Tai gal ir 0rotingas, as tokio nezinau, cia turbut senai buvo. Kelios disjusijos kaip normalaus zmogaus, o su meskute tai arbuza primine. Tik tiek.
Idomu kass per bajeris, savu laiku turbut ten turejo kazkas juokingo but.
Nes bendru bajeriu siuo metu sm tikrai yra.
Paskaičiau ir pasijaučiau nenormali. Nepykina manęs nei važiuojant, nei skrendant, nei supantis ar plaukiant. Kuo daugiau varto, tuo smagiau.
As irgi tokia buvau, kol neapsilankiau Pirenu kalnuose. Kiti kalnai man ok, bet tuose taip sutaso vaziuojant, kad bloga net prisiminti.
As irgi tokia buvau, kol neapsilankiau Pirenu kalnuose. Kiti kalnai man ok, bet tuose taip sutaso vaziuojant, kad bloga net prisiminti.
Oho, kokia keista reakcija
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 07 22, 18:25)
GAl vairuotojas ne koks buvo?
Ar masina su kieta vaziuokle buvo...
QUOTE(cambala @ 2020 07 22, 18:16)
Tai gal ir 0rotingas, as tokio nezinau, cia turbut senai buvo. Kelios disjusijos kaip normalaus zmogaus, o su meskute tai arbuza primine. Tik tiek.
Seniau labai daug veiksmo UMD buvo, ko tik nebuvo ten... Dabar nieko nebėra.
Mane labiausiai sutaso, kai stabčioja... Tai ir mieste prie šviesoforų, ir kalnuose posūkiuose ar šiaip kliūtyse.
GAl vairuotojas ne koks buvo? Ar masina su kieta vaziuokle buvo...
Vairuotojas tas pats, masina ta pati. As manau del to, kad ten kur mes vaziuojame keliai Pirenuose eina aukstyn zemyn. Kituose daugiau horizontalus vingiai. Nu arba tiesiog senstu.
Vakar tokį įdomų podkastą klausiau (apie vibratorius
), tiksliau apie jų naudą ir žalą. Tai viena iš naudų moterims, kad vaginaliniai vibruojantys labai gerai padeda atpalaiduoti dubens dugno raumenis, kurie po pečių raumenų yra antra labiausiai įsitempianti raumenų grupė nuo streso. Tik mea dažniausiai to net nejaučiam, nes tam reikia labai didelio įsiklausymo ir įsijautimo į save.
Na o apie dubengs dugno raumenis turbūt kiekviena esat girdėjus, nuo elementarios sveikatos iki orgazmų kokybės

Na o apie dubengs dugno raumenis turbūt kiekviena esat girdėjus, nuo elementarios sveikatos iki orgazmų kokybės

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 23, 12:49)
Kas nors žiūrėjot serialą outlander? Užsikabinau, per dieną 8 serijas peržiūrėjau
Buvo ir man taip. Pirmi du sezonai(berods) tikrai geri. Tolesni siaip sau. Bent jau man. Naujausio is vis tik pora seriju paziurejau ir meciau

QUOTE(Moonte @ 2020 07 22, 17:28)
Manau, Jaspis, protingas vyras, pilnaja ta zodzio prasme, viska supranta.
Dabar supratau prie ko čia tas arbūzas 🙂
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 23, 11:17)
Vakar tokį įdomų podkastą klausiau (apie vibratorius
), tiksliau apie jų naudą ir žalą. Tai viena iš naudų moterims, kad vaginaliniai vibruojantys labai gerai padeda atpalaiduoti dubens dugno raumenis, kurie po pečių raumenų yra antra labiausiai įsitempianti raumenų grupė nuo streso. Tik mea dažniausiai to net nejaučiam, nes tam reikia labai didelio įsiklausymo ir įsijautimo į save.

sportuoti reikia, nereiks vibruotis

Nesu tikra, kad pavibravimas padėtų