Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai mirt nesiruosiu,o cia ziuriu jau visos ruosiasi smile.gifo jei numirsiu,tai baigsis mano zemiskos bedos,prasides pragariskos ;)

jei pati mirsiu, tai dar pofig, bet gyvent, palaidojus vyra, ar vaikus, tai nelyginama su ekonomika kokia tai... 

Atsakyti

Nes gal rami del savo darbo vietos esi.Negresia nei zenklus pajamu sumazejimas nei atleidimas.

del darbo vietos rami, taip. Bet pajamos sumazet gali, nors jos ir taip nedideles. Ir vyrui atleidimas negresia. Bet jei ir grestu, visada galima rasti  kita darba, kad ir prasta. 

Atsakyti

Kažkiek suprantu kumiko,žmonėms baisu dėl išgyvenimo.visi turi šeimas ,vaikus ir jei gręsia pajamų praradimas, tai gali būt baisiau nei corona.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 27, 10:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kumiko" data-cid="72636797" data-time="1585297389"><div><p>Kas mokescius mazins 🤔 Dabar jau zmones priversti imti atostogas ,o kai nebetures apmokamu,tada varys nemokamu ar prastova. Vaikams vistiek reikia rubus pirkt keiciantis sezonui,o kosmetikos,kremu nebenaudosit? busit baisios ? 😆😉</p></div></blockquote><p>galiu akiu tusa uz du eurus nusipirkt, jokiu parkiu. Be kremo isvis galiu apsieit ir baisi nebusiu, busiu tokia pat. Tau rimtai tai taip svarbu siandieninej realybej? </p>

Kokioj realybei? Kiek % serga LT? Juokingai mazai,kad kelt tokia masine psichoze..o ir ne mirties nuosprendis ,jei susirgsi,princas Charzas 71m serga ta corona ir jauciasi gerai,neskaitet smile.gif ?O man svarbu gyvent komfortiskai visa kame 😏 ir pvz jei as esu ipratus eiti i kirpykla,o dabar negaliu tai aisku man diskomfortas 🤔
Atsakyti

Bsisiau, nei corona tada, kai taves nepaliecia.Kai tave paliecia, tada baisiau nebebuna. 

Atsakyti

Kokioj realybei? Kiek % serga LT? Juokingai mazai,kad kelt tokia masine psichoze..o ir ne mirties nuosprendis ,jei susirgsi,princas Charzas 71m serga ta corona ir jauciasi gerai,neskaitet smile.gif?O man svarbu gyvent komfortiskai visa kame 😏 ir pvz jei as esu ipratus eiti i kirpykla,o dabar negaliu tai aisku man diskomfortas 🤔

nu ka, baisu, uzjauciu del kirpyklos :cray:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 27 Kov 2020 - 10:34, parašė: Bsisiau, nei corona tada, kai taves nepaliecia.Kai tave paliecia, tada baisiau nebebuna.
Kai paliečia pajamų praradimą.tai baisiaune corona.
Atsakyti

Kai paliečia pajamų praradimą.tai baisiaune corona.

baisiau, nei palaidotum vyra, vaika, mama? 

Atsakyti

Tegul karantinuojasi rizikos grupei esantys,o sveikiems ir jauniems leist gyvent ☺ As uz naturalia atranka,gamtoj paliegusiu nera 😂 jei bus viskas uzdaryta iki geguzes, niekas nieko nepirks,bankrutuos ir netures darbo zmones..ir taip masiskai,tai cia bus dar blogiau nei susirgus pasveikt..O siaip reikejo anksciau uzdaryt sienas ir neisileist nei savu nei svetimu ir butu ramu pas mus 😉

Mirsta ir jaunesni, jei turi tu pavojingu ligu.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 27, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kumiko" data-cid="72636800" data-time="1585297571"><div><p>As tai mirt nesiruosiu,o cia ziuriu jau visos ruosiasi vartotojo įkelta nuotraukao jei numirsiu,tai baigsis mano zemiskos bedos,prasides pragariskos ;)</p></div></blockquote><p>jei pati mirsiu, tai dar pofig, bet gyvent, palaidojus vyra, ar vaikus, tai nelyginama su ekonomika kokia tai... </p>

Na taip del sito tai pritariu ,tada nieks nebesvarbu bet mes tai ne rizikos grupei,galima bijot nebent,kad susirgsi,nu bet pasveiksi...tokia logika turi bijoti ir ,kad su masina vaziuodamas uzsimusi ..
Atsakyti

*** Sėlija, 27 Kov 2020 - 10:36, parašė: baisiau, nei palaidotum vyra, vaika, mama?
Čia kaip pažiūrėsi.jei man dabar lieptų pasirinkti ar netekt darbų ar persirgt corona,jaučiu rizikuočiau ta corona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2020 - 10:41

Prie aparatu ir jaunus buna tenka pajungti. Liekamieji reiskiniai plauciuose visal gyvenimui.... Ner nekaltas virusiukas. Nekaltas tik sveikiems vaikams iki mazdaug 14 m.

Atsakyti