As tai mirt nesiruosiu,o cia ziuriu jau visos ruosiasi
o jei numirsiu,tai baigsis mano zemiskos bedos,prasides pragariskos ;)
jei pati mirsiu, tai dar pofig, bet gyvent, palaidojus vyra, ar vaikus, tai nelyginama su ekonomika kokia tai...
Nes gal rami del savo darbo vietos esi.Negresia nei zenklus pajamu sumazejimas nei atleidimas.
del darbo vietos rami, taip. Bet pajamos sumazet gali, nors jos ir taip nedideles. Ir vyrui atleidimas negresia. Bet jei ir grestu, visada galima rasti kita darba, kad ir prasta.
Kokioj realybei? Kiek % serga LT? Juokingai mazai,kad kelt tokia masine psichoze..o ir ne mirties nuosprendis ,jei susirgsi,princas Charzas 71m serga ta corona ir jauciasi gerai,neskaitet
?O man svarbu gyvent komfortiskai visa kame 😏 ir pvz jei as esu ipratus eiti i kirpykla,o dabar negaliu tai aisku man diskomfortas 🤔
nu ka, baisu, uzjauciu del kirpyklos
Tegul karantinuojasi rizikos grupei esantys,o sveikiems ir jauniems leist gyvent ☺ As uz naturalia atranka,gamtoj paliegusiu nera 😂 jei bus viskas uzdaryta iki geguzes, niekas nieko nepirks,bankrutuos ir netures darbo zmones..ir taip masiskai,tai cia bus dar blogiau nei susirgus pasveikt..O siaip reikejo anksciau uzdaryt sienas ir neisileist nei savu nei svetimu ir butu ramu pas mus 😉
Mirsta ir jaunesni, jei turi tu pavojingu ligu.