Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Matai kame esme. Reik, kad visi viesumoj butu uzsidenge nosis. Kuo tai ne esme. Tiesiog nieks neciaudes, tai nebus ore to brudo ir neuzsikretinesim :)

bet kuriuo atveju tai yra apsauga. Uzsikretusiuju ne visi seimos nariai uzsikrecia. Reiskia, priklauso, nuo papuolusiu virusu gausos. Kauke po ejimo i lauka reik ismest, arba isskalbt ir islygint karstai.

Intemora, nesvarbu, kad vyras dirba. 

gal butent ne nuo jo uzsukresi, o nuo kokio zmogaus pardej.Kuo maziau galimybiu uzsikrest, tuo daugiau sansu neuzsikrest. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 03 23, 18:21)
<p>Tada tai veiks</p>

Abejoju
Atsakyti

Nu tai ainaš darau ką galiu.reiks ir su triusikais vaikščiosiu.bet niekaip negaliu jaustia saugi,kai yra žmogus ,kuri būna su daugybe žmonių kasdiien.gal jiems ten ką sugalvos,kaukes dalins.

Atsakyti

Nežunau nežinau.aš toj pardėj žmonių baidausi.ratais apeinu ir jų mažai būnaa ten kur mes perkam.

Atsakyti

bet jei jie buna kur pakoseje, tai skraido  viskas. Kauke ir akiniai padetu. 

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 18:36, parašė: bet jei jie buna kur pakoseje, tai skraido viskas. Kauke ir akiniai padetu.
Nu visko gali būt.tai aš gi su akiniass.😁 Nežinau.pagalvoaiu ketvirtadienį.tada planuoju pirkimo procedūrą.🙄😁
Atsakyti

Intemora, dabar nei vienas nera saugus. Nebent uzsidarytumet vienkiemy ir nei vieno zmogaus neileistumei ir patys neiseitumet.

Bet vistiek visada uzsikrecia tik dalis zmoniu. Todel visi bandysim laime neuzsikresti. 

Atsakyti

Nu visko gali būt.tai aš gi su akiniass.😁 Nežinau.pagalvoaiu ketvirtadienį.tada planuoju pirkimo procedūrą.🙄😁

geriau butu platus akiniai nuo saules. As tai turiu tikrus apsauginius. 

Atsakyti

Abejoju

Nu, jei visi su kaukem gi niekas neapciaudes :) logika tokia

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 03 23, 19:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72634653" data-time="1584980698"><div><p>Abejoju</p></div></blockquote><p>Nu, jei visi su kaukem gi niekas neapciaudes smile.gif logika tokia</p>

Gali parnešti artimas
Atsakyti

Esme, kad visi visur apart namu butu su kaukem ir pirstinem (pardese, viesose vietose, parkuose, darbuose, kur yra kitu zmoniu). Tada veiks

Atsakyti

Gali parnešti artimas

Gali ir plyta uzkrist. Bet jei nevaiksciosi po apgriuvusiais balkonais, tikimybe daug mazesne. 

Atsakyti