mama kažkokius geria vaistus, prieš važiuodama mašina, turi problemą. O aš žinau, kad laive man būtų kajuk
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 07 21, 16:06)
mama kažkokius geria vaistus, prieš važiuodama mašina, turi problemą. O aš žinau, kad laive man būtų kajuk
Nuuuu ... paskutinį kartą jūroje buvau prieš 6(?) metus.
Šiaip išeinam į marias: bernai į regatą, mergos su katamaranu.
As juroj gerai jauciuosi tol, kol nesiubuoja baisiai ir plika akim matau kranta.
Kazkada teko keltu i Stokholma plaukt... taip visalaik ir prasedejau kajutej, ten man atrode saugiausia🤣.
Man ir lektuvu skrist nepatinja ypac po atvejo kai buvom papuole i smelio audra Egipte. Mielai kelionem rinkciausi auto arba traukini, bet taip nebus. O ausis kaip skauda kylant leidziantis ir galva spaudzia.
Kazkada teko keltu i Stokholma plaukt... taip visalaik ir prasedejau kajutej, ten man atrode saugiausia🤣.
Man ir lektuvu skrist nepatinja ypac po atvejo kai buvom papuole i smelio audra Egipte. Mielai kelionem rinkciausi auto arba traukini, bet taip nebus. O ausis kaip skauda kylant leidziantis ir galva spaudzia.
QUOTE(cambala @ 2020 07 21, 16:24)
As juroj gerai jauciuosi tol, kol nesiubuoja baisiai ir plika akim matau kranta.
Su keltu į Stokholmą kėliausi paskutinį kartą 97. Dar su Estonia prasilenkėm. Foto dar kažkur ant denio dariau.
Skrydžių ir aš nelabai mėgstu, ypač ilgesnių. Nors turiu savo sąskaitoje 4 skrydžius per tą pačią dieną (pirmyn - atgal su 2 transferiais).
Nakviša, užmesk akį į až.
QUOTE(Aimeja @ 2020 07 21, 16:19)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72684027" data-time="1595253713"><div><p>Aimeja sumaisei gal mane su savim? tu gi nuo telefono negali atispLesti po darbu, tu gi stebiesi, jei zmonos su vyrais kur iseina ir savo telefonus palieka namie, tau gi visas burys zmoniu skambina diena anakti, net laisvalaikiu, gal cia tavo vyras raso, zmogus nors cia pasiguos, del to ir projektuoji i kitus ar ne? Man asmeniskai mobilus tik pasiskambint, dar ka nufotkint kelioneje, o tau?? 
Siaip dar viena panasi zinute apie mane ir as jusu teletabiu temoje tau atskinesiu i tavo kliedesius, kad netersti sitos temos
</p></div></blockquote><p>
Tu ne tik nemoki risliai rasyti, bet dar ir teksto nesuvoki. As rasiau ne, kad man butinai skambina ar raso nuo ryto iki vakaro, o apie tai, kad as tikrai neturiu visu vyro pazistamu numeriu, kaip ir jis mano. Sutampa tik artimiausiu. Kadangi tau niekas neskambina, su tavim niekas nebendrauja, tu neturi jokiu draugiu, tai kas tau skambins? Kam tau tas telefonas, jei visi kas gali paskambinti salia. Tik vyras ir vaikai. Todel tu dziaugiesi nugriebusi miegancio vyro telefona ir tipo pabandravusi su giminaite. Giminaitei tai nepasiseke. </p><p></p><p></p><p>Rasyk tu kur tik nori. Kuo daugiau toje temoje rasai, tuo durnesne atrodai. Tau ta tema taip rupi. Jau bandai cituoti ir atsakineti i postus, kurie ne tau skirti. Taip nori ten buti. Parasai kokia tryda ir lauki- gal kas nors atrasys. Nu apgailetina.
</p><p></p><p></p>

Siaip dar viena panasi zinute apie mane ir as jusu teletabiu temoje tau atskinesiu i tavo kliedesius, kad netersti sitos temos

Kaip as dekinga uz nuolat man issakoma svao nuomone api emane, ka as be jos daryciau

O kaip tavo gyvenimelis, kaip vyras, vaikai, ar belieka tik chatai su draugem telefonu, kaip anoje temoje autorius skundziasi, ar nors kiek su vyru bendrauji ar bijai jo ir koki daikta paliesti, atsiliepti i jo skambucius, nes esat svetimi zmones?

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 21, 17:06)
nu va ismoktum vairuoti vaziuotum su masina ir nevemtumet, zinoma autobuse blogiau nei masinoje...
Mylimuke, o kieno ciucikas čia?Tavo?
Man tai lėktuvui kylant ir leidžiantis būna bloga.Nebijau skristi, ir kad nukrisim minčių nebūna.Bet,kai pasižiūriu kaip tolsta žemę, ir kažkas sukyla. Todėl, kai reikia skristi tą dieną nieko nevalgau.
Keltas kelia baimę, matomai "Estonijos" tragedija padarė savo.O dar gelmės bijau.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 21, 17:06)
Sakiau gi (praleidai) - imbiero milteliai labai patinka žuvims. Dvi dienas maitini skrandžio turiniu.
Čia ne tas supimas.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 21, 17:12)
<p>Mylimuke, o kieno ciucikas čia?Tavo?
</p><p>Man tai lėktuvui kylant ir leidžiantis būna bloga.Nebijau skristi, ir kad nukrisim minčių nebūna.Bet,kai pasižiūriu kaip tolsta žemę, ir kažkas sukyla. Todėl, kai reikia skristi tą dieną nieko nevalgau.
</p><p>Keltas kelia baimę, matomai "Estonijos" tragedija padarė savo.O dar gelmės bijau.
</p>

</p><p>Man tai lėktuvui kylant ir leidžiantis būna bloga.Nebijau skristi, ir kad nukrisim minčių nebūna.Bet,kai pasižiūriu kaip tolsta žemę, ir kažkas sukyla. Todėl, kai reikia skristi tą dieną nieko nevalgau.
</p><p>Keltas kelia baimę, matomai "Estonijos" tragedija padarė savo.O dar gelmės bijau.
</p>
Pamestinukus vedžiojam.
Bute šuns nenoriu laikyt, kam kankint.
Žiauriai mėgstu skrist

Ir važiuot greit turbūt dėl to mėgstu, nors vaikystėj pykindavo irgi, bet pačiai vairuojant nepykina

QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 21, 17:22)
O kuom skiriasi šuns laikymas bute ir pvz name? Juk kai išvedžioji šunį, iškrauni, jis juk miega, tai koks skirtumas, butas ar namas🤔