokia kur Tere idejo, as net ir svetainej kabinciau biggrin.gif
As ir video turiu, bet paziuriu nebent kada ko kito ieskau ir prie progos prasieinu per nuotraukas. Siaip retai kada atsimenu, bet paziureti smagu visada.

Tere o kur tu saugai daugybe savo foto?

Būtent. Ir aš turiu tokių a la erotinių, kurias tiek svetainėj galiu kabint, tiek sūnui ar tėčiui negėda parodyt.

Kompe (ne C diske  :D) ir Flickr prof. account turiu. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 08, 17:29)
Kompe (ne C diske  biggrin.gif) ir Flickr prof. account turiu. 

Bet ten turbut nesi visu visu susikelus?
Man taip norisi bent 2 vietose turet, bet siais laikais niekuo pasitiket negali. Turejau isoriniam harde, bet jis uzluzo, gerai, kad atstate ax.gif
Atsakyti

Bet ten turbut nesi visu visu susikelus?
Man taip norisi bent 2 vietose turet, bet siais laikais niekuo pasitiket negali. Turejau isoriniam harde, bet jis uzluzo, gerai, kad atstate ax.gif

Iš kelionių Flickr turiu visiškai visas. Asmenines reikėtų susikelt. Bet pirmiausia reikia atrūšiuot vertas pasilikti. Nes yra tokių papkių, kur kas nors iš kokio baliuko nuotraukas permetė. Visos jos tikrai nereikalingos.

Net iš telefono pas mane automatiškai į Flickr eina.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 08, 17:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72668509" data-time="1591627454"><div><p>Bet ten turbut nesi visu visu susikelus?
Man taip norisi bent 2 vietose turet, bet siais laikais niekuo pasitiket negali. Turejau isoriniam harde, bet jis uzluzo, gerai, kad atstate vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Iš kelionių Flickr turiu visiškai visas. Asmenines reikėtų susikelt. Bet pirmiausia reikia atrūšiuot vertas pasilikti. Nes yra tokių papkių, kur kas nors iš kokio baliuko nuotraukas permetė. Visos jos tikrai nereikalingos.</p><p>Net iš telefono pas mane automatiškai į Flickr eina.</p>

O tam flickr daug vietos? Mokamas?
Atsakyti