Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Aš deja sutinku su Nakviša. Labai dar gi gyvūnai "iš po prekystalio" paklausūs, manau ilgai dar nesikeis.
Kaip ir ištisos kankinimų fermos žvėrelių kailiniams.
Ar bandymams su gyvūbais vaistų ir kosmetikos.
Ar paprasčiausiam valgymui.
Visa tai "verda" vienam katile.
Atsakyti

Paradoksas, žmonės už telefoną negaili pinigų, o šuniui, su kuriuo praleis bent 10 metų, gaili.
Papildyta:
Taip, pižonai tokie.
Juk jei neturi tų 600 ar 1500, pilna prieglaudose šunų, ir gerą darbą padarai, ir pinigų tiek neleidi. Bet va, norisi gi alia veislinio...

Mano kolegės dukra turi jorkutį.Žinoma be dokų.Šuniukui gal du metai, ligų rinkinys.Problemos su virškinimu,laikysena kažkokia invalidiškai.Pinigų sukišta tiek,kad jau seniai būtų jorkas su dokais išėjęs.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 09 06, 19:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72702345" data-time="1599411364"><div><p>Paradoksas, žmonės už telefoną negaili pinigų, o šuniui, su kuriuo praleis bent 10 metų, gaili.
Papildyta:
Taip, pižonai tokie.
Juk jei neturi tų 600 ar 1500, pilna prieglaudose šunų, ir gerą darbą padarai, ir pinigų tiek neleidi. Bet va, norisi gi alia veislinio...</p></div></blockquote><p>Mano kolegės dukra turi jorkutį.Žinoma be dokų.Šuniukui gal du metai, ligų rinkinys.Problemos su virškinimu,laikysena kažkokia invalidiškai.Pinigų sukišta tiek,kad jau seniai būtų jorkas su dokais išėjęs.
</p>

Jie , deja, mokosi iš savo klaidų...
Atsakyti

Aš deja sutinku su Nakviša. Labai dar gi gyvūnai "iš po prekystalio" paklausūs, manau ilgai dar nesikeis.
Kaip ir ištisos kankinimų fermos žvėrelių kailiniams.
Ar bandymams su gyvūbais vaistų ir kosmetikos.
Ar paprasčiausiam valgymui.
Visa tai "verda" vienam katile.

Kodėl taip manai?Keičiasi, ir dar kaip viskas  keičiasi.Tik gal ne taip greitai.Auga pažangus,kitaip mąstanti jaunimas.

Kaime jau mažai kur pamatysi šunį prisegtą prie būdos.Arba voljere būna,arba uždaroje valdoje laksto.

Atsakyti
Aš irgi manau ir matau, kaip keičiasi. Dar bene prieš 10 metų visi šunų š..us palikdavo ir galvos nesukdavo, o dabar tai daro kur kas mažiau.
Keičiasi ir kitais aspektais.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 06, 20:28)
Aš irgi manau ir matau, kaip keičiasi. Dar bene prieš 10 metų visi šunų š..us palikdavo ir galvos nesukdavo, o dabar tai daro kur kas mažiau.
Keičiasi ir kitais aspektais.

Šuns šūdų rinkimas niekaip neatspindi šunų gerovės. biggrin.gif
Nebent gali išvest, kad sąmoningas aplinkai žmogus greičiau nesielgs kaip brudas ir su šunimis.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 09 06, 20:21)
<p>Kaime jau mažai kur pamatysi šunį prisegtą prie būdos.Arba voljere būna,arba uždaroje valdoje laksto.
</p>

Kaime vis dar normalu palikti pieną maišytą su žiurknuodžiais. Šunys vis dar prie būdos.
Apie tai, kad karves ne kartą gaudžiau nuo grandinės nutrūkusias - pasakojau ne kartą.
Apie arklius supančiotomis kojomis galime pakalbėti.
Kai važiuoju ryte iš sodybos link miesto ko tik nematau.

Geležinės kamanos, kurios lauždavo žandikaulį ir žvaigždiniai pentinai dingo iš jojimo tik prieš gerus 10 metų. Sutinku buvusiu jojikų, kurie vis dar nesupranta, kad arklį galima valdyti tik kojomis ir svorio permetimu. Dar pati pamenu, kad stekas buvo vienas iš geriausių raginimo įrankių. Ir tada buvo normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 06 rugsėjo 2020 - 20:04
QUOTE(mylimuke! @ 2020 09 06, 19:59)
Šuns šūdų rinkimas niekaip neatspindi šunų gerovės. biggrin.gif
Nebent gali išvest, kad sąmoningas aplinkai žmogus greičiau nesielgs kaip brudas ir su šunimis.

Kalbu apie žmonių sąmoningumą. Tai keičiasi
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 06, 19:25)
Ne iš karto, bet pamsžu suvoks žmonės, kad pirkdami be dokų yra dauginimo skatintojai ir šlykštynės

biggrin.gif biggrin.gif pasakė ta, kuri seną šunį išpašalvonino iš namų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 09 06, 21:06)
Kalbu apie žmonių sąmoningumą. Tai keičiasi

As irgi viliuosi, kad dabartine situacija, atkreips i save demesi, privers susimastyti bent dali zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 09 06, 21:23)
As irgi viliuosi, kad dabartine situacija, atkreips i save demesi, privers susimastyti bent dali zmoniu.

Neatkreips. Trumpalaikis efektas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 09 06, 20:33)
Neatkreips. Trumpalaikis efektas.

Vistiek kažkiek paveiks. Nulinė tolerancija daugintojams IR jų gyvūnų pirkėjams, kad būtų gėda
Atsakyti