Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

šitą mačiau biggrin.gifbiggrin.gifbet negaliu, man oro trūksta, darosi silpna. nafik.

Gal kauke netinkama? 

As su kaukemis dirbu jau n metu, tai vienintelis tikrai erzinantis dalykas yra akiniu rasojimas. Mes dar kaukes turime stengtis teisingai prisiristi, kad neatsiknotu, o siaip tos medicinines, kur vaistinese nuo koronos pardavinejamos atsiknoja kaip reikalas nuo veido, eina oras i vidu tikrai. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 08 18, 12:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72694186" data-time="1597744628"><div><p>šitą mačiau vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukabet negaliu, man oro trūksta, darosi silpna. nafik.</p></div></blockquote><p>Gal kauke netinkama? </p><p>As su kaukemis dirbu jau n metu, tai vienintelis tikrai erzinantis dalykas yra akiniu rasojimas. Mes dar kaukes turime stengtis teisingai prisiristi, kad neatsiknotu, o siaip tos medicinines, kur vaistinese nuo koronos pardavinejamos atsiknoja kaip reikalas nuo veido, eina oras i vidu tikrai. smile.gif </p>

Medžiagines turiu, reiks tų paprastų nusipirkt. Mane iš esmės nervuoja, kad jų reikia, kai nifiga jos nesaugo biggrin.gif (saugo KAŽKIEK KAi teisingai dėvimos...)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 18, 13:14)
Medžiagines turiu, reiks tų paprastų nusipirkt. Mane iš esmės nervuoja, kad jų reikia, kai nifiga jos nesaugo biggrin.gif (saugo KAŽKIEK KAi teisingai dėvimos...)

Montekrista, sukask dantis, del saves brangutes, pasistenk. Geriau persistengti, nei kazko, turint galimybe, nepadaryti.

Uzjauciu dirbancius su kaukemis.
Lisitėja2, prauskit veida salaviju nuoviru. Bent jau mano marciai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 08 18, 12:29)
Montekrista, sukask dantis, del saves brangutes, pasistenk. Geriau persistengti, nei kazko, turint galimybe, nepadaryti.

Uzjauciu dirbancius su kaukemis.
Lisitėja2, prauskit veida salaviju nuoviru. Bent jau mano marciai padeda.

tai stengiuos, ale nervai ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 18, 13:39)
tai stengiuos, ale nervai ima biggrin.gif

Pirmoji vakcina jau yra.
Tik vat badyti jos ant savęs nesinori, ko tais...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 08 18, 12:52)
Pirmoji vakcina jau yra.

Ramiai, tu jos ir negausi biggrin.gif Sakė gi, kad skiepys ne 100 proc.
Pirma medikus ir tuos, kurie su žmonėm dirba, ypač rizikos grupės. Taip pat skiepus gaus rizikos grupės ir vyresni nei 60 berods. vaikai.

Tad statistiniai 40-mečiai jau turės kaip nors patys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 18, 15:24)
Ramiai, tu jos ir negausi biggrin.gif Sakė gi, kad skiepys ne 100 proc.
Pirma medikus ir tuos, kurie su žmonėm dirba, ypač rizikos grupės. Taip pat skiepus gaus rizikos grupės ir vyresni nei 60 berods. vaikai.

Tad statistiniai 40-mečiai jau turės kaip nors patys biggrin.gif

Ir gerai. Geriau pasisaugoti, nes nezinai kokio patikimumo vakcina. Ne visada pirmesni yra gudresni.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 08 18, 13:52)
Pirmoji vakcina jau yra.

Pas rusus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 18, 16:57)
Pas rusus? biggrin.gif

Nu žinai, niekas nežino kak eto vozdiestvuet s моим организмом.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

ax.gif skaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 18 rugpjūčio 2020 - 17:23
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 18, 17:22)

Skaičiau. Man patiko. Ir visas istorijos kontekstas, ir apie asmenybę buvo įdomu paskaityti.
Aš baigiau skaityti apie J. Baltušio dienoraščių III tomą. Na, neskaičiau kiekvienos eilutės, tokiu greituoju skaitymu, išskyrus paskurinius kelis šimtus puslapių, kur maždaug 1988-1991 metai, sąjūdis (kurį Baltušis aršiai puola). Labai prieštaringa, pikta asmenybė..nelaimingas, sakyčiau. Buvo įdomu paskaityti ir bandyti suprasti kaip mąsto žmogus, kuris labai toks senoviškas, pataikaujantis Rusijai, bijantis LT nepriklausomybės. Buvo gana daug vietų kur nemalonu skaityti tikrai, apie daugybę žmonių su pykčiu tokiu atsiliepia, bet įdomu vis tik pamatyti tą laikmetį tokiu žvilgsniu. Nežinau ar rekomenduočiau, gal man kažkokią nostalgiją sujudino-paauglystėje aš jo knygas skaičiau...
Atsakyti
Aš Baltušio Parduotas vasaras gal 5 kartus skaičiau, man vaiktstėj paauglystėj l patiko
Atsakyti