Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai šiaip nelinkusi labai ginčytis dėl pvz kokio remonto,,pirkinių ,išvykų ar filmų,nes iš esmės man ne taip jau svarbu.

Bet yra dalykų kuriuos aš  darau kaip noriu ir nieks man nnepaprieštaraus.

Tai maistas,rūbai,mano laisvė,sm ar filmai.nes čia aš noriu daryt kaip noriu ir ko noriu.

O ten jei pv renkamės spalvą dažų, ir renkamės iš pasirinktų,visada sutinku su juo dėl sprendimo.nes iš esmės,vistiek daugiau mažiau išsirenkam  kas man patinka,o jei ten ar šviesiau ar tamsiau ,tai tegul jaučiasi šeimos galva.😁😁😁

Atsakyti

Man tai nestringa dabar, dieną tai nžn kaip buvo. Bet vakar tai striginėjo. Klaidą kažkokią metė.

Intemora, tai kažkaip reiks atsisukt tau 😄

Atsakyti

O vat dėl spalvų, atspalvių, raštų, derinimo visokių aksesuarų, formų, tai aš jau noriu, kad būtų, kaip aš noriu. Nors yra 50\50. Nes vonią dabar remontuojam, tai pvz klozeto forma MB labai svarbi buvo, o man absoliučiai dzin. Kad ir pastatomas. O jis - kad būtinai kabantis, kad įmontuotas į sieną, kad vidus ten kažkoks būtent toks. Man tai dzin. Bet pvz dušo forma, ar kranas koks, jau bendro susitarimo ieškom. Ir randam. Nebuvom susipykę. Manau, mes iš esmės sutariam. Panašiai įsivaizduojam. Dėl ko labai džiaugiuosi.

Atsakyti

Mes visada  tariames, bet as kokiais 90 proc. įtikinu, kad mano variantas pats geriausias :D​ 

Atsakyti

Kada man svarbu, aš irgi įtikinu. Bet kur visai nenusimanau, nelendu. Šiaip kai kuriose srityse moterys praktiškesnės už vyrus.

Va, sienų spalvos tai jau niekam neleisčiau parinkti. Blogai jausčiausi, jei ne mano skonio.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 09, 18:57)
<p>Kada man svarbu, aš irgi įtikinu. Bet kur visai nenusimanau, nelendu. Šiaip kai kuriose srityse moterys praktiškesnės už vyrus.</p><p>Va, sienų spalvos tai jau niekam neleisčiau parinkti. Blogai jausčiausi, jei ne mano skonio.</p>

Visada sutariam, kaip aš noriu ax.gif
Atsakyti

Aš tai šiaip nelinkusi labai ginčytis dėl pvz kokio remonto,,pirkinių ,išvykų ar filmų,nes iš esmės man ne taip jau svarbu.

Bet yra dalykų kuriuos aš  darau kaip noriu ir nieks man nnepaprieštaraus.

Tai maistas,rūbai,mano laisvė,sm ar filmai.nes čia aš noriu daryt kaip noriu ir ko noriu.

O ten jei pv renkamės spalvą dažų, ir renkamės iš pasirinktų,visada sutinku su juo dėl sprendimo.nes iš esmės,vistiek daugiau mažiau išsirenkam  kas man patinka,o jei ten ar šviesiau ar tamsiau ,tai tegul jaučiasi šeimos galva.😁😁😁

Tai kaip cia del tu filmu 😁

Atsakyti

Vaikui 2 sav.nuotolonis, del susirgusios mokytojos kazkokios.

Atsakyti

3 metai vedybu sukaktis. Diedulis klausia, ko nori. Atsakau-kasdieniniu treningu.  :D​ 

Atsakyti

Vaikui 2 sav.nuotolonis, del susirgusios mokytojos kazkokios.

Buvusi grupioke užsikrėtė covidu nuo klientės. Serga lengvai kol kas. Bet Kol nežinojo, užkrėtė kolegę kitam darbe, 60ies m moterį, tai ši Vilniuj gydoma, lb sunkiai serga, pasirašė popierius kažkokiam eksperimentiniai gydymui

Atsakyti

Pas mus alus. Mb sunki savaite...

Masina beveik ok, tik parktronikai neveikia, bet  sutvarkys.

Atsakyti

Buvusi grupioke užsikrėtė covidu nuo klientės. Serga lengvai kol kas. Bet Kol nežinojo, užkrėtė kolegę kitam darbe, 60ies m moterį, tai ši Vilniuj gydoma, lb sunkiai serga, pasirašė popierius kažkokiam eksperimentiniai gydymui

Va cia baisu...

Mums tai jausmas, kad aplink tie virusai.

Tiek, kad gerai kolkas aplink..

Atsakyti