Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Nelabai suorantu, kam lėktuvai tokiu atstumu, kaip bebūtų, gamtą l teršia.
Mano katėms dzin, biški kailio mažiau, tai kaip įprastai elgiasi, čia aš ventiliatorių apsikabinus
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 26, 19:09)
Nelabai suorantu, kam lėktuvai tokiu atstumu, kaip bebūtų, gamtą l teršia.
Mano katėms dzin, biški kailio mažiau, tai kaip įprastai elgiasi, čia aš ventiliatorių apsikabinus

Aš žiūriu kaip vartotojas: airbus A320 talpina keleivių daugiau nei tiek auto po 1-2 žmogus. Ir skrydis 34 min, ne trys valandos.
Manau, kad tarša mažesne su aviaciniu kuru, nei su krūva mašinų burzgiančių į tą pusę.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 06 26, 18:12)
Aš žiūriu kaip vartotojas: airbus A320 talpina keleivių daugiau nei tiek auto po 1-2 žmogus. Ir skrydis 34 min, ne trys valandos.
Manau, kad tarša mažesne su aviaciniu kuru, nei su krūva mašinų burzgiančių į tą pusę.

Įdomu būtų žinoti tiksliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 26, 19:14)
Įdomu būtų žinoti tiksliai unsure.gif

Naaaa šiandiena neskaičiuosiu išeigos tikrai. Bet man iš dalies pavydu, nes sekmadienį su pusę buto bagažinėje išvažiuoju prie balos. Viena. Pas mergas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 06 26, 18:17)
Naaaa šiandiena neskaičiuosiu išeigos tikrai. Bet man iš dalies pavydu, nes sekmadienį su pusę buto bagažinėje išvažiuoju prie balos. Viena. Pas mergas.

Och, čia gerai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 26, 19:30)
Och, čia gerai.

Ooo taip, bus labai gerai. Oras vėsta (bent jau horoskopas taip sako), vėjas grįžta. Bus baisiai linksma. Savaitė laiko ant vandens, vandenyje ir virš vandens.
Atsakyti

Kaip faina,su lėktuviuku į Palangą, net negalvojau,kad tokia trumpa kelionė.

Norint mest kenkti,reikia eiti gyventi miško glūdumon,be elektros ir visų kitų patogumų.Va,tada bus žalia ir ekologiška.

Atsakyti
Mažiausia kenksminga aplinkai i pajūrį yra elektriniu traukiniu. Ir komfortiška. Aišku, ne su puse bagažinės, o su vienu rankinio dydžio lagaminuku arba kuprine žmogui.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 06 26, 20:59)
Mažiausia kenksminga aplinkai i pajūrį yra elektriniu traukiniu. Ir komfortiška. Aišku, ne su puse bagažinės, o su vienu rankinio dydžio lagaminuku arba kuprine žmogui.

Bandžiau. Gana komfortiška, neskaitant to, kad bagažo nėra kur padėti. Dvi tašės su lentomis, griuvinėjo ant kiekvieno stabdymo. Kaina 25€ galvai (važiavome dviese su mažuoju) tos pačios 3,5 val (čia ekspresu). Aptarnavimas - super, dedu riebų pliusą. Bet jei imti laiką vs išlaidas: su auto 2 asm. kelionė jau atsiperka.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 06 26, 20:59)

Tai kad elektriniai traukiniai iš Vilniaus tik Kauną ir Trakus vaikšto, Jarekas pernai sutartį dėl Kaišiadorys-Klaipėda leido pasirašyt, tai kol elektrifikuos, laiko praeis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 26, 21:35)
Tai kad elektriniai traukiniai iš Vilniaus tik Kauną ir Trakus vaikšto, Jarekas pernai sutartį dėl Kaišiadorys-Klaipėda leido pasirašyt, tai kol elektrifikuos, laiko praeis  bigsmile.gif

Praėjusiais metais važiavome Vilnius - Klaipėda. Nemanau, kad nuėmė šią kryptį, nes pilna žmonių buvo.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 06 26, 21:43)
Praėjusiais metais važiavome Vilnius - Klaipėda. Nemanau, kad nuėmė šią kryptį, nes pilna žmonių buvo.

Traukiniai, aišku, važiuoja, bet jie dyzeliniai, ne elektriniai smile.gif
Atsakyti