Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu kam taip vulgariai.

Čia gal žaidimas,gyvenimo paįvairinimas ir nebūtinai užsibaiga tui.

Juolab ,kai  vyras žino,gal  abu žaidžia.

Atsakyti

Uz vaiku ligas, snarglius ir receptus tai tikrai idomiau. Nors ir ne pats idomiausias dalykas. 

Gali būti, kad įdomiau už snarglius, joo. :)​ 

Atsakyti

Cia musu iskreiptas poziuris i valgyma. Neturetu buri tv valgomajame.

Nors galima nedideli tv ir valgomajame pasikabinti. 

Nu bet mes tokie. Ir aplinką kuriam pagal save

Atsakyti

Aš turiu virtuvę, valgomąjį ir svetainę, viskas tokia apversta L forma. Iš valgomojo matosi virtuvė ir svetainė, o iš svetainės virtuvės darbinės dalies nesimato. Kuo labai džiaugiuosi. Ateityje ketinu labiau apriboti  tas zonas kokių nors netikrų sienų, kiaurų lentynų ar pan. pagalba.  

Atsakyti

Nu kam taip vulgariai.

Čia gal žaidimas,gyvenimo paįvairinimas ir nebūtinai užsibaiga tui.

Juolab ,kai  vyras žino,gal  abu žaidžia.

Gyvenimo spragos, jos nebūtinai taip užpildomos. Bet ką daryti, kai svyla pasipasakot? :)​ 

Atsakyti

Pinotija, 03 Lap 2020 - 16:24, parašė: Aš turiu virtuvę, valgomąjį ir svetainę, viskas tokia apversta L forma. Iš valgomojo matosi virtuvė ir svetainė, o iš svetainės virtuvės darbinės dalies nesimato. Kuo labai džiaugiuosi. Ateityje ketinu labiau apriboti tas zonas kokių nors netikrų sienų, kiaurų lentynų ar pan. pagalba.
Tai kiek tokių kaip.tu.🙂 Bet aišku faina,kas nenorėtų. Jau kitiems tenka rinktis ir pasirinkimas tikrai ne valgomojo naudai.
Atsakyti

Pinotija, 03 Lap 2020 - 16:25, parašė: Gyvenimo spragos, jos nebūtinai taip užpildomos. Bet ką daryti, kai svyla pasipasakot? :)
Visaip užpildomos,nes pasaulis margas.
Atsakyti

Tai kiek tokių kaip.tu.🙂 Bet aišku faina,kas nenorėtų. Jau kitiems tenka rinktis ir pasirinkimas tikrai ne valgomojo naudai.

Nuuu, planuoju ir as taip pasidaryti ateity. Ir mano tik 60 kvadratu ta galimybe yra. 

Atsakyti

https://m.facebook.c...100007404583339

Atsakyti

*** Sėlija, 03 Lap 2020 - 16:29, parašė: Nuuu, planuoju ir as taip pasidaryti ateity. Ir mano tik 60 kvadratu ta galimybe yra.
Tai jei jūs dviese tai taip.bet šeimom,kažin.
Atsakyti

Kq taviškis?

Svaigsta :D

Atsakyti

Amadėja*, 03 Lap 2020 - 16:44, parašė: Svaigsta :D
Kaip svaigsta?
Atsakyti