Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

kam dabar gali rūpėt pensija? 

Vaikai kad sveiki būtų, patiems nesusirgti, o darbų ieškoti šiuo metu tikrai "ne pats tas" metas.

Kaži ar iš vis įmanoma db darbą rast. Visur tik masiškai atleidineja žmones

Atsakyti

Vaikai kad sveiki būtų, patiems nesusirgti, o darbų ieškoti šiuo metu tikrai "ne pats tas" metas.

Taip. Aš džiaugiuos, kad vaikai namie dabar, kad galiu taip, kad galiu padėl dičkiui su mokslais kažkiek. Idilė :)

Atsakyti

man tai rupi, ir visada rupejo. 

Atsakyti

Tai tuoj ištekės, ir puse naujo namo bus jos 🤣
Nu nebus. Mb užregins kiek yra pastatyta. Paklausė ar aš nieko prieš. Pasakiau, kad man jokio skirtumo :) Ne dėl namo noriu tekėti gi :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 lapkričio 2020 - 19:31

Tai tuoj ištekės, ir puse naujo namo bus jos 🤣

nebus. 

Atsakyti

Žmogaus man reik, normalaus statuso, o ne namo :)

Atsakyti

Nu nebus. Mb užregins kiek yra pastatyta. Paklausė ar aš nieko prieš. Pasakiau, kad man jokio skirtumo :) Ne dėl namo noriu tekėti gi :D

Nu tai bus pusę tos dalies, kiek pastatys po vestuvių 

Atsakyti

nebus. 

Paveldėjimo teisės nepamiršk 

Atsakyti

man tai rupi, ir visada rupejo. 

Tai ir man rūpėjo. 

bet Amadėjai dabar ieškotis darbo, kad nenukentėtų stažas ir būtų kažkokia pensija, tai kažin ar realu. Kai vaikas dar mažas, covidas siaučia, ir neaišku, kur toliau nuvažiuosim. Bet  tai atseit svarbiau, reikia dirbt, nežiūrint į nieką, nes gi pensija? Jei būtų visiškai striuka, vienai reikėtų kapanotis, tai žmogus eitum bet kur bet kada. Bet situacija ne tokia. 

Atsakyti

dalintis su dukra teks

Atsakyti

Tai ir man rūpėjo. 

bet Amadėjai dabar ieškotis darbo, kad nenukentėtų stažas ir būtų kažkokia pensija, tai kažin ar realu. Kai vaikas dar mažas, covidas siaučia, ir neaišku, kur toliau nuvažiuosim. Bet  tai atseit svarbiau, reikia dirbt, nežiūrint į nieką, nes gi pensija? Jei būtų visiškai striuka, vienai reikėtų kapanotis, tai žmogus eitum bet kur bet kada. Bet situacija ne tokia. 

taigi ji vistiek vaika i darza leidzia

Atsakyti

Taip. Šitą lb.keičia santuoka

Atsakyti