Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Terezza @ 2020 08 06, 12:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jaspis" data-cid="72690903" data-time="1596711114"><div><p>Tai aišku, kad bandžiau, nesu toks žioplys. Atsakymas ne ir vsio 😆
</p></div></blockquote><p></p><p>Labai gerai atsimenu, kaip Montekristą vilkom iš namų kelioms valandoms - nu jai gi vaiką žindyt reikia, todėl negali lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Išvilkom kažkaip. Grįžus rado ir vaikus sveikus, ir vyrą savam prote, ir namus atpažino. </p><p>Kartais mažus vaikus turinčios moterys bijo kažko, pačios nesupranta ko. </p>

Oi, nesakyk. Faktas, kad kažkas užslenka ant smegenų biggrin.gif bet laikinai, ačiū dievui smile.gif pupai buvo metai ir devyni kokie, kai į Milaną išlėkiau beveik savaitei, tai buvo toks galutonis atia žindymui ir laisvėsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 08 06, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72690880" data-time="1596709154"><div><p>Skaičiau, kad dabar vidurio amžiaus krizė vyrams anksčiau ateina, ir apie 35. Gal kad vis anksčiau visko pasiekia?
Papildyta:
Na, autorės požiūris nėra senoviškas, kaip tik labai feministinis, bet jos aprašomos situacijos gana senos, kai kurios jau išspręstos ir neaktualios. Bet ji dar Froidu remiasi, o šiai dienai jau daug kas iš jo paneigta.
Iš naujesnių man "Bėgančios su vilkais" kažkas nerealaus, tiek turiniu, tiek kažkokiu keistu vidiniu jausmu - skaitai apie laukinę archetipinę moterį ir tarsi iš pačios vidaus atsišaukia toji laukinė vartotojo įkelta nuotraukaViena geriausių skaitytų knygų.</p></div></blockquote><p>Begancios su vilkais knyga as labai noriu paskaityti. Jau girdejau geru atsiliepimu, tai dabar butinai susirasiu. smile.gif </p>

L gera, ten daug moters psichologijos, tikrai rasi save įvairiose situacijose;)
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 08 06, 14:07)
Normaliai. Pagrąsinau, kad po langais stovėsiu ir rėkausiu. Man kas? Karūna galvos nespaudžia.

biggrin.gif pamenu pamenu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 08 06, 14:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Terezza" data-cid="72690909" data-time="1596711554"><div><p></p><p>Kartais mažus vaikus turinčios moterys bijo kažko, pačios nesupranta ko. </p></div></blockquote><p>Bijo būt išvadintod blogomis mamomis.</p><p>Nes yra gajus mitas,kad GERA mama nepalieka vaikų,niekam ir niekada.GEROS mamos namai blizga,kvepia pyragais,visi sotūs laimingi,šypsosi. Tiesiog super mama.
</p><p>O kaip iš tikro jaučiasi moteris niekam neįdomu.</p><p></p>

Ne, tikrai ne tai. Tai visai pofik. Tiesiog įpranti prie vienos būsenos, sunkiau keistis, žengti kitaip kitur
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 06, 18:35)
Oi, nesakyk. Faktas, kad kažkas užslenka ant smegenų biggrin.gif bet laikinai, ačiū dievui smile.gif
[right][snapback]72691053[/snapback][/right]

Buvo buvo, net čia matėsi, visa rūžava ir pūkuota buvai biggrin.gif
Atsakyti

Aš jei būčiau močiutė, tupinėčiau aplink kaip perekšlė, lepinčiau, galėtų man vežt anūkus bet kada😄

O jei būtum dirbanti močiutė?Kaip derintum darbą ir asmeninį gyvenimą?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 08 06, 20:31)
O jei būtum dirbanti močiutė?Kaip derintum darbą ir asmeninį gyvenimą?
</p>

Labai paprastai. Neturi laiko- nebūni, elementaru.
Atsakyti
Nuostabus vakaras. Maloniai pavargę

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Pfffff.... negi svarbu, ką apie tave galvoja kiti? Algos gi mums pagal praeivių nuomones nemoka.

Butent. Nemoka pagal tai ir nemokes. As isvis manau, kad moterims Lietuvoje labai didelis spaudimas buti graz/ger/seks/proting-iausiomis.

Atsakyti

Apie ta knyga Begancios su vilkais as tiek girdejau, kad ja net padovanojau. Alia pati nepersiaiciau. :D

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 06, 19:00)
Buvo buvo, net čia matėsi, visa rūžava ir pūkuota buvai  biggrin.gif

biggrin.gif toks etapas
Atsakyti

Butent. Nemoka pagal tai ir nemokes. As isvis manau, kad moterims Lietuvoje labai didelis spaudimas buti graz/ger/seks/proting-iausiomis.

Man rodos, kad tą spaudimą jaučia tik tos, kurioms svarbi aplinkinių nuomonė (o tai reiškia, kad jos nepasitikis savimi ir savo sprendimais). Ir nesvarbu, kurioje pasaulio vietoje jos gyvena. Visur pilna tokių, kas rūpinasi, ką žmonės pasakys. Ir taip pat visur yra tokių, kurioms pašalinių nuomonė nė kiek nerūpi. 

Atsakyti

Man rodos, kad tą spaudimą jaučia tik tos, kurioms svarbi aplinkinių nuomonė (o tai reiškia, kad jos nepasitikis savimi ir savo sprendimais). Ir nesvarbu, kurioje pasaulio vietoje jos gyvena. Visur pilna tokių, kas rūpinasi, ką žmonės pasakys. Ir taip pat visur yra tokių, kurioms pašalinių nuomonė nė kiek nerūpi. 

Man atrodo zmogus evoliucionavo bandoje, tad rupi visiems aplinkiniu nuomone, tik vieniems daugiau, kitiems maziau.

Fr motinystes atostogos lb trumpos - 4-6 menesiai. Todel ten mamos eina i darba palike mazucius visai. As nediskutuoju cia gerai, ar blogai, tiesiog tokia norma. LT pasakytum, kad tokio amziaus vaika auklei palikai, iskart antakiai kiltu iki dangaus.

Visgi yra skirtingos normos skirtingose salyse.

Atsakyti

Man atrodo zmogus evoliucionavo bandoje, tad rupi visiems aplinkiniu nuomone, tik vieniems daugiau, kitiems maziau.

Fr motinystes atostogos lb trumpos - 4-6 menesiai. Todel ten mamos eina i darba palike mazucius visai. As nediskutuoju cia gerai, ar blogai, tiesiog tokia norma. LT pasakytum, kad tokio amziaus vaika auklei palikai, iskart antakiai kiltu iki dangaus.

Atsakyti

Aš ne apie reakcijas kalbu, o apie reakciją į reakcijas. T.y. man asmeniškai yra dzin, kieno antakiai kiek kyla. Jų teisė kilnot. O mano teisė nekreipti į tai dėmesio.

Atsakyti