Šitas bokštas nebaisus, na toks ne kiauras.O va toks, kur laiptai sukti, tai nelipu.Užlipti gerai, o nulipti tai nelabai.O jei koja paslys,ir nubildėsiu žemyn? Nors šitie bokštai yra saugūs, kitaip nebūtų jų tokia daugybė.
</p>
Daugybė todėl, kad populiaru, iš EU pinigėlių greičiausiai, turizmas ir visa kita. Žinoma, nesakau, kad tai blogai

Aš į daug esu užlipus, bet paskui kažkodėl labai bijot pradėjau, nors tu ką, nors jokio atsitikimo nebuvo baisaus.
Bet jo, tos grotos permatomos biškį gasdina kažkaip, kai kiaurai viską matai.
O aš varau prie jūros, šalsim subines LT

Mergaitės, rekomenduoju jei dar nematėt filmą Bel Canto.
Dėkui, būtina pažiūrėsiu.Jooo, prie mūsų jūros ne kažkas, jau nuo pat ryto debesys pažeme slankioja,baigėsi vasarėlė, ir prasitęsti nebus galima
O tai kaukės grožio salonuose bus būtinos? Ieškau info ir nieko nerandu, viskas plepalų lygyje

</p><p>O tai kaukės grožio salonuose bus būtinos? Ieškau info ir nieko nerandu, viskas plepalų lygyje

</p>
Taigi siandien nutars.
Montekrist gero poilsiuko.
Vakar, gal paskutinį kartą pasidažiau lūpas.
Gerai,kad ne parandžas užbalnos.
Vakar dirbau, tai klientai labai sunerimę, ypač vyresnio amžiaus.B***t, jau užkniso šitas virusas,o dar labiau panikos kėlimas
</p><p>Gerai,kad ne parandžas užbalnos.
</p><p>Vakar dirbau, tai klientai labai sunerimę, ypač vyresnio amžiaus.B***t, jau užkniso šitas virusas,o dar labiau panikos kėlimas
</p>
Thermo Fisher metė gausias investicijas naujo padalinio diegimui, kuris gamins komponentus vakcinai. 5 bendrovės beveik finišo tiesiojoje su baigimu ir testavimu.
Bent jau tokie pletkai mane pasiekė, žinoma viskas VBS agentūros duomenimis, bet ta agentūra dažnai ištransliuoja teisingas žinias.
Bent jau tokie pletkai mane pasiekė, žinoma viskas VBS agentūros duomenimis, bet ta agentūra dažnai ištransliuoja teisingas žinias.
Paguodzianti informacija.
Papildyta:

Geru atostogu.
Tikekimes, kad bus daugiau sauletu dienu, nei lietingu.
Tiesa pasakius, aš nenoriu skiepytis

A vat pati pagalvok. Yra vakcina nuo gripo. Vakcinuojasi kas netingi kairen desinen. Bet gripu vistiek sergama.....
Papildyta:

A vat pati pagalvok. Yra vakcina nuo gripo. Vakcinuojasi kas netingi kairen desinen. Bet gripu vistiek sergama.....