Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Baik ,cia ka tik idomu pasidare,o tai net traktorininkas atvaziaves darzo apart klause ar koronos neturim , nieko kito gyvenime atrodo neber ,tik tas virusas. Tegu eina tik.

Nu taip, mums kaulas 😀. Bet man mistika kaip šeimos moterys daro tokias nesąmones. Ir dar būdamos finansiškai priklausomos nuo vyro, su mažais vaikais be savo gyvenamo ploto. Nu visai nelogiškas elgesys 

Atsakyti

As tai puikiai mokeciau, ir dar gerai laika praleisciau. Tik noro neber, senatve...  :unsure:

Geriau ant sopkes.. 

Atsakyti

Nu taip, mums kaulas 😀. Bet man mistika kaip šeimos moterys daro tokias nesąmones. Ir dar būdamos finansiškai priklausomos nuo vyro, su mažais vaikais be savo gyvenamo ploto. Nu visai nelogiškas elgesys 
Taigi vyras leidzia. Gal cia ju toks seksualinis dirgiklis. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 24 spalio 2020 - 17:26

Tai as ir taip niekur neinu, jokiu kontaktu apart tu keliu vaiku, o mazi vaikai pats saugiausias segmentas.

Nu tai gi ten kažkaip gi kitaip.bent jau aš taip supratau.

Ten pas juos biški galima ,su saiku.

Atsakyti

As tai puikiai mokeciau, ir dar gerai laika praleisciau. Tik noro neber, senatve...  :unsure:

Geriau ant sopkes.. 

O ką ji darytų, jei dabartinis vyras, sužinojęs tokius žygius, nuspręstų skirtis? Vyrams kartais nesvarbu, ar pagulėjo, ar prie vieno stalo pasėdėjo. Linksma, turbūt, būtų su dviem vaikais ir be darbo. Nežinau, nežinau...

Atsakyti

O ką ji darytų, jei dabartinis vyras, sužinojęs tokius žygius, nuspręstų skirtis? Vyrams kartais nesvarbu, ar pagulėjo, ar prie vieno stalo pasėdėjo. Linksma, turbūt, būtų su dviem vaikais ir be darbo. Nežinau, nežinau...

Gi LEIDZIA. 

Jei neleis, tai neis. 

Atsakyti

Nu tegu eina, kas atsitiks, jei prie vieno stalo pasedes. O mums bus apie ka pasneket :D​ 
 Nu tai as cia del jusu ir stengiuosi, kad biski pagyvint sm'a 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 spalio 2020 - 17:29

Amadėja*, 24 Spa 2020 - 18:29, parašė: Nu tai as cia del jusu stengiuosi, kad biski pagyvint sm'a
Tai čia gyvini ,ar tikrai taip yra?
Atsakyti

Taigi vyras leidzia. Gal cia ju toks seksualinis dirgiklis. 

Nu nebent 

Atsakyti

Tai kam tuomet planuot eit su kažkokiu diedu, kuris pati žinai ko nori? Norėtum kad tb taip eitų su kokia moterim?
Man žiauriai patinka kartais pasivaikščioti ašmenimis. Pasitikrini kaip pusiausvyrą laikai :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 spalio 2020 - 17:33

O jei neatlaikysi?kaip vyras reaguotų?

Atsakyti

Nu nebent 
As taip manau.

Amadeja, vaiksciojimas asmenim butu, jei vyras nezinotu. O jei su jo zinia, tai net neidomu. Nebent seksualinis dirgiklis vyrui ir tau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 24 spalio 2020 - 17:38