Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

pinot, jei tau rodo 164, ko gero nesi nusistacius valiutos eurais ir tau rodo doleriais

Atsakyti

siandien robotas 143,69 man kainuoja :D. uzsakiau sunui dovanu

Blyn aš irgi noriu :D nes dabar kasdien traukiu iš spintos siurblį ir bružuoju. Reiks su mb aptarti, gal reikia pagaliau ir mums nusipirkti 🤔🙄

Atsakyti
O ,greitai jus emet kinams uz korona dekot ir jiems babkes uz chlama siust. biggrin.gif
Na bet jusu valia.
Atsakyti

Blyn aš irgi noriu :D nes dabar kasdien traukiu iš spintos siurblį ir bružuoju. Reiks su mb aptarti, gal reikia pagaliau ir mums nusipirkti 🤔🙄

Tau tai labiausiai is visu reikia. 

Atsakyti

O ,greitai jus emet kinams uz korona dekot ir jiems babkes uz chlama siust. biggrin.gif
Na bet jusu valia.

Mes nekerstingi, motin. Nepavydek, bo ne chlamas. 

Atsakyti
As va pasteta apgreidinau.
Dabar darau kaip rulona. Dvispalvi. Vienas sluoksnis ukrainietiskas lasiniu pastetas ,antras kepenine. Dar gavau aviu zarnoku. Bus zelcas. Mona ,skaaannnuuu...
Atsakyti

Na bet jusu valia.

nu koki chlama. liuks daiktas uz prieinama kaina. va i-life robota is ali jau antri metai turiu ir namie kasdien naudoju. geriu geris, niekas nesugedo, jokiu problemu nebuvo, net batarke vis dar veikia kelias valandas

Atsakyti

ka cia dar aptarti :D. ne jis gi kasdien bruzuoja  :laugh:​ 

Atsakyti

As va pasteta apgreidinau.
Dabar darau kaip rulona. Dvispalvi. Vienas sluoksnis ukrainietiskas lasiniu pastetas ,antras kepenine. Dar gavau aviu zarnoku. Bus zelcas. Mona ,skaaannnuuu...

Skonis yra vienas dalykas, o kaip dėl sveikatos? :)​ 

Atsakyti

nu koki chlama. liuks daiktas uz prieinama kaina. va i-life robota is ali jau antri metai turiu ir namie kasdien naudoju. geriu geris, niekas nesugedo, jokiu problemu nebuvo, net batarke vis dar veikia kelias valandas

Aš labai susigundžius buvau, nes mano končita jau taisyta ir eina į pabaigą, atlaikė 4 metus. Bet buvo garantinis taisymas, dar pratęsta garantija, tai bent 3 metus nieko nekainavo. Tiesa, batareikę jau esu pirkus naują, nes garantija neapima.

O čia jei suges, tai arba išmesti, arba mokėti pinigus brangiau nei pats daiktas. Dar atsiliepimus paskaičiau, tai ne visiems taip pasisekė, kaip tau.

Atsakyti

Turėk galvoje, kad tik brangesni siurbliai robotai siurbia galingiau. Tai kartas nuo karto  teks trauks ir tikrą siurblį. Šitie robotukai yra  kasdieniniam tvarkos palaikymui, nesiurbia nei grindjuosčių, nei kažko kito,  tik plokštumas. 

Man tiko, nes aš alergiška dulkėms, bet dulkės nebūtina ant grindų būna.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 09 30, 11:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72713050" data-time="1601458506"><div><p>As va pasteta apgreidinau.
Dabar darau kaip rulona. Dvispalvi. Vienas sluoksnis ukrainietiskas lasiniu pastetas ,antras kepenine. Dar gavau aviu zarnoku. Bus zelcas. Mona ,skaaannnuuu...</p></div></blockquote><p>Skonis yra vienas dalykas, o kaip dėl sveikatos? smile.gif​ </p>

Cia rytai ,ne vakarai. Ir musu cholesterinas normose,nes visa vasara nevalgem beveik jokios mesos. Dabar atveso ,galejom kiaule nusipirkt ir pasipjaut.
Ir isvis, cia viskas kitaip. Pas mus per televizoriu tie garsenybes shefai rodo kaip vyna ir distiliatus patiems issivirt ,beigi eteryje degustuoja gausiai. Laukiniai rytai , sorry occidentas. Nepad biggrin.gif uskit tik is pavydo
Atsakyti