Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Lisitėja matau neištvėrė nepakomentavus biggrin.gif ale neminėtinai taip magėjo pasigirt, kad ją kažkas kabina lotuliukas.gif
Atsakyti
Joo, bent virtualiai sau uodegą pasikelia. Atseig dirba it srityje, bet net nesugeba nustatymų pasikeist feisbuke😆
Atsakyti

Lisitėja matau neištvėrė nepakomentavus biggrin.gifale neminėtinai taip magėjo pasigirt, kad ją kažkas kabina lotuliukas.gif

Ot,neištvėriau.Viena,kad nesugeba pakeisti nustatymų,o sako kad dirba kažką su kompais.Jau ne pirmą kartą tuo užkliūna

O antra,net elementaraus komplimento priimti nesugeba.

Nesugrius gi santuoka,jei kas žinutę parašys,ar gatvėje akį pamerks.

Atsakyti
Nei ten jai kas rašo, nei ką.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 08, 05:44)
Ot,neištvėriau. Viena, kad nesugeba pakeisti nustatymų, o sako kad dirba kažką su kompais. Jau ne pirmą kartą tuo užkliūna. O antra, net elementaraus komplimento priimti nesugeba. Nesugrius gi santuoka, jei kas žinutę parašys, ar gatvėje akį pamerks.

Ir as nuejau i temute, ikisau nosi ax.gif

Idomiai, kad diduma visiem pritariu. Keista, kad ji kazkaip sugeba buti "anapus ribos". Na neislepinta moteriske demesiu, tiesiog ziauru... Sugebek pragyventi tiek metu, ir iki tiek but... Tiek to nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 liepos 2020 - 08:17
Griul negyvas😂😂 as irgi nuejau paskaityt..
Anot vienos gluses del fb gamta nukentejo, nes zmones pamate ikeltas fotkes klausineja kur jie cia, tai kiti vaziuoja fotkintis. 😂😂Na galima sitaip nusisneket.
Oi , ubuntiene kabina😂😂sekso nori
Ir ka gi jie galvoja, kai isikalus kad istekejusi. Niu niu niu.
Garantuoju kad jai nieks nei raso, neoi ka.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 08, 04:44)
Ot,neištvėriau.Viena,kad nesugeba pakeisti nustatymų,o sako kad dirba kažką su kompais.Jau ne pirmą kartą tuo užkliūna</p><p>O antra,net elementaraus komplimento priimti nesugeba.</p><p>Nesugrius gi santuoka,jei kas žinutę parašys,ar gatvėje akį pamerks.</p>

O ka tie nustatymai? Fb berods galima pasizymeti ar vedes ar vienisas.
Esme tokia, kad jai niekas nerasae ir tiek
Skiedzia mesamones kaip ir su savo neva paskoliniu namu. I kur jai ten vyrai raso, " geidzia" jos? Ant jos fb sienos taip viesai ar i messenger?
Atsakyti
Nu jau, nu jau biggrin.gif man - senai, mažai, storai, ir tai akis varto vyrai fb biggrin.gif . Lutukė ne išimtis. Visos mes gaunam zinutes is fb vyru
Atsakyti
As tai negaunu, nors nesu net sirdeles uzsidejusi kad istekejusi. Fb drauguose pas mane tik tie zmones, kuriuos realiai pazistu.
Vienas tik savo fotkes per messenger siuntinejo kaip prisikacialines( su triusais tik), bet ir yai nesureiksminau, nes tiesiog yra tokiu zmoniu, kurie treniruociu pasiekimais nori pasigirti.
Atsakyti
As irgi labai privati fb, bet vistiek karts nuo karto prasosi i draugus vyrai. Jei ne juvelyrai - nepriimu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 07 08, 11:10)
Nu jau,  nu jau  biggrin.gif  man -  senai,  mažai,  storai,  ir tai akis varto vyrai fb  biggrin.gif . Lutukė ne išimtis. Visos mes gaunam zinutes is fb vyru

Aš negaunu😆 Nes pas mane nėra jokių viešų foto, o profilio foto- šuva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 08, 11:26)
Vienas tik savo fotkes per messenger siuntinejo kaip prisikacialines( su triusais tik), bet ir yai nesureiksminau, nes tiesiog yra tokiu zmoniu, kurie treniruociu pasiekimais nori pasigirti.

Gerai dar, kad su triūsais, o ne be jų😆
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 08, 11:26)
As tai negaunu, nors nesu net sirdeles uzsidejusi kad istekejusi. Fb drauguose pas mane tik tie zmones, kuriuos realiai pazistu.

Pas mane taip pat. Mane mato tik draugai (realus). Mazai laikinu, dar maziau komentuoju. Ir tik draugus.

Gali but uzsislaptinusi FB, bet jei varoma trydom po kiekvienu postu, kuri parase zmogus, turintis 100 tukst gerbeju - esi matomas. tad nenuostabu, kad gaunama svetimu zmoniu zinuciu ar kvietimu draugauti. Tad as tikrai negaunu svetimu zmoniu kvietimu ar zinuciu (na, buna, i metus koki karta, bet tikrai ne dazniau).
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 07, 23:59)
Joo, bent virtualiai sau uodegą pasikelia. Atseig dirba it srityje, bet net nesugeba nustatymų pasikeist feisbuke😆

Apie ką jūs čia
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 07, 23:59)

Atsakyti