Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Amadėja* @ 2020 10 27, 08:43)
<p>Sekmadienį teigiamų testų buvo 14proc.</p>
<p> </p>
<p>Čia yra pyyypiec.</p>
<p>Nes normalu iki 4proc.</p>
<p> </p>
<p>Žodžiu turime rimtą plitimą visuomenėje.</p>

Pac metas eit nuotykiu ieskot ir akiu blizgint , amadeja. Atsiprasau , negaliu susilaikyt.
Atsakyti

Ir dar i teatrą bei kitus kultūros renginius vaikščioti 

Atsakyti

Tai reikėjo i Siemens areną eit :D

Į poliklinikas irgi laikas..nu bet teko. Ką daryt

Atsakyti
Lavinax, su gimtadieniu smile.gif birthday.gif 000552.gif clap_1.gif happybday.gif
Atsakyti

Neserga covidu martele. Naktį sūnus nuvežė į priėmimą, ištyrinėjo nuo visko. Inkstų uždegimas 

Atsakyti

Nu bet tai teisingai ir kalbejo zmones, kad po rinkimu bus karantinas. Kartais samokslu teorijos buna tik izvalgumas. 

Atsakyti

Nu bet tai teisingai ir kalbejo zmones, kad po rinkimu bus karantinas. Kartais samokslu teorijos buna tik izvalgumas. 

Na kol kas tas karantinas tai man nepanašus į karantina. 

Atsakyti

Neserga covidu martele. Naktį sūnus nuvežė į priėmimą, ištyrinėjo nuo visko. Inkstų uždegimas 

Svarbu nuvežė, nes čia lb.rimta liga.

O mano buvusios kolegės sūnus serga. Sakę pajuto peršalimą ir pusiau skonis, uoslė dingo, o draugų rate buvo nuststytų atvejų. Išsityrė, teigiamas.

Atsakyti

Užtat mažas gavo astmos diagnozę. Plius dar bronchitas. Gavom hormoną įkvėpiamą  monkasta, ventolin vartot. Nu žooodžiu....

Atsakyti

Tiek, kad poliklinikoj rankas visiem dezinfekuoja, o ir žmonių mažai. Aš vakar užrašiau vaiką pas pulmonologą šiandienai.  Niekad nieko pan.nebūdavo

Atsakyti

Karantinas tai gal ir bus/yra, bet man rodos, kad jis susijęs su žaibišku atvejų didėjimu. Nes nebuvo ypatingo reikalo, kol neįsitikinta, kad eina viskas pypiec.

Atsakyti

Pac metas eit nuotykiu ieskot ir akiu blizgint , amadeja. Atsiprasau , negaliu susilaikyt.

Akys blizginamos ir marų, ir karų metu. Ką padarysi, toks yra žmogus.

Atsakyti