Aš tai lovoj su šune, kažką skaitinėju, žiūrinėju. Šampę rytoj gersiu. Mamai 70 ❤
Rimtas jubiliejus, sveikinimai ir sveikatos jai!!! 🥂
Aš tai niekaip nevakaroju, tiesiog guliu lovoje su kompu. Ieškau kokio serialo, pabaigiau Versalį, kuris patiko, ieškau kokio nors istorinio kostiuminio, bet dar neradau. Užsikabliavau ant tų istorinių, nors tas istorinis atitikmuo juose būna minimalus.
Arba kokio detektyvinio.
Dieda su žuvimis išvariau iš namų, skuta žuvis pievoje su prožektorium ant kaktos.
Dieda su žuvimis išvariau iš namų, skuta žuvis pievoje su prožektorium ant kaktos.
Nu tu ziauri, lyg vietos namie ner, zvengiu, isivaizduodama vaizda
Paskambino namo pirmininke, sake, eit anksciau gult, bo ryt neissimiegosiu, bo nuo 10 statybininkai uz langu duosis, del geru oru nutare dirbt per iseigine
O uzvakar, pasirodo, buvo vagiami pastoliai 4 nakties, tai sian signalke ivede teritorijoj. Kai prades kaukt vidury naktu
Nu tu ziauri, lyg vietos namie ner, zvengiu, isivaizduodama vaizda
Žinok, jis toks atgrubnagis, paskui aš tų žvynų randu visur, ant užuolaidų, ant sienų, langų. Sakiau rinktis, garažas ar laukas, išėjo į lauką. Dar maniakas, šiandien 8 val. žvejojo, nevalgės, negėręs. Rūpėjo kažkokią spec. žuvį pagauti, neprimenu pavadinimo.
Žinok, jis toks atgrubnagis, paskui aš tų žvynų randu visur, ant užuolaidų, ant sienų, langų. Sakiau rinktis, garažas ar laukas, išėjo į lauką. Dar maniakas, šiandien 8 val. žvejojo, nevalgės, negėręs. Rūpėjo kažkokią spec. žuvį pagauti, neprimenu pavadinimo.
Tai muset nepagavo tos specialiosios?
Šeškiuks jau deda i aki? Išsimiegi, Lavinax?
Pučia jau į akį, jau kartą ir pavalgyt spėjo miego metu 🤭 buvom svečiuose vakare, tai grįžtant mašinoj ir užmigo, pavyko sėkmingai perkelti.
Išsimiegot tai nelabai, tenka keltis kokius 5 kart per naktį. Kokius 3 kart valgo, o dar būna šiaip užsiverkia, tai einu soskę įdėt. Kartais būna ir blogiau, kai tenka imt į rankas ir supt, bet nėra tai dažnai...