Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O smulkiau? Jei tas meistrelis paskui per tą laikotarpį supras, kad serga?
Tada jums izoliuotis 2 sav.nuo buvusio tiesioginio kontakto. T y.ne trumpesnio, negu 15 min.ne didesniu atstumu, negu 2 metrai.

Tam žmogui, kuris kontaktavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 09 lapkričio 2020 - 13:19

Tada jums izoliuotis 2 sav.nuo buvusio tiesioginio kontakto. T y.ne trumpesnio, negu 15 min.ne didesniu atstumu, negu 2 metrai.

Tam žmogui, kuris kontaktavo.

Nu tai buvo tas kontaktas, mb  šildymo sistemą jam aprodinėjo. Aš netyčia laiptais nusileidau, bet buvau toli. O mb su juo kokį pusvalandį malėsi, rodinėjo, nors ir su kauke. Tikrai ne 2 m, o mažiau. Ai, man čia džiunglės kažkokios.

Atsakyti

O pas mus dar cirkas... Šeštadienį išvarėm į Senukus. Reikejo kaiką nupirkti ir nuvežti į namą. Vaikų neėmėm. Mažam buvo laikas miegoti, plius dabar neimam vaikų į pardes. Exas paskambino. Pasakė, kad skubiai nori su sūnum susimatyti. Nu ok, galvoju, gerai, maniau dėl kompo kas, nes buvo vaikui neaiškumų.

Po to pasiškėjo, kad susiriejo, apstumbė žmonos mamą ir vaiką ir sūnaus prireikė matyt dėl to... o vaikas šuandien papasakojo, kad visą butą su telefu nufilmavo, net vonią,  kad vaikai vieni.. Nu blt.  Kausimas  ar galiu turėt problemų? Ir kokių?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 09 lapkričio 2020 - 13:55

Nu tai buvo tas kontaktas, mb  šildymo sistemą jam aprodinėjo. Aš netyčia laiptais nusileidau, bet buvau toli. O mb su juo kokį pusvalandį malėsi, rodinėjo, nors ir su kauke. Tikrai ne 2 m, o mažiau. Ai, man čia džiunglės kažkokios.

Nu tai tada tik tb kontaktavo.

Atsakyti

Oho. :blink:

Psichas.

Priepuolis jam matyt buvo.

Manau, kad   gali turėt problemų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 09 lapkričio 2020 - 13:31

Man sako žmonės, kad pas mane gerumo genas perdaug dominuoja 🤣🤣🤣

Gražiai paprašė... gi 

Atsakyti

Nu durna durna. Reikėjo sakyt, kad už valandos. 

Ir ne jo savaitgalis buvo

Atsakyti

Na ką, blogiausiu atveju gręsia susitikimas su VT.

Paaiškinsiu jiems, jei reiks

Atsakyti

Jo, tau ir darbo nereikia.ekstrymo pilna turi.

Bet koks nenormalus,vargšė ta moteris.

Atsakyti

ir tu dar jam nori kazka dovanot, kazka nubraukt, kazka atleist..nes nenori pyktis.. Tau panasu, kad jis nenori pyktis? Man rodos tu jo bijai ir tiek..

Atsakyti

Jo, tau ir darbo nereikia.ekstrymo pilna turi.

Bet koks nenormalus,vargšė ta moteris.

Nesveikas... ir progresuoja.

Ant mano mamos yra tik rėkęs. 

Atsakyti

ir tu dar jam nori kazka dovanot, kazka nubraukt, kazka atleist..nes nenori pyktis.. Tau panasu, kad jis nenori pyktis? Man rodos tu jo bijai ir tiek..

Na tie reikalai sutvarkyti ir man ramu. Nesigailiu.

Ką sumokėjo padariau terminuotą. Bus vaikui kada, man nereik tų pinigų. 

Atsakyti