Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai paro ta laminata. 

Atsakyti

Tai paro ta laminata. 

Parodysiu.man akimis ne kažkoks ypatingas.

Atsakyti

Nu ten tipo ,kaip medis nupjautas.imitacija.

Atsakyti

Atsakyti

Vau, sviesus, man labai grazus.  :didis:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Rgs 2020 - 16:14, parašė: Vau, sviesus, man labai grazus. :didis:
Tai vat ir galvoju,kodėėėl?Taigi visai gražus.
Atsakyti

Nezinau. Skonio reikalas. Man patinka tik sviesus. O siu rastas fainas. 

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Rgs 2020 - 16:54, parašė: Nezinau. Skonio reikalas. Man patinka tik sviesus. O siu rastas fainas.
Tai kai aš aš pamačiau,tai ir iškart pasakiau,kad šitas.Mes buvom grindų dangų parduotuvėj..ten salės.ėĖau ėjau ,visi man jau jie vienodi pasidarė.ir bac šitą pamačiau.Ir dar ėjau,bet jau žinojau,kad grįšiu.
Atsakyti

Apsiliuobem troba, tai ryt bus manikiuro ir nieko neveikimo diena. Diedas resrartins mazaji akvariuma, prisipirko sian juodo grunto, kazkokiu akmenu, dar kazkokiu macharaju, tai jau ryt maniakiskai tupines apie ta akvariuma visa diena. 

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Rgs 2020 - 19:19, parašė: Apsiliuobem troba, tai ryt bus manikiuro ir nieko neveikimo diena. Diedas resrartins mazaji akvariuma, prisipirko sian juodo grunto, kazkokiu akmenu, dar kazkokiu macharaju, tai jau ryt maniakiskai tupines apie ta akvariuma visa diena.
Šiaip patinka man tie akvariumai,visai norėčiau..Bet nėr kam prižiūrėt.
Atsakyti

Šiaip patinka man tie akvariumai,visai norėčiau..Bet nėr kam prižiūrėt.
Reikia megti tai daryti. Dukra savo trisdesimtmecio proga nori kampinio akvariumo. Tai spakaina, visi dovanosim vokelius.  Ji yra turejus toki maziuka, kai dar LT gyveno. Veziukus augino, serdavo pincetu saldyta zuvim. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 19 rugsėjo 2020 - 18:43

Bet paskui tie veziukai tycharia naktim visas zuvytes ispjove :D​ 

Atsakyti