Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šiandien ir aš susidūriau su ta koronos nesamone. 

Vaikui planinis vizitas turėjo būt, skiepai ir t.t. 

Kadangi sirgo, konsultavausi su gydytoja internetu, tad ji žinojo, kad sirgo.

Jau ruošiamės šiandien važiuot, skambina. Negaliu priimt, kadangi jūs sergat. Kaip tai, nu tokia tvarka. Tai sakau segantiems ir reikia gydytojo, o ne sveikiems. Nu žodžiu pasiginčyjom kurį laiką ir vos ne vos sutiko priimt, bet jau pikta buvau 😁

Atsakyti

Bet nesiskiepijot? 

Atsakyti

Nu kaip, nebebijot kovido?  :D

Kai atsimenu, kaip del vieno atvejo drebinom visos, o dabar simtai eina ir ka... 

Pinot negirdet, kiba serga? 

Man labiausiai buvo baisu kol niekas neaisku.

Atsakyti

Bet nesiskiepijot? 

Ne, kitai savaitei skiepus nukėlė.

Atsakyti

Nebežinau ar bijau.pripratau prie tos būsenos,jau atrodo normalu bijot.

Atsakyti

Nebežinau ar bijau.pripratau prie tos būsenos,jau atrodo normalu bijot.

Man jau atrodo normalu tas virusas. Susirgsiu, tai susirgsiu, tikiuosi pasveikt. 

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Spa 2020 - 21:41, parašė: Man jau atrodo normalu tas virusas. Susirgsiu, tai susirgsiu, tikiuosi pasveikt.
Ai,kad nežinau. Kartais atrodo,kad gal nieko,daug kas serga ir pasveiksta,o kartais,ką žinau,gal kokia sunki forma.tai tada bijau,kai taip galvoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 spalio 2020 - 20:46

Ai,kad nežinau. Kartais atrodo,kad gal nieko,daug kas serga ir pasveiksta,o kartais,ką žinau,gal kokia sunki forma.tai tada bijau,kai taip galvoju.

Ir man panašiai. Kartais atrodo galėtumėm greičiau persirgt. Bet tada pagalvoju, kad galim kuris ir numirt. Ir tada visai nebenoriu. 

O dar ir tas, kad persirgus galima po to ir vėl susirgt.. 

Nelabai čia kokia situacija su tuo kovidu.

Atsakyti

LavinaX, 19 Spa 2020 - 21:59, parašė: Ir man panašiai. Kartais atrodo galėtumėm greičiau persirgt. Bet tada pagalvoju, kad galim kuris ir numirt. Ir tada visai nebenoriu. O dar ir tas, kad persirgus galima po to ir vėl susirgt.. Nelabai čia kokia situacija su tuo kovidu.
Tai va kaip toj dainoj. Nei pirmyn ,nei atgal.🙈 Kažkur skaičiau,kad jei ką ,tai reik gert daug daug arbatų.tai visokių mėtų ir čiobrelių perku .

Atsakyti

Oi, kaip as tu arbatu nemegstu.... 

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Spa 2020 - 22:48, parašė: Oi, kaip as tu arbatu nemegstu....
Nu.žinai,kai reiktų kibirais mauktum.🤣
Atsakyti

Ir man panašiai. Kartais atrodo galėtumėm greičiau persirgt. Bet tada pagalvoju, kad galim kuris ir numirt. Ir tada visai nebenoriu. 

O dar ir tas, kad persirgus galima po to ir vėl susirgt.. 

Nelabai čia kokia situacija su tuo kovidu.

Plius liekamieji reiskinisi. Skaiciau atsiranda net lengvai persirgus, o islenda po kurio laiko

Atsakyti