Kiek svorio priaugot?
Per karantiną nepriaugau nei kiek.Už tai dbr iš doros kelio išklydau.
Nežinau,ką su sporto klubu reiks daryti.Tiksliau,kuriam laikui abonimentą pirktis.Kai tas virusas kažkur šliaužioja,tai nei eiti,nei neiti.
Oi tai sutinku. Šiaip ji l energinga ir bendraujanti, meili, bet man taip norisi ją apsaugot nuo pasaulio
Neprisaugosi...Turiu tokia drauge. Ji turi labai tvirta stubura. Nera agresyvi, priesingai - rami. Labai sunku ja is veziu ismusti. Sake vaikysteje is jos bande tyciotis, bet pamate, kad tai jos visiskai neveikia ir nustojo. Deja, bet ne visi vaikai tokie.
Per karantiną nepriaugau nei kiek.Už tai dbr iš doros kelio išklydau.
Nežinau,ką su sporto klubu reiks daryti.Tiksliau,kuriam laikui abonimentą pirktis.Kai tas virusas kažkur šliaužioja,tai nei eiti,nei neiti.
Del sporto as irgi nezinau ka daryti. Man baseinas geriausiai, bet sitas jau praktiskai atkrenta. Begti galiu tik nedaug del keliu. Liks namie priesais video strakalioti.
Labai. Svaigsta dėl molekulinės gastronomijos ir daro bandymus namie.
O aš čia dietos laikytis pasišovusi. Tai dar kai atskirai gyveno viskas OK, per foto kvapas nesijaučia. Nu bet kai padaro namie creme brulee - aš silpnavalė. Dabar bent jau trečias mėnuo grįžo normaliu rimtu dirbti, tai namie vėl tas pats mamos meniu be fantazijos.
Molekuline gastronomija? Patinka, kai jauni buna taip uzsivede.
Kiek svorio priaugot?
Numečiau. Persidėliojau mitybą ir grįžau į abiturientės svorį.
Maniškis pirmakursis univere bus. Dar neaišku, nuotoliniu ar paskaitos vyks auditorijose. Tai kol kas bazuojasi pas mane. Ta proga irgi mitybą pertvarkiau jam stipriai, ir per mėnesį visiškai dingo odos bėrimai/niežėjimai (nei tai egzema, nei tai psoriazė, panašiausia į celiakiją, bet jai kitų požymių trūko), kurių gydytojai jokiais vaistais ir tepalais per keliolika metų neišgydė.
Numečiau. Persidėliojau mitybą ir grįžau į abiturientės svorį.
Maniškis pirmakursis univere bus. Dar neaišku, nuotoliniu ar paskaitos vyks auditorijose. Tai kol kas bazuojasi pas mane. Ta proga irgi mitybą pertvarkiau jam stipriai, ir per mėnesį visiškai dingo odos bėrimai/niežėjimai (nei tai egzema, nei tai psoriazė, panašiausia į celiakiją, bet jai kitų požymių trūko), kurių gydytojai jokiais vaistais ir tepalais per keliolika metų neišgydė.
As sveriu irgi kiek 18os.
O kaip mityba pertvarkei?
Pridedu - Venecija didelio ispudzio nepaliko. Nelakstem po pigesnius viesbucius bbž kur, gyvenome pacioje Venecijoje Grand Chanel Hotel. Antra karta nevaziuociau. Vat i Indija sugrisciau
Tai viešbutis atskiras reikalas. Mes irgi pačioj saloj gyvenom, tai važinėjimas atkrito. O pati Venecija... Poros dienų per akis pamatyt/patirt. Unikalus miestas, neginčytinai. Bet kartą apsilankius to ir gana.
Acqua Alta