Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 28 Rgs 2020 - 17:23, parašė: Dar 1 su žvake stovi 🤣
Skiedalus per km užuodžiu.
Atsakyti

Penktadieni atidaviau nuomota masina. Turejo musiske grazint. Bet...kazkokia detale bloga ir negrazino. Kada neaisku. Blt, negalu....
Siand su Boltu varem iki poliklinikos, tai telefona sugebejau palikt biggrin.gif
Dabar galvos skausmas kaip atsiimt biggrin.gif
Papildyta:
Madam, idek foto.

O, kad klausimu nekiltu, tai su kokiu mandru savo batu fone smile.gif

Nzn kiek tu vairuoji, bet jei tik iki poliklinikos ar parduotuvės, tai boltas pigiau išeina nei sava auto. Ir nereikia sukt galvos dėl remonto, kuro, draudimo, etc. Aš db kai atidaviau savo mašiną buvusiam darbui, supratau kad man is vis jos nereik. Nes tolimoms kelionėms pasidalinam su MB ( o laisvalaikiu aplamai visur kartu), o vietoj arba pėsčiomis arba dviračiu arba bolt užtenka. Paskaičiavau kad neverta kol kas investuot į mašiną, nes bele kokio grabo nenoriu

Atsakyti

Neviriau, Intemora, neviriau. Skaniai privalgėm daba su francūzka bulka. Dar induks liko, galiu atsiųst.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 28 Rgs 2020 - 17:36, parašė: Neviriau, Intemora, neviriau. Skaniai privalgėm daba su francūzka bulka. Dar induks liko, galiu atsiųst.
A tu nesiųsk.kam man tavo fantazijos?😁 Kai kas nors valgo baltą mišrainę,taip tu iš kart jos turi,ar paštetą ar namą ar kelionę,pyst ir yra,tik kas nors ką nors,taip ir tu.va taip ,mygom.
Atsakyti
Na, man tai viskas logiska, nes pati saldiklyje turiu as tu kepenu. Ir jos siaip gan greit atyla.
Atsakyti

Ir triju menesiu vokieciu k. kursai iskart pasirode  lankyti visai neseniai, kai kazkuri parase, kad reiktu anglu pasimokyt :D​ 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 28, 17:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72712282" data-time="1601302906"><div><p>Penktadieni atidaviau nuomota masina. Turejo musiske grazint. Bet...kazkokia detale bloga ir negrazino. Kada neaisku. Blt, negalu....
Siand su Boltu varem iki poliklinikos, tai telefona sugebejau palikt vartotojo įkelta nuotrauka
Dabar galvos skausmas kaip atsiimt vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Madam, idek foto.

O, kad klausimu nekiltu, tai su kokiu mandru savo batu fone vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nzn kiek tu vairuoji, bet jei tik iki poliklinikos ar parduotuvės, tai boltas pigiau išeina nei sava auto. Ir nereikia sukt galvos dėl remonto, kuro, draudimo, etc. Aš db kai atidaviau savo mašiną buvusiam darbui, supratau kad man is vis jos nereik. Nes tolimoms kelionėms pasidalinam su MB ( o laisvalaikiu aplamai visur kartu), o vietoj arba pėsčiomis arba dviračiu arba bolt užtenka. Paskaičiavau kad neverta kol kas investuot į mašiną, nes bele kokio grabo nenoriu</p>

Tai neverta man atskira masina, o ta nuomota naudojau. Vaziavom iki sodybos bent 4 kartus. Mb kartais iki sklypo. Vaika iki darzo ir siaip kokiais reikalais. Na, man iki "darbo" kartais.
Atsakyti

O tai tb neturi savo masinos? Ar tu čia jo sulaužei? 😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 28 rugsėjo 2020 - 17:11

Amadėja*, 28 Rgs 2020 - 18:06, parašė: Na, man tai viskas logiska, nes pati saldiklyje turiu as tu kepenu. Ir jos siaip gan greit atyla.
Tai labai paviršutiniška logika.
Atsakyti

Ir triju menesiu vokieciu k. kursai iskart pasirode  lankyti visai neseniai, kai kazkuri parase, kad reiktu anglu pasimokyt :D 

Nu koks tau skirtumas? 🤣

Atsakyti

GAILE*, 28 Rgs 2020 - 18:11, parašė: Nu koks tau skirtumas? 🤣
Šlanga tu šlanga.niekam niekur jokio skirtumo.tiesiog skiedalai ir tiek. Kai dėl arklio tai tris dienas įrodinėji,kai skiedalai akivaizdūs,tai kam koks skirtumas.arklys lrieš 30metų juo labiau jokio skirtumo.
Atsakyti

Aš labai atsiprašau, bet šį kartą Intemora mane pribloškė...

Atsakyti