ta vakarine fotkese atrode labai prastai. Kai paziurejau video, pasirode visai nieko. Bet jos vietoj, vistiek taip nesirengciau, nes galima daug geriau, ir labiau pritaikyt jos figurai.
Jo, stoikute praktiskai visur. As ziurejau video, tai ten ta vakarine visai nieko, ji tokia krentancios medziagos. [url="https://www.tv3.lt/m/naujiena/zmones/1060967/nausedos-macrona-ir-jo-zmona-pakviete-iskilmingos-vakarienes-pirmoji-prancuzijos-ponia-suspindo-elegancija"]https://www.tv3.lt/m/naujiena/zmones/1060967/nausedos-macrona-ir-jo-zmona-pakviete-iskilmingos-vakarienes-pirmoji-prancuzijos-ponia-suspindo-elegancija[/url]
Kad ji visai liekna.nei koks pilvas išsikišes,nei ką,bet rengia ją kažkaip bobiškai.vat toks stilius_bobiškas.
Kad ji visai liekna.nei koks pilvas išsikišes,nei ką,bet rengia ją kažkaip bobiškai.vat toks stilius_bobiškas.
Sutinku. Jos kojos gražios, kodėl jai parenka tokį ilgį, nesuprantama.
Pinotija, 29 Rgs 2020 - 17:31, parašė: Sutinku. Jos kojos gražios, kodėl jai parenka tokį ilgį, nesuprantama.Aha,kristij rašė apie protokolą,bet makronienės suknios trumpos.Dianai irgi reiktų,taip, ji ne sudžiūvėlė,bet iškart grakščiau atrodytų,nes turi gražias kojas.
O su ta mėlyna suknia,tai pvz įsivaizduoju kokią Keit Midleton,nes ji labai kūda,tai kitaip kristų.
Tos Dianos figura labai panasi i mano. Platus peciai, papai yra, liemuo neisreikstas, sikna yra, blauzdos normalios. Tik as smulkesne is paciu kaulu. Tai vat ziuriu i ja, ir matau, kaip atrodyciau. Ir blogai atrodyciau su jos melynaja. Ir tas ilgis, nors madingas, bet tinka aukstiems pagaliukams, o ne normalaus sudejimo bobikems.
Intemora parase mano minti tuo paciu metu
Netyčia aš tas foto abiejų ponių iš muziejaus pamačiau, netikėtai, ir stuktelėjo mintis, kad kažkos nevykęs kaubojus stovi šalia ponios, atseit asmens sargybinis. Na, negalima skrybėlės su kauke derinti, nu dievaži Zorro...
Netyčia aš tas foto abiejų ponių iš muziejaus pamačiau, netikėtai, ir stuktelėjo mintis, kad kažkos nevykęs kaubojus stovi šalia ponios, atseit asmens sargybinis. Na, negalima skrybėlės su kauke derinti, nu dievaži Zorro...
Taip. Man irgi skrybeles nereikejo. Ir prasta kostiumelio nedziaga, kelnes staigiai issitampe. Nu blin, nesuprantu...
Taip. Man irgi skrybeles nereikejo. Ir prasta kostiumelio nedziaga, kelnes staigiai issitampe. Nu blin, nesuprantu...
Ar gali būti taip, kad ji neturi jokios rengėjos, pati ką sugalvoja, tą ir rengiasi. Nes, nu kažko blatno ar madingo vaikymasis, tik labai nevykusiai..
Pinotija, 29 Rgs 2020 - 19:36, parašė: Ar gali būti taip, kad ji neturi jokios rengėjos, pati ką sugalvoja, tą ir rengiasi. Nes, nu kažko blatno ar madingo vaikymasis, tik labai nevykusiai..Nu rašė kažkada apie kažkokias rengėjas.ar rengėją.