Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šiandien dariau vištienos suktinukus su slyvom, bet kažkaip tos slyvosužgožė visus kitus skonius ir kažkaip nuo jų per saldu buvo. 

Atsakyti

Ateinantį savaitgalį rezervavau staliuką restorane, pasikviečiau artimiausius žmones, mamą savo už auklę pabūti. 

Bet ta korona taip įsibėgėja, kad gali ir karantiną paskelbt, o jei ir nepaskelbs nežinau ar nepabūgsiu...kažkaip nejauku.

Atsakyti

LavinaX, 23 Spa 2020 - 19:30, parašė: Ateinantį savaitgalį rezervavau staliuką restorane, pasikviečiau artimiausius žmones, mamą savo už auklę pabūti. Bet ta korona taip įsibėgėja, kad gali ir karantiną paskelbt, o jei ir nepaskelbs nežinau ar nepabūgsiu...kažkaip nejauku.
O kokia proga? Vyras šašlus jepė,aš tai nesulaykiau ir nesąmonių priėdžiau. Sūrio lazdelių,vaflių,riešutukų,bulkutę .
Atsakyti

O kokia proga? Vyras šašlus jepė,aš tai nesulaykiau ir nesąmonių priėdžiau. Sūrio lazdelių,vaflių,riešutukų,bulkutę .
Savo gimtadienio 😆

Aš laikausi dietos ir taip pusė velnio sekasi, bet būna nutrūkstu nuo grandinės, tai va kabanosius su baronkom ką tik rupšnojau 🤭🤭🤭

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 23 spalio 2020 - 18:37

Mes visada velai valgom. Desreliu astuonkojai du keptom darzovem, greitas maistas. Dar buvau Senukuose, papirkau vazonu, nes trim procentu akcija, dar dvi fitonijas mazas nugriebiau. Myliu augalus su rausvais, ar violetavais lapais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 23 spalio 2020 - 18:50

Aš irgi šiandien į senukus važiavau. Dieną, nu bet žmonių tai jomajo. Ir aišku daugybė genijų nusmauktom kaukėm, o ką jau kalbėt apie atstumo laikymąsi kasose 😡

Garbės man tai nedaro, bet neatlaikė nervai, kol vienų debilais neišvadinau, tol nesiteikė atsitraukt, tiesiog lipo iš nugaros. Bet buvo toks jausmas, kad aš viena bamdžiau stovėt kaip ten sužymėta, kiek aplink dairiausi visi susispaudę 🥵

Atsakyti

O ko tau sunki savaitė,Amadėja?

Aš tai kokteiliuką su brendžiu ir granatų sultimis, tuoj ledynmetį žiūrėsim per naują teliką.tai reik rimtai aplaistyt.🙂

Dirbau po 8-10 val, plius mazo darzas,  didzkio nuotolinis, visa namu ruoša, i pardes, valgyt padary.. ir dar ryt dirbu.

Atsakyti

Šiandien dariau vištienos suktinukus su slyvom, bet kažkaip tos slyvosužgožė visus kitus skonius ir kažkaip nuo jų per saldu buvo. 

Ju reik nepadsugint arba kokio cesnako det nemazai

Atsakyti

Tai ką penktadienio vakarą? 🙄🤔

Priedem midiju su ančiuviais, dabar vyną liurlinam prie TV. Verkia mano sporto salė 😂

Atsakyti

Amadeja, tai jau dirbi? 

Atsakyti

Amadėja*, 23 Spa 2020 - 19:55, parašė: Dirbau po 8-10 val, plius mazo darzas, didzkio nuotolinis, visa namu ruoša, i pardes, valgyt padary.. ir dar ryt dirbu.
Tai kada čia įsidarbinai? Ir nepapasakojai? Kur?
Atsakyti

Aš irgi šiandien į senukus važiavau. Dieną, nu bet žmonių tai jomajo. Ir aišku daugybė genijų nusmauktom kaukėm, o ką jau kalbėt apie atstumo laikymąsi kasose 😡

Garbės man tai nedaro, bet neatlaikė nervai, kol vienų debilais neišvadinau, tol nesiteikė atsitraukt, tiesiog lipo iš nugaros. Bet buvo toks jausmas, kad aš viena bamdžiau stovėt kaip ten sužymėta, kiek aplink dairiausi visi susispaudę 🥵

Tą patį patyriau Snd maximoj

Dirbau po 8-10 val, plius mazo darzas,  didzkio nuotolinis, visa namu ruoša, i pardes, valgyt padary.. ir dar ryt dirbu.

Įsidarbinai?

Atsakyti