Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

As nelipu i apzvalgos bokstus. Man nepatinka nusileist kada reikia, matau po kojom tuos tuscius tarpus ir man nemalonu darosi.
Atsakyti

Šitas bokštas nebaisus, na toks ne kiauras.O va toks, kur laiptai sukti, tai nelipu.Užlipti gerai, o nulipti tai nelabai.O jei koja paslys,ir nubildėsiu žemyn? Nors šitie bokštai yra saugūs, kitaip nebūtų jų tokia daugybė.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 27, 16:55)
<p>Šitas bokštas nebaisus, na toks ne kiauras.O va toks, kur laiptai sukti, tai nelipu.Užlipti gerai, o nulipti tai nelabai.O jei koja paslys,ir nubildėsiu žemyn? Nors šitie bokštai yra saugūs, kitaip nebūtų jų tokia daugybė.
</p>

Daugybė todėl, kad populiaru, iš EU pinigėlių greičiausiai, turizmas ir visa kita. Žinoma, nesakau, kad tai blogai smile.gif
Aš į daug esu užlipus, bet paskui kažkodėl labai bijot pradėjau, nors tu ką, nors jokio atsitikimo nebuvo baisaus.
Bet jo, tos grotos permatomos biškį gasdina kažkaip, kai kiaurai viską matai.
Atsakyti
Mergaitės, rekomenduoju jei dar nematėt filmą Bel Canto.
O aš varau prie jūros, šalsim subines LT smile.gif
Atsakyti

Dėkui, būtina pažiūrėsiu.Jooo, prie mūsų jūros ne kažkas, jau nuo pat ryto debesys pažeme slankioja,baigėsi vasarėlė, ir prasitęsti nebus galima :cray:

O tai kaukės grožio salonuose bus būtinos? Ieškau info ir nieko nerandu, viskas plepalų lygyje :(

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 29, 07:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72687553" data-time="1595964167"><div><p>Mergaitės, rekomenduoju jei dar nematėt filmą Bel Canto.
O aš varau prie jūros, šalsim subines LT vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dėkui, būtina pažiūrėsiu.Jooo, prie mūsų jūros ne kažkas, jau nuo pat ryto debesys pažeme slankioja,baigėsi vasarėlė, ir prasitęsti nebus galima cray.gif
</p><p>O tai kaukės grožio salonuose bus būtinos? Ieškau info ir nieko nerandu, viskas plepalų lygyje verysad.gif
</p>

Taigi siandien nutars.

Montekrist gero poilsiuko.
Atsakyti

Vakar, gal paskutinį kartą pasidažiau lūpas.

Gerai,kad ne parandžas užbalnos.

Vakar dirbau, tai klientai labai sunerimę, ypač vyresnio amžiaus.B***t, jau užkniso šitas virusas,o dar labiau panikos kėlimas

Atsakyti
As tai saugaus.
Bet faktas kad yra tas virusas. Tik vieni tiki, kiti ne.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 29, 08:32)
<p>Vakar, gal paskutinį kartą pasidažiau lūpas.
</p><p>Gerai,kad ne parandžas užbalnos.
</p><p>Vakar dirbau, tai klientai labai sunerimę, ypač vyresnio amžiaus.B***t, jau užkniso šitas virusas,o dar labiau panikos kėlimas
</p>

Thermo Fisher metė gausias investicijas naujo padalinio diegimui, kuris gamins komponentus vakcinai. 5 bendrovės beveik finišo tiesiojoje su baigimu ir testavimu.
Bent jau tokie pletkai mane pasiekė, žinoma viskas VBS agentūros duomenimis, bet ta agentūra dažnai ištransliuoja teisingas žinias.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 07 29, 08:45)
Thermo Fisher metė gausias investicijas naujo padalinio diegimui, kuris gamins komponentus vakcinai. 5 bendrovės beveik finišo tiesiojoje su baigimu ir testavimu.
Bent jau tokie pletkai mane pasiekė, žinoma viskas VBS agentūros duomenimis, bet ta agentūra dažnai ištransliuoja teisingas žinias.

Paguodzianti informacija.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 07 28, 22:22)

Geru atostogu.
Tikekimes, kad bus daugiau sauletu dienu, nei lietingu.
Atsakyti
Aš gal durnai paklausiu, o ta vakcina tai reiškia, kad nesusirgsi ar ir kitiems pernešt negalėsi?
Tiesa pasakius, aš nenoriu skiepytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 29, 09:38)
Aš gal durnai paklausiu, o ta vakcina tai reiškia, kad nesusirgsi ar ir kitiems pernešt negalėsi?
Tiesa pasakius, aš nenoriu skiepytis  unsure.gif

A vat pati pagalvok. Yra vakcina nuo gripo. Vakcinuojasi kas netingi kairen desinen. Bet gripu vistiek sergama.....
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 29, 09:38)
Tiesa pasakius, aš nenoriu skiepytis  unsure.gif

A vat pati pagalvok. Yra vakcina nuo gripo. Vakcinuojasi kas netingi kairen desinen. Bet gripu vistiek sergama.....
Atsakyti